• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • Thinner

    Vildabebin...Vi satt igång roandet ungefär 1 månad efter förlossningen men hade gärna börjat tidigare om det inte hade varit för att mitt snitt gjorde illa ont ett bra tag efter. Tycker sexet är ännu skönare nu, man står varandra ännu närmare nu så intimiteten är mer intesivt liksomRäcka ut tungan


    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
  • vildabebin

    OKi..då tog vi det ganska lugnt...det kändes som en tunnel där nere efter förlossningen och ja var så nojjig för att det skulle vara obehagligt...Men när vi väl testade så började jag fundera på om de inte sydde några extra stygn,,,hen va så stor ju.. *asg* Men skönt var det!

  • Thinner

    Både jag och min man var överrens att starta upp samlivet rätt snabbt annars kan det bli liggande på is bara och det ville vi inte. Var rätt stor å tung det sista i graviditeten så när vi hade sex efter förlossningen så var det första gången på två månder tror jag.


    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
  • Preggi

    Vi har börjat vi med.  Ca en månad efter förlossningen.
    Jag har inte varit på efterkontrollen än och skaffat preventivmedel så vi tar det lite "lugnt"
    Har ni varit på efterkontroll?

  • vildabebin

    Preggi. har fått recept på minipiller vid efterkontrollen,,,men inte hämtat ut än...tar det försiktigt som ni :)

  • Thinner

    Har varit på efterkontroll men man kan inte sätta in en ny spiral förren det gått 3 månader sedan förlossningen, så vi har använt kondom. Så var det var bokat en tid för insättning av kopparspiral nu i Tisdags men så fick jag mens i Lördags. Ska till MVC nu på Måndag, ska bli skönt att få det gjort och slippa fippla med kondom varje gång man ska mysa till det. 


    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
  • vildabebin

    har du tidigare erfarenhet av spiral...hur funkar det? Mens..innebär det att du inte ammar eller kom den iaf? Tycker kondom är som kola med papper på :P

  • Swettie22

    jag fick en son den 13 november han vägde 3225 g och var 50 cm lång... när han var exakt 3 månader vägde han 6760 g och var 63 cm lång en liten knubbis med andra ord

  • Preggi

    Redan mensen tillbaka? Har inte sett skymten av min sen 2004, blev gravid igen innan den hann komma igång så jag är nervös att det ska hända igen.
    Jag är nyfiken jag med på spiral, nån med erfarenhet?

  • Thinner

    Jag slutade amma för 3 veckor sedan och fick tillbaka mensen då i Lördags, känns skönt på ett vis att systemet fungerar igenGlad 
    Innan vi bestämde oss att försöka bli med barn använde jag kopparspiral i 5 år, funkar jättefint. Man slipper programera kroppen med hormoner samt slipper komma ihåg att ta piller å så. Det gör ju lite ont att sätta in den, du får kanske lite mer mensvärk samt blöder kanske en dag extra men de är de enda negativa sakerna med spiral. Den skyddar jättebra. Kondom tycker vi funkar under en tid men skulle inte vilja använda det som permanent p-metod.


    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!