• Quinny

    MÅSTE gå ner 10 kilo på två/tre veckor!!!

    Hej alla där ute!

    Hoppas på att det finns ngn som känner till den där "dunder-kuren" som alla snackar om?! Eller är det ngn som har ngn bra "nöd-diet" att dela med sig?

    Jag har blivit bjuden på "reunion"... Men tyvärr så har jag lyckats gå upp tio kilo (!) i höst! Känner mig inte sugen att ens gå just nu ...

    Vad skall jag göra?? Hinner INTE med VV...
    Men har tänkt att börja där efteråt (för jag har några kg till att gå ner) & så vill jag såklart lära mig att HÅLLA min nya vikt oxå !

    Hoppas på många svar & framgångs-berättelser från Er!

    //Quinny

  • Svar på tråden MÅSTE gå ner 10 kilo på två/tre veckor!!!
  • Muminski

    för att gå ner så mycket så snabbt får du nog göra ngt ohälsosamt..
    men för att rivstarta din ämnesomsättning kan du träna två ggr om dagen.. det ska vara bra har jag hört!
    Lycka till!!!

  • Junija

    Quinny:

    Kan inte rekommendera dig en enda variant av snabb viktnedgång. Det är inte fett som försvinner, utan vätska. Den vätskeförlusten skulle innebära att du skulle vara så matt och medtagen som människa så att du skulle nog inte kunna gå på någon klassåterträff.

    Försök istället äta sunt och motionera tills det är dags för träffen. Gör lite hemma-spa och gå till frisören eller liknande. Det kommer att få dig att må tusen gånger bättre än en själv-späkning.

  • Glass

    Hugos mamma - Jag tycker inte att den dieten är vidare bra varken för ens kropp, psyke eller någonting. Det är svält och det kommer att innebära att kroppen går in i svältläge och man kommer att lägga på sig mer när man väl börjar äta och få problem med att få upp ämnesomsättningen igen.

  • Quinny

    Tack allihopa! Jag skall sova nu - för att gå upp tidigt & promenera i morg.
    Skall räkna VV-points till att börja med... Plus spinna några ggr i veckan.

    Nä, jag är varken gravid eller ammande! Så jag utsätter bara mig själv för detta !

    Go´ Natt!

    //QB

  • Hugos mamma

    Glass: Precis som jag skrev, man går upp kilona igen när man börjar äta. Det finns ingen viktminskning i världen som är hälsosam vad gäller 10 kg på 2 veckor och det vet TS om men ville ändå ha tips.

  • Quinny

    Precis, Hugos Mamma... Såååå naiv är jag INTE!

    Sov så gott Hugos mamma!

    //Q

  • Lilou

    Hej! Det ar liiiite svart att ga ner sa mycket pa sa lite tid. Men om du vill kan jag satta upp ett litet schema med traningspass o mat...skriv till mig i sa fall!

    Kram!

  • Glass

    Jag ber om ursäkt till Hugos mamma.
    Jag slarvläste ditt inlägg lite

    Den metoden som jag föreslog är ju en variant av atkins och den funkar. Man kan gå ner 3-5 kilo i vekcan, men givetvis är det både muskler, vatten och fett som försvinner. Man behöver inte heller gå upp alting igen även om amn måste räkna med att man går upp 1-3 kilo eftersom glykoslagren fylls igen.

Svar på tråden MÅSTE gå ner 10 kilo på två/tre veckor!!!