• Anonym (undrar..)

    hur ofta suger ni av era pojkvänner?

    som rubriken låter undrar jag hur ofta ni suger av era killar??

    Vi hade nyss en livlig diskussion här hemma efterssom killen tjatat i flera dagar ..jag har helt enkelt inte haft lust..dessutom vill han ofta att jag ska göra det när han måste till jobbet om typ en kvart eller nåt, inte nog med att det blir under tidspress, jag blir lämnad skitkåt oxå!! Jag har perioder jag vill ha sex, likadant går det i perioder då jag vill suga av honom... sen tänder jag faktiskt inte på tjat heller... men men. han blev iallafall arg för han tycker inte jag gjort det på länge nu, och han säger dessutom att han alltid måste be om det, fast det tycker inte jag att han måste..

    han säger att jag inte gett honom en avsugning på över en månad, men jag menar att jag gjorde det förra veckan...

    så..hur ofta suger ni av era killar? är det oftast i samband med annan sex, eller blir det rena avsugningar? måste killen oftast be om det eller gör ni det av er själv??

  • Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?
  • Anonym (A1)

    Till frukost, lunch, mellanmål, middag, kvällsmat osv osv.

    HELST JÄMT ! *mumma*

  • Anonym (kräks)

    Klarar inte av de tyvärr! Är väldigt lättkräkad! Min sambo älskar det dock så ibland försöker jag slicka istället för o suga.

    Hemskt att vara lättkräkad, o då ska vi inte ens snacka om o gå till tandläkaren...

  • Anonym (troll)

    nu är ju detta inget svar på frågan :)
    eftersom jag är kille och således är det min fästmö som suger av mig.

    men jag uppskattar det mycket, och vill ofta.. tyvärr så är detta inte hennes favorit, men hon gör det ganska ofta ändå om jag ger henne samtidigt :)
    t.o.m så att hon brukar föreslå det själv, DET tycker jag är bra! :D

  • Allt går fort

    ja du inte så ofta som aj borde kanske. men de blir ju när vi direkt kommer ur duschen ofta. men aldrig så han kommer vi fortsätter ha sex efteråt. men kanske 1 gång i veckan. menm han verkar trivas endå=)

  • Anonym

    Varje gång vi har en ensamkväll och alltid i samband med sex. Han frågar sälland för jag tycker de är roligt att reta honom och göra honom kåt.=) Sen tycker jag de är väldigt roligt att gorma på lite till en film eller så...=) Så blir nog väldigt ofta men dock inte hela avsugningar om man säger så mer retas med den..=)Före sex

  • Anonym

    Aldrig, även om jag skulle vilja.
    Varför? För att gubben tvättar sig aldrig så k*ken luktar som en riktigt skabbig offentlig toalett. *spyr*

  • Anonym

    Att folk inte lär sig skillnaden på att "suga" och att "suga av"...

    De flesta här svarar på hur ofta de suger på en k*k, vilket man självklart kan göra ofta och mycket och som förspel osv... men att "suga av" någon (som frågan nu var) är att suga tills han sprutar!
    En "ren avsugning" innebär att man enbart ägnar sig åt att suga honom tills han kommer och om man blandar avsugningar med annan sex så avslutar man isåfall med en avsugning som gör att han sprutar.

    Jag "suger av" ungefär två gånger i veckan, en ren avsugning och en i samband med sex. Sen "suger" jag kanske tre gånger i veckan som förspel i samband med vanlig sex.

Svar på tråden hur ofta suger ni av era pojkvänner?