• Quinny

    MÅSTE gå ner 10 kilo på två/tre veckor!!!

    Hej alla där ute!

    Hoppas på att det finns ngn som känner till den där "dunder-kuren" som alla snackar om?! Eller är det ngn som har ngn bra "nöd-diet" att dela med sig?

    Jag har blivit bjuden på "reunion"... Men tyvärr så har jag lyckats gå upp tio kilo (!) i höst! Känner mig inte sugen att ens gå just nu ...

    Vad skall jag göra?? Hinner INTE med VV...
    Men har tänkt att börja där efteråt (för jag har några kg till att gå ner) & så vill jag såklart lära mig att HÅLLA min nya vikt oxå !

    Hoppas på många svar & framgångs-berättelser från Er!

    //Quinny

  • Svar på tråden MÅSTE gå ner 10 kilo på två/tre veckor!!!
  • Ribbon

    Om du börjar med att dricka 5 liter vatten om dagen samtidigt som du dricker minst 1 liter kaffe totalt under dagen. Dra ner på alla måltider till helften och rör dig extra mycket.... GLÖM inte sittupps.... annar kommer det aldrig att synas.... Lycka till ... ps Denna kuren är farlig ds

  • amathea

    Att gå ner 10 kilo på kort tid är farligt.
    Räkna med slapp hud och att du sen kommer gå upp igen.
    Satsa på något kilo bara (2kg i veckan är max enligt läkarna).
    Så kommer du dessutom kunna hålla det sen!

  • amathea

    Kaiza:

    Det är INTE bra att träna 2ggr om dagen varje dag.
    Då får kroppen ingen vila och gör bara skada!

  • penapöna

    När du väl lyckats gå ner dina 10 kg och är där på din reunions om den läckraste tjejen får du inte glömma att tänka på ta det lite lungt med spriten. Du kommer bli stupfull direkt annars när du vrålbantat sista veckorna. Men ät lite innan du börjar drickandet så kanske du klarar dej!

    Lycka till!

  • bubbelmaja

    Provade själv Modifast för att snabbt komma igång, funkade bra på mig. Det går riktigt fort om man gör det allvarligt. Men självklart fattade jag och även du att det är hur man gör sedan som räknas, man kan inte leva på modifast hela livet. Jag övergick till vv efter att ha gått ner ett par kg (har ingen direkt övervikt) Om du vill köpa finns det på nätet.
    Lycka till!

Svar på tråden MÅSTE gå ner 10 kilo på två/tre veckor!!!