• HRE

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Åh, jag måste dela med mig av min lycka! Var på första UL idag och såg två tickande hjärtan! Helt magiskt! Jag är alldeles varm i kroppen fortfarande! Allt såg bra ut och läkaren och jag bestämde att det är en av varje;.)

    De var små, 2.0 och 2.3 mm så hon bedömde det mer som att jag är i v 5 + något, alltså v. 6 då om jag fattar rätt istället för 6.2, v 7 som jag räknat. Men det kan kvitta för jag är lycklig;.)

    Sen tyckte hon väl sådär om alla mina mediciner men jag hade inte förväntat mig annat;.)

  • HRE

    Lill111, ge inte upp. Detta var mitt 4:e ÄD, sen har jag gjort 6 vanliga IVF innan.
    Men jag kan säga att jag hade inte blivit gravid utan alla dessa mediciner - då hade det ju hänt vid de andra ÄD.

    IL tror jag är superviktigt, jag har nog tagit några fler än jag behövt. Som jag sagt innan - boka in många fler än Dr. D. först ordinerar. Han är ju rätt optimistisk med hur bokning och dropp går till.
    Sen gjorde jag hysto nu någon månad innan, tar Neupogen, har även sköljt med Neupogen. Tar så klart även kortison, Trobmyl och Fragmin.

    Dessutom så sa både min akupunktör och akupunktören jag gick till precis innan återföringen att min kropp var i gott skick. Det har den inte varit innan... kraftig energibrist.

    Så förbered kroppen så gott du kan - ta det lugnt med jobb och allt annat. Fokusera på att må bra, lyssna på avslappning varje dag och gör bara sånt du mår bra av. Gå hos en akupunktör du tror på. Och tro på dig själv och din kropp.

    Boka in massor med dropp och bered dig på att ta många. Köp hem många dropp så de inte tar slut - det hände mig mitt förra försök.

    Se till att du har en läkare som kan skriva ut medicin (inte det lättaste... ).

    Och låt ingen läkare bara skylla på äggen... det är bullshit. Det här är de två "sämsta" äggen och båda har fastnat. Jag är rätt säker på att mina också varit bra om jag fått rätt immunbehandling.

    De senaste tre ÄD har jag gjort i London, på CRM. De är ok och jobbar med immunbehandling men har hela tiden hävdat att  jag inte har de problemen utan skyllt på äggen. Det är jag ganska tjurig för måste jag säga. Dessutom är de snordyra! Har väl lagt en 150 000 där nu.

    Hade jag inte fått ägg från min syster skulle jag gjort ÄD hos Dr. D. Nog för att det kan dröja innan man får svar ibland men utan hans immunbehandling hade det inte gått. Och kollar man på priset så tycker jag han tar mycket rimligt betalt. Nu fick jag en faktura på 450 Euro för graviditetssupport och det är ju ingenting jämfört med vad CRM tagit för vad de gjort. Tycker inte heller hyston eller något annat varit dyrt.

    Har tidigare gjort priming på CFC i Köpenhamn och det kostar 4000 danska....

    Så ge absolut inte upp!

  • HRE

    När jag tar blodprover skickar jag en hel lång lista till Dr. D. Det är "vanliga" blodprover - inga TNF alfa eller så. Men har du inte fått en behandlingsplan från honom?

  • HRE

    xxx4, jo det stämmer. Men det är en hel lista. Gå in på fertilitetsguiden.com så står mer info. Jag tror inte det räcker med ett blodprov. De här proverna skickas ju till USA för analys så det är ganska avancerat.

    Jag hade kontaktat Dr. Dimitri eller Serum.

  • HRE

    Solkattan, hoppas din telefon INTE ringer! Det har tack och lov aldrig hänt mig men jag förstår våndan.

    Lycka till!

  • HRE

    Ni som är "trötta" på er kropp. Jag förstår precis men försök vänd på det. Ni VET vad som är felet och då kan man göra något åt det.

    Jag undrar om någon har Menopur-sprutor över. Jag använder dem till Neupogen-injektionerna och mina börjar ta slut.

    Antingen om någon bor i Skåne så kan jag hämta - annars betalar jag gärna porto så klart.

  • HRE

    Hej, nu börjar jag bli lite desperat! OM någon har Menopur-sprutor tar jag gärna dem till Neupogen.

    Annars, Snart Lycklig, du skrev du hade köpt på apoteket. Vilken apotek och vilka sprutor? Var det utan recept? Jag ska till en läkare som skrivit ut Neupogen tidigare åt mig på tisdag så han kan nog skriva ut sprutor också bara jag vet vad det ska vara för några.

  • HRE
    pink lily skrev 2015-04-05 11:32:01 följande:
    Du har så rätt! Blev dock rätt chockad av beskedet att man i resten av livet bara kan vänta sig ett alltmer aggressivt immunförsvar. Medicinen heter: ingen stress! Ja, det blir ju en utmaning att ta reda på var den döljer sig. Har bytt jobb, flyttat till landet etc allt för att stressa ned redan. Dags ta nya tag!

    Jag tror personligen att stress ligger bakom mina problem. Och så tror jag jag har någon autoimmun sjukdom som ingen hittat.


    De senaste typ 10-15 åren har jag mått dåligt, fått upprepade bihåleinflammationer, blivit sjukskriven för stress och utmattning och depression. Livet har varit tufft och jag har kört på hårt och tänkt att kör jag bara på så löser det sig. Varit på intensiv jakt efter en man och därmed familj och lycka. Fått ena smällen efter den andra.
    Min teori är att kroppen är så svag så den vill inte ha någon extra att ta hand om - som ett embryo. Den vill bara överleva. Klart den gör allt för att stöta bort embryon då. Nu har jag mått bättre men som jag sagt många gånger - utan alla dessa mediciner hade det aldrig gått.

    Man får gå igenom allt i livet och hitta kärnan man vill ha. Jag mår bättre sen jag gav upp jakten på en man, har flyttat till hus i en liten håla nära min familj, gör sånt jag mår bra av. Sen blev jag uppsagd från mitt jobb och det var också en välgärning. Nu ska jag vara arbetslös fram till förlossningen har jag tänkt och sen löser det sig säkert så småningom.

  • HRE

    Redan, tyder inte hcg på två? Mitt var på 34000 i tisdags och det är två... och jag ligger före dig i tiden.

    Var på nytt UL igår, hade börjat noja att den ena var försvunnen. Men nu hade de vuxit båda två och är nu 1 cm stora. Har alltså vuxit från 2 mm till 1 cm på en vecka, tokigt! Eller så mätte de fel första gången. Hur som så känns det på riktigt nu. Enligt läkaren så är det endast 5% chans för missfall när man ser hjärtan i v. 8 och allt annat är bra.

    Har någon hört från Dr. D? Jag mailade två gånger igår om något jag behövde svar på idag och har inte hört något...

  • HRE
    Snart lycklig skrev 2015-04-09 22:30:46 följande:
    Grattis till tvillingar. Vad roligt!

    Jag är såååå tacksam för en bebis, men det finns inom mig en sorg, att det inte blev tvillingar för mig, efter allt kämpande och min höga ålder.
    Ja, känns lite tokigt. Nu tänker jag - vad har jag gett mig in på? Mitt lugna sköna liv. Sen tänker jag två sekunder till och tänker på alla depressioner och sjukskrivningar och tårar och förtvivlan de senaste åren. Det är ju bebis man längtat efter.

    Jag förstår dig - jag hade känt likadant om en försvunnit nu. I vår ålder har man ju inte så många chanser till precis. Men du kommer få den finaste bebisen någonsin! Och tänk att du är i v. 23! Till sommaren är du mamma;.)
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!