Sofia Wistams ärliga ord om Tilde de Paula: "Hon började faktiskt..."

Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam hyllar programledaren Tilde de Paula. I den gemensamma podcasten berättar vännerna öppet om sina åsikter och tankar kring branschkollegan.

Sofia Wistam och Pernilla Wahlgren älskar Tilde de Paula.

I podcasten Wahlgren & Wistam pratar podd-duon Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam om branschkollegan Tilde de Paula Eby. Pernilla har nyligen gästat henne i programmet Tilde, och när programledaren kommer på tal har vännerna inget annat än goda ord att säga.

Sofia Wistam om Tildes karriär

I podcasten berättar Pernilla om hennes medverkan Tildes tv-program, vilket får Sofia att tänka på hennes koppling till hur Tildes tv-karriär började.

– Hon började faktiskt i mitt gamla program Soff-i-propp, då var hon ungdomsreporter. Så hennes tv-karriär började i det programmet, säger Sofia.

– Hon är också en sådan person som man har träffat i branschen som aldrig är avundsjuk eller negativ. Hon är generös. Det är ovanligt. Hon bara 'love-bombar' och är varken avundsjuk eller bitter, tillägger hon sedan.

Läs mer: Nya beslutet: Sofia och Magnus Wistam säljer lyxvillan – så mycket kostar den

Jämför Tilde de Paula Eby med Hollywoodkändis

Pernilla och Sofia fortsätter att hylla Tilde i avsnittet och säger bland annat att hon är ett sprudlande litet energipaket och att hon är så vacker och söt. Sofia säger att hon älskar Tilde, och Pernilla har insett att hon är som en av Hollywoods största kändisar.

– Hon är Sveriges svar på JLO (Jennifer Lopez). Vacker, åldras aldrig, positiv energi, en hy man vill äta för att den är så bra, förklarar Pernilla.

Efter att vännerna berömt Tildes vackra utseende och konstaterat att hon är en av de trevligaste människor i branschen, läser Pernilla upp ett sms som ytterligare bevis på de hyllande orden.

– Jag fick ett sms av Tilde efter att jag hade gästat hennes program där hon skrev 'Pernilla, ingen är som du. Den raraste ärtan, hetaste puman, roligaste tjejen'.

Läs mer: Bianca Ingrossos hyllning till mamma Pernilla Wahlgren: ”Tack och förlåt”