• Maddelicious

    Pratar du/nån du känner i sömnen & Vad för roligt har sagts!

    Hittade en gammal stängd tråd om detta och jag läste den från början till slut och skrattade så jag fullkomligt grät! Min älskling trodde jag var helt galen! Hursom, här skriver ni saker ni hört folk säga/göra i sömnen eller vad ni själva gjort!


    Ur Lotta på bråkmakargatan: Han kan väl för farao få simma lite ~*
  • Svar på tråden Pratar du/nån du känner i sömnen & Vad för roligt har sagts!
  • Jewell

    Min mamma berättade om gången då pappa sprang liggandes i sängen från en hel hög med älgar som rusat mot honom i drömmarnas land...detta samtidigt han ropar åt sin bror att springa oxå...

    Vaknade en gång av att jag drömt att min man hade en annan fru och dom hade ett barn oxå. I drömmen var jag helt med på att han hade två fruar men när jag vaknade var jag så arg att jag tänkte knuffa honom i golvet då han vågade ha två fruar...men hann hindra mig själv då jag förstod att jag drömt. Ibland kan jag minnas hur arg jag var när jag vaknade..en skrämmande känsla.

  • Twinkel

    Sa till min man en natt att han skulle doppa mig i strössel så skulle jag somna ....Oskyldig Snacka om att han fick sig ett garv

  • Vargtass

    Mitt ex delade rum med sin bror och när de var tonåringar. Brorsan brukade prata i sömne och ibland även gå omkring. En natt vaknar mitt ex av att hans bror går fram till honom och stirrar honom rakt in i ögonen. (hans huvud är så nära typ att näsorna nuddar varandra) Mitt ex blir lite rädd...(rädd o rädd) han vet ju att brossan går i sömne och vet ju aldrig vad han är förmögen att göra. Plötsligt spärrar han upp ögonen ännu mer och säger högt: HALLÅ DÄR! Sen går han och lägger sig igen. Bara så där!

  • Jontes mamma

    Har också drömt massa konstiga saker om min sambo och sen klippt till honom i sömnen.

  • Grannen

    Ett ex satte sig upp och sa "Myggorna på SAAB är jobbiga iår" sedan lade han sig ner. När jag frågade vad han menade sa han "du fattar iaf inte" -skitsurt!

    Han kom heller inte ihåg ngt på morgonen.

  • RedRose

    HAHA!
    fett skön tråd :)
    jag kan också berätta en:

    jag drömde en gång att min man var otrogen mot mig och jag var sååå jävla inne i drömmen och det var hemskt!!
    jag hadde tydligen gått upp (gråtit och mummlat under tiden)
    kastat mobil o hans skalle
    dragit ner honom i håret ner för sängen dårå
    jag minns såklart ingenting
    vaknade på morgonen av en arg älskling som totalvägrar ge mig täcket!

  • hoopa

    Mitt ex somnade i soffan en kväll när vi kollade på film, han sätter sig upp och drar med handen över soffbordet och säger; - "Vilka mer köttbitar har ni att erbjuda?" så smaskar han lite o lägger sig tillbaks o fortsätter sova *hihi* blev så himla paff minns jag

  • Aprila

    innan min sambo blev min sambo, då han "bara var min pojkvän" som jag sov över hos, så vaknade jag en natt av att han satte sig upp i sängen med ett ryck.

    Jag-vad gör du?
    Han- jag sitter FAST! (med bestämd röst)
    Jag-vad då sitter fast??
    Han- jag sitter fast, jag kommer varken framåt eller bakåt, jag sitter FAST! (o så ler han...)
    Jag- jaha, vart ska du då...?
    Han- (pekar rakt ut i rummet o utbrister glatt) -ditåt!
    Jag-jaha... vad ska du göra där då...?
    Han- Jag ska sätta upp lampor!! (han jobbade för tillfället med en inspelning av en musikvideo...)
    Jag- jaha... sover du eller..?
    Han- nää jag sover inte, jag sitter ju FAST!!!
    Jag- Peter lägg dig ner o sov... så knuffar jag ner han, var på han vaknar till o utbrister: -Nu är jag vaken, inte ett ord om detta till nån!!

    Han minns allt han sa, men vägrar idag o kännas vid det.... =)

  • Aprila

    En annan gång, när jag o min sambo ligger i vår säng o sover vaknar jag av att han börjar smeka mig på brösten, mysigt tänker jag o väntar på mer... Men helt plötsligt börjar det göra rätt så ont... Han har nämligen tagit tag i min ena bröstvårta o vrider runt den, försöker o vrida flera varv... Jag frågar va 17 han håller på med, varpå han svarar, -vänta lite jag ska bara ta bort kabeln... Vad sa du säger jag o försöker lösgöra mig ur hans grepp, då får han tag i min andra bröstvårta o börjar vrida på den med, o säger, -jag ska bara ta bort denna kabeln med...
    Under denna tiden kan man väl säga att han jobbade lite väl för mkt....

Svar på tråden Pratar du/nån du känner i sömnen & Vad för roligt har sagts!