• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • Thinner

    Vi var på BVC igår och Hannes väger nu 6180, ligger mitt på viktkurvan.


    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
  • tessicka

    Tror Alwa vägde 6255 förra veckan. på fredag (23:e) blir hon 3 månader

  • Sussii

    ooj så många november kidZ själv kom min den 28 nov! i vecka 40+1 :):) inte många darar över för min del! *vinkar till alla*

  • Lisbethdottir

    Hänger på här oxå! Fick lille Hugo den 14 november. Han vägde då 3230 g och var 49 cm. Har växt till sig ordentligt och vägde i går 6085 och 62 cm lång. Fick oxå sin spruta och sa inte ett pip. Ammar fortfarande helt vilket funkar bra. Hade det så jobbigt i början och trodde aldrig att jag skulle orka så här länge. Hugo älskar att ligga på sitt täcke på golvet. Rullade nästan runt i går och såg så förvånad ut. Han sover bra på nätterna cirka 6-7 tim i sträck så man ska verkligen inte klaga. Njuter fullt utav min lilla going!

  • tessicka

    Lill tjejen somnar oftast i min eller pappans famn mellan 21:00 -22:00 sen vaknar hon kring 7:00-8:00 på morgonen och vill ha en flaska sen kan hon sova några timmar till.
    hon sover i egen säng (om hon inte har ont i magen eller är gnällig,då sover hon med oss)
    när hon inte vill somna på kvällen så går vi och lägger oss för hon vet att sovrummet betyder "natt" så hon brukar somna medans jag och pappan ligger och pratar.

  • Thinner

    Tycker det är skönt att Hannes vet sin rutin på kvällen nu och att jag och mannen får lite egen vuxen tid tillsammans innan vi går och lägger oss. Kunna prata om dagen och om lusten faller på ha det lite mysigtFlört måste ju hålla liv i gnistan eller hur?


    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
  • tinilus

    Hej på er kära medmammor till våra novembergoingar! Min son heter Emil o föddes den 8e november, var 51 cm o vägde 4025 g. Han tog vaccinationen relativt bra men var lite gnällig några dgr! Vägde sist 7020 g o var 64,5 cm- en stor sötis!
    Innan sov han från ca 2200-0600 i sträck o sen mat och sen sov han till 0900- nu brukar han sova lite oroligt o vaknar till några ggr för napp, har dock flyttat in honom i sitt eget rum för att se om han sover bättre! Har skaffat andningslarm- tyckte det var en bra idé!
    Jag är dock jättetrött så ofta o känner mig aldrig utvilad trots att min underbara sambo alltid tar helgerna samt hjälper till på kvällarna!
    Kul att höra hur ni andra mår! Har varit på mammaträffar- jättebra grupp!
    Kramiz

  • Påli

    Här är en till med en november bebis, 061102 var vårt lyckodatum!!! Min son väger 5035gram och är 63cm lång. Han är en duktig liten kille som sover hela natten. Skönt!!

  • Angelseye

    Vet inte om ja skrivit här, men här är iaf en till

    Signe föddes 19 november 40+1, vägde 4050 o va 53cm. Förlossningen gick relativt bra efter mycke om o men.

    Hon får bara ersättning, slutade amma när hon va 3 veckor.

    Nattrutin: Leker o jollrar på skötbordet, tar på pyjamas kring 19, myser en stund. Får flaskan vid 21:30, äter o mår bra. Myser en stund me oss i soffan o somnar bums när vi lägger henne. Sover mellan 22-08. Badar henne varannan dag ungefär.

    På dagarna gör vi så mycke vi kan, är de fint väder går vi ut en sväng, ligger på golvet o leker, sitter i babysitter som hon älskar.

    Igår vart hon 3 månader, dags för 3månaders kontrollen nästa vecka :)

  • sailormoon81

    hej wille blir 3 månader den 25:e och ska få sin 3 månaders spruta i nästa vecka, hoppas det går bra. Just nu är han uppe i 6180 och är 62cm lång.

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!