• Anonym

    Provade lite anal igår

    Vi hade utan glid medel (har köpt det nu), och det var inte det skönaste jag varit med om- vi ska prova med glid...om det är mer ok el inte.

    Han kom in med ollonet och någon cm till. Det sved en del när han kom in som längst- kanske blir bättre med glid, och...när han "drog ur"...(för att trycka in igen)...så kändes det verkligen som att jag ville göra 2:an istället...nästan som att "nu gör jag 2:an".

    Är detta ganska normalt att känna första gången man provar?

    Han berättade att senaste han hade analt med, att hon tyckte det var ok- men, inte så hon hade jätteskönmt, och tjejen innan gillade det mycket. Hm, får se om jag gillar alls!

  • Svar på tråden Provade lite anal igår
  • AnneLine
    Anonym like it

    OKej de låter skönt... Ska nog prata med killen om att prova på.. Låter riktigt skönt!!!!
    ♥ Christian är mitt allt ♥
  • AnneLine

    Vi har ju gjort de några gånger även utan glidmedel men de beror ju på hur kåt och avslappnad man är... Det är ju hur skönt som helst och min pojkvän har perfekt storlek också, så det kommer nog bli perfekt.. Vi har 9 månader idag, ska äta middag sen och hoppas att vi kan bada i bubbelbadkaret hemma.. Får se hur de blir sen....


    ♥ Christian är mitt allt ♥
  • Anonym (MannenZ)

    cossie.
    *ler* Lycka till!

    Jo jag vet att det går att få in "den" med naturliga vätskor, men varför inte skaffa ett bra glid? Själv tycker jag hederliga "gula burken" med vaselin, och oskyddat fungerar allra bäst.
    Som du säger... var avslappnad innan och ta tid på er. Är din kille bra på att ladda om så är repris i andra hålet efter att det gått för båda därfram helt outstanding! Då kan ni ta det lungt och han är uthållig och du inte spänd. Det tar ju ofta en stund att komma till det riktigt sköna för tjejen....

  • Anonym (vill oxå)

    Jag har haft analsex några ggr, men bara när jag varit riktigt full å kåt. Jag blir riktigt upphetsad av det (även nu när jag bara skriver om det), men jag får alltid så ont i flera dagar efteråt. Ska försöka som "like it" säger.

    Nu undrar jag bara: Är ni inte rädda att ni verkligen ska bajsa ner er? Eller att det ska följa med bajs ut på snoppen? Det är jag. Har aldrig hänt men...
    Kan man ha in hela snoppen utan att skada sig inuti?

  • Anonym (MannenZ)

    vill oxå.

    Jag är kille och kan försäkra att det inte ska behöva vara ett dugg pinsamt om det följer med en gnutta avföring ut. Nu händer det dessutom väldigt sällan.

    Analsex är som allra bäst om man inte tänker så mycket alls, utan bara fullföljer i den takt som känns bra för båda. Då skall det inte heller göra ont efteråt i flera dagar.

    Ja, om du är tom och avslappnad man han ha in hela snoppen och ni kan köra ganska hämningslös sex även analt, MEN...!
    Det tar tid och tillit att få det att funka. Ni måste inte få till det som "porrfilmskaniner" första försöket.

  • BitchigaBea

    Min man kör inte in så långt så då e det super duper skönt för mig. Går på två sekunder jue


    *~* Älskar sonen mest av allt *~* Är i vecka 29 i väntan på vår flicka *~*
  • Anonym

    Värm upp med en analplugg och glidmedel, släpp sedan in den äkta varan utan större problem. Lycka till.

Svar på tråden Provade lite anal igår