• HRE

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig - nu känner jag mig lite lugnare. Mina neutrofila hade gått upp till 35 efter en injektion. Men Dr. D. skrev att jag "are doing well". Skulle bara tänka på att dricka mycket.

    Jag har blivit dunderförkyld efter senaste IL men var å andra sidan sjuk även innan - bihåleinflammation som vanligt. Men verkar som Neupogenet har satt fart på det hela för helt plötsligt "lossnar det". Så det är nog dundermedicin;.)

    Vad gäller fejkremisser så är de inte fejk - de är ju utskrivna av Dr. D. Men visst, jag kan hålla med om att inboxa är bättre.

  • HRE
    Katt12 skrev 2015-02-22 23:13:02 följande:

    HRE, vilken klinik i Riga var det som du blev så missnöjd med?


    EGV. Det var mycket som inte stämde. Borde väl insett det när de gick med på att göra ÄD med min syster även om det inte är lagligt i Lettland. Men kommunikationen gick inte så bra och det pratade något om ny vitrifikationsteknik och så. Sen av 8 ägg blev det bara en blastocyst. Detta fick jag reda på samma morgon som FET så jag blev helt förtvivlad. Dessutom hade de lovat att ge mig IL men läkaren ville inte trots att jag precis betalat för det i receptionen...
  • HRE

    Singhali, jag är också ordinerad Neupogen, Prednisolon, IL, Fragmin och Trombyl.
    Jämfört med Snart Lycklig så är Fragmin och Clexane samma verksamma ämne och Baby Aspirin och Trombyl är samma.

    I mina öron låter det konstigt att börja med Neupogen 4 dagar efter transfer så det måste du kolla.

  • HRE

    Oh, jisses - hoppas någon skåning här kan hjälpa!

    Jag har tagit FBC med diff - både i fredags och igår. Tidigare har jag kunnat få alla provsvar samma eftermiddag. Nu säger vårdcentralen att alla prover skickas till Ystad och OM diffen är förhöjd skickas den vidare till Malmö.

    Har pratat med alla möjliga berörda och nu senast med labbet i Malmö som hävdar att en diff tar en vecka! Hon trodde inte på att jag fått svaret samma dag innan för det var helt omöjligt.

    Det känns ju ganska meningslöst att ta tester om man ska vänta en hel vecka - är det någon som vet något ställe som analyserar snabbare?

    Bör väl vara i Malmö då antar jag.

  • HRE

    Nu är stora nojandet igång! Satte in två embryon i fredags. Under natten fick jag svettningar och frossa, sen dess har jag mått fint. Så här skrev Dr. D: It seems that this time your body is in better condition and you had implantation and attack. Let's keep fingers crossed now.

    Förra gången blev jag sjuk - varade i flera dagar. Så antingen så har äggen stått emot attacken eller så var det snabbt överstökat den här gången.

    Mentalt och fysiskt är jag starkare än på länge - både min egen akupunktör och akupunktören i London tyckte det. Kan säga att ingen akupunktör har någonsin sagt att jag har bra puls och det har jag tydligen nu. Dessutom så var akupunktören i London gravid och det tog jag som ett mycket gott tecken;.)

  • HRE

    Här vet jag inte om man kan säga det går bra eller dåligt... Svettas som en tok varje natt och känner mig sjuk och har ont i ryggen. Armarna värker också. Precis som sist... Å andra sidan så har jag världens bästa vårdcentral och har lyckats boka tid för IL-dropp både igår och idag och på torsdag. När jag ringt samma dag!

    Dr. D. tycks tro svensk sjukvård är fantastisk. Han skrev i söndags att jag skulle ta dropp måndag, FBC tisdag och hcg på fredag. Sen efter min rapport igår skrev han att jag skulle ta dropp tisdag eller onsdag beroende på mina provsvar! Så jag bokar in och tar dropp - det kan väl aldrig skada!

    Men han har ju helt rätt i vad han sagt - implantation är inte mitt problem, det funkar. Annars hade jag inte reagerat som jag gör efter insättning. Men det är ju rent ut sagt fan att hjärta och själ vill så gärna och kroppen bara protesterar.

    Snart Lycklig - du som är "värstingen" Kyss här vad gäller immunförsvaret - hur många IL tog du i början? Hade du också skyhöga leukocyter och neutrofila? Alla mina andra värden är bra.

  • HRE
    Snart lycklig skrev 2015-03-18 17:42:47 följande:

    HRE, glömde, min dos har varit 200 ml IL och lite koksaltlösning. Ibland har det ändå blivit 225-250 ml, beroende på när sköterskan kommit in eller hur alert jag varit.


    Hej Snart Lycklig, så härligt att allt går bra!

    Här är det också lycka - jag är gravid! Testade tidigt i fredags, endast 1 vecka efter ET. Sen dess har hcg stigit rejält och idag låg det på 325!

    Men min kropp har protesterat... första natten var en rejäl svettnatt och så har det fortsatt. Värdena har gått upp rejält så jag har tagit mängder av IL-dropp. Helt plötsligt i måndags gick monocyterna upp och Dr. D. ordinerade direkt ökad dos IL och dubblad dos Neuopgen. Han trodde nog inte jag var ett så svårt fall.

    Jag kan säga nu att jag hade ALDRIG blivit gravid utan alla dessa mediciner. För min kropp vill inte, så är det bara. Jag är otroligt tacksam mot sköterskorna på vårdcentralen där jag bor som ställt upp till 100%. Idag fick de tårta! Dessutom har jag en kompis som gett dropp ett par gånger. Snart borde mitt blod vara helt utspätt, haha!

    Jag känner lite tidiga gravidtecken: halsbränna, jättetrött, yr, kissnödig och ont i ländryggen. Sen kan man säga att jag känner allt det här lite då och då ändå förutom halsbränna;.) Hur som så mår jag strålande bra och är så tacksam för lite symptom!
  • HRE

    Pink Lily, nej det var inte jag som frågade. Men jag tror nu efter att ha fått östrogentillskott vid 4 ÄD att jag haft brist. Direkt när jag började ta östrogen "kände jag igen" mitt underliv. Har alltid varit ganska fuktigt men det har avtagit de senaste åren men nu var det likadant. Jag tror det är viktigt att ha koll på sina östrogenvärden, inte bara tjocklek på slemhinna. Och jag är inte i klimakteriet än för har regelbunden mens och kännbar ÄL varje månad.

    Fick reda på häromdagen att Stork bara rekommenderar progesteron tom positivt test. Tycker det låter mycket märkligt. Här tänker fortsättas med progesteron tom v. 12!

  • HRE

    Walda, dina fyra sista behöver inte stå på Eu-recept. Jag inboxar dig också.

    Överlag vill jag säga till er som ska igång att förbered er på många fler IL-dropp och provtagningar än vad Dr. D. först skriver. Alla gånger har han skrivit typ 3 dropp och jag har tagit många fler. Jag kallar honom Dr. Optimist för han tycks tro att man kan ta blodprov och få svar om ett par timmar och sen boka in dropp samma dagFlört.

    Varje gång jag tar blodprover så tar jag även östrogen och progesteron så jag har koll på de värdena också.

    Sen måste jag säga att jag litar helt på honom. De gånger jag mailat och det verkligen varit något svarar han direkt och annars får man vänta lite. I går skrev han så här till mig så det känns bra: You are doing well. Your body may shows early signs of calming, we will see...
    Min kropp är lite lugnare också - jag vaknar inte av frossa för all min svett kallnat....

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!