• HRE

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    xxx4 skrev 2015-05-03 14:52:50 följande:

    En kort fråga HRE eller någon annan som kan svara på vilka immunprover kan man ta direkt efter ET för att se om ens immunsystem blivit aggressivt? Finns det några som är mer standardprover som gyn kan remittera för eller Vårdcentralen ? Ska få mitt livs första IL dropp hos Marie på tisdag tack Redan för tipset om henne hon låter jätte snäll :


    Det du ska ta är blodstatus med diff.
    Har du med dig remiss från Aten funkar det och så får du betala för proverna - så funkar det på min vårdcentral i alla fall.
  • HRE
    Missne skrev 2015-05-04 19:07:55 följande:
    Man kan ju alltid hoppas
    Nu ikväll har jag förresten äntligen fått svar från Dr D. Han bad om ursäkt för sitt sena svar oh skrev att min kropp verkade lugn! Det känns ju skönt . Så antagligen är et väl ingen fara då med för höga leukocyter.... Sen frågade han om jag kände mig gravid, för om jag gjorde det skulle ja ta ett dropp idag eller imorgon. Hmm, hur vet jag om jag känner mig gravid dag 10? Vet inte om jag känner något speciellt, progesteronet gör ju att man känner en del ömmande bröst mm så det kan man ju inte lyssna på. Ni som har plussat, har n kännt av några symptom på graviditet runt dag 10? Något tips?
    Ta IL! Jag vet inte heller riktigt hur man känner sig gravid dag 10 men lika bra att ta IL - skadar aldrig.
  • HRE

    Stora grattis till alla er som plussar! Visst är det en fantastisk känsla! Kan säga att efter 4 års kamp på alla plan så är jag lycklig hela tiden nu! Visst var jag orolig i början men på något sätt är våra fel immunförsvaret så sen verkar det gå bra för oss flesta. Och med donerade ägg minskar vissa risker också.

    Ta nu IL! Jag har hittills tagit 23 dropp och min kropp är inte lugn än....

  • HRE

    Jag tycker också Werlabs varit struliga. Provtagningsstället i Malmö (eller i alla fall hon som sitter på labbet) verkar inte så intresserad eller särskilt förtjust i det hela. Första gången tog det fyra dagar innan jag fått alla provsvar, nästa gång låg remissen som skickad så proverna kunde inte tas. Då ringde jag och klagade och fick tillgodohavande på 995 kr. Nu hörde jag igår att det inte gick att ta prover och jag ska ta idag. Ringde Werlabs som inte kände till något problem... Ringde senare på em och då kände de till problemet men kunde inte säga när det skulle lösas. Tycker också de får komma på ett annat sätt att skriva ut remisserna om nu deras datasystem strular.

    Sen tycker jag det är väldigt bra att de finns men det måste fungera bättre.

  • HRE

    Ananda, så tråkigt. Men det är rätt väg att gå vidare på immunspåret. Jag hade ALDRIG blivit gravid utan alla dropp och mediciner. Fortsätt kämpa för det kommer att lyckas!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!