• misun

    Det supergoa gänget del IV

    Q

    Har vi inte tidigare sagt att ett streck är ett streck är ett streck? Jag håller tummarna för dej och din man.

  • misun

    Lotta, jag har ej sett hjälp, tittar på Little Brittain vid den tiden på fredagar men det är slut nu så jag skall kika på Hjälp på fredag. Har hört att det skall vara sjukt kul

    seSSa
    jo, vetevärmaren lägger jag under täcket rakt över sängen och över kudden så även den blir varm. När sen sängen blivit varm -några minuter tar det bara -lägger jag värmaren på utsidan av täcket längsmed långsidan av sängen. Då blir den som ett "mammakropps-substitut" Man genererar ju rätt mycket värme när man ligger bredvid barnet och vetevärmaren gör då att det känns ungefär som i sängen. Viktigt bara att känna att det inte blir föör varmt, vissa vetekuddar värms lite ojämnt, kan bli väldigt heta i vissa partier. På natten, efter jag tagit upp kajsa och ammat är det sällan några problem att lägga ner henne igen, jag värmer inte på sängen igen så att säga.
    lycka till...

  • misun

    Brinkly

    vilks fiiiina bilder!! Jag måste lägga in lite nya bilder hos mej snart...

  • misun

    nu har jag lagt upp en bild där kajsa busar i resväskan. där hon sov när vi var i barca
    jag har förminskat bilden så det kanske inte syns så bra..

    godnatt mina vänner!

  • misun

    godmorgon tjejjer.

    JAG HAR FÅTT BLOMMOR! Det hade jag verkligen inte räknat med. Min kära make har varit och tränat på morgonen och kommit hem med en blomsterkvast med röda rosor. Nu blev jag helt kär.

  • misun

    Sessa!

    toppen, håller tummarna för att LeÓn skall tycka att det är supermysigt i sin säng!
    HOppas att det blir bättre med bajseriet nu bara.

    Lotta
    Grattis till sovnatten, typiskt att du själv vaknar hela tiden! Vilken dröm att själv få sova 8 timmar i sträck....

    Är inne här och tjyvkikar eftersom svärmor är här. Har dataförbud, måste umgås!! Så det är väl bäst att jag loggar ut igen innan jag blir upptäckt!

  • misun

    Hej hopp tjejjer. Det känns som det var evigheter sen jag var inne senast. Farmor och gamlamormor har nu åkt. Thank you very mutch Min svärmor är så påfrestande. Vi har noll gemensamt. Vi har ingenting att prata om. Hon har inget intresse av omvärlden. Det enda vi pratar om är Kajsa och min svärmors krämpor, hennes liv i den lilla byhålan hon bor i och hennes sambos liv och hans krämpor. Suck. Det blir "hack i skivan" hela tiden!!!

    Hur som helst.

    Kajsa har utvecklats enormt den senaste veckan. Hon kan leka själv ganska länge, busar i babysittern som hon aldrig gjort förr. Hon jollrar och kan sitta snällt i mitt knä och titta på omgivningen. Har hon heller aldrig klarat förr. Så himla skönt!! Var hemma hos min mamma igår och då låg hon på golvet och kikade när vi åt lunch!! Sen somnade hon av sig själv! Otroligt. Så kul. Försöker läsa lite i boken jag köpte förra veckan och det är som klippt och skuret ur kaptilet om hur barnen är vid ca 8-10 veckor.

  • misun

    Lotta'

    kajsa vrider och snurrar som en galning på efternatten. Vet inte om det är hunger eller vad. Tar upp henne i bland och låter henne vara kvar i bland. Försöker få till någon form av tids rytm men det är svårt. Hon har de senaste nätterna fått komma över till våran säng vid 6 tiden för att vi skall kunna få sova en stund på morgonen..

Svar på tråden Det supergoa gänget del IV