• Vilaa

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH skrev 2012-09-04 15:25:11 följande:

    nej, vi ska såklart prova men Dr vill inte att vi tar il-dropp hela tiden utan att vi väntar tills att vi har konstaterat graviditet. Jag fick idag reda på att ryska, lettiska och finska kliniker skriver ut intralipider på recept som man kan ta med sig hem. Om någon tycker det är ett projekt att ta sig till Grekland så ligger ju dessa grannar nära.
  • Vilaa

    Stor lycka till Ninnin! Blir avundsjuk på dig som äntligen ska iväg =) =) 

    Angående levaxin och antikroppar så har levaxin inte tagit ner mina tpo-antikroppar men däremot halverade prednisolon 10 mg mina antikroppar. ( I Sverige kan man använda kortison för att häva akuta attacker i sköldkörteln med kortison, men då har man ännu högre doser och endokrinologen sköter det)  Men mina tpo-anikroppar gick ner av gyns prednisolon ordination.

  • Vilaa

    Vad spännande det låter när ni pratar tjejer =) Vad sa han om dina problem Ninnin? Får man droppet utan att han kollat blodet?

  • Vilaa

    Hur gick det att köpa medicinerna i Aten? Får man ta med sig dom hem på flyget? Vad kostar alla mediciner? 

      Känns som det är verkligen spännande att så många är igång =)

  • Vilaa

    Jag betalar nästan ingenting för min fragmin här hemma, är uppe i högkostnadsskyddet, typ 60 kronor tror jag en ask fragmin kostar. Är ju toppen om man kan få några av medicinerna hemma som komplement.

    Holy: Bor du i sthlm?

    Här finns det ju två gyn som skriver ut har jag läst, annars kan det vara värt att höra med vänner som har djur, hehe, en  kompis till mig hade prednisolon till sin hund, jag blev alldeles till mig när jag var där och såg att hunden åt samma medicin som jag knäppt ;)

  • Vilaa
    Zinfandel skrev 2012-09-12 18:40:55 följande:
    Hej tjejer, goda nyheter! Dr D har just mailat att han har skaffat en kontakt som kan skicka diverse mediciner till oss Skrattande så slipper vi stånga oss blodiga här... Jag ska ta reda på lite mer och återkommer så snart jag har mer info, innan alla mailar sönder honom Flört Det kostar lite men det löser mångas problem....

    =) Låter spännande!
  • Vilaa

    Googla på  kortison nedtrappning, det ska ner väldigt långsamt, nedtrappning på 2 veckor fick jag när jag åt 5 mg per dag! Hoppas det blir bättre för dig.

  • Vilaa

    Sen är ju en graviditet i sig bara en enorm ansträngning för kroppen och efteråt med massor av hormoner, min kropp ballade helt ur utan mediciner i sig =) Så med tiden och kanske att du ska försöka trappa ner långsammare borde det lösa sig, hoppas jag.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!