• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • MariaNylander

    Hej, jag heter Elias och föddes 4/11 på Mölndals BB i Gbg. Jag var stor kille då, 4650 gram och 54 cm lång. Är supernöjd hela tiden så nöjd att jag inte sagt till att jag aldrig varit proppmätt så nu efter jag har varit hos läkaren förra veckan så äter jag tillägg efter mammas bröst. Och på 2 dagar blev jag 100 gram större och det är samma vikt som på en hel vecka tidigare så nu väger jag sisådär ca 5.900 gram kanske tom över 6 kg men jag är 65 cm lång. Och får jag själv välja så tycker jag det är mycket smidigare med nappflaskan än brösten för då får jag suga mycket mera och det är ju jobbigt:) Skriv gärna i mammas gästbok så får du veta mycket mera om mig! KRAM

  • forever young

    Hejsan!!
    Har en liten kille som föddes 2/11 -06 han var 53 cm lång och vägde 3740. Han är lugnet själv när det gäller läkarbesök och sprutor en liten min sen inget mer Men när han vill något så kan han bli riktigt förbannad om det tar för lång tid.

  • Mill06

    Thinner- jo jag har en liten missnöjd tjej här för närvarande... Hon har varit som en solstråle tills för ca en vecka sedan, nu är det ofta skrik o gnäll och att hon vill bli buren.. Särskilt på kvällarna, men det går väl förhoppningsvis snart över!
    Om inte annat så blir man STARK i armarna! Flört

    Maja älskar också att hoppa så nu måste jag nog iväg å köpa en hoppgunga för mina armar är helt slut!!

  • Drakmamman 76

    Marcus har oxå varit gnällig.. Ska bäras hela tiden.. Eller bara vara nära mig.. Annars går larmet.. Men testade att sätta honom i bilbarnsstolen med babygymet.. O wow.. Han sitter där 30-40 min o har görskoj på egen hand.. Bonus.. Mamma kan packa inför flytten i lugn o ro

  • am76

    Här började gnället efter sprutan i måndags . Hon äter varannan timme & sover nästan inget på dagen. Vår braiga sovrutin är som bortblåst, somnade först 00:30 igår kväll *gäsp*. Måtte det vara tillfälligt, en tillväxtperiod bara, vi saknar vår goa tjej .

  • Thinner

    Bakslag efter sprutan i Måndags också, igår var det gnäll, hela kvällen gnäll och svårt att somna. Misstänker att det har med sprutan att göra för han är inte förkyld eller nått, tror även han hade lite feber igår. Ska köpa Alvedon idag och ge honom, hoppas det blir bättre. Han sover nu av ren utmattning, den stackaren. Men han har ätit bra iaf, tur det.


    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
  • Örebro tjej

    hej! Våran lilla sötnos föddes den 29 nov och vägde 3625 och var 51 cm. Han heter William

  • am76

    Drakmamman 76 > Ja vi har en nappvägrare här oxå inte någon gång lyckas hon ha kvar den i munnen mer än 30 sekunder. Har fått tips om att köpa en större napp och prova men struntar kanske i det nu, det gå ju bra utan oxå. Bara ibland, som i bilen *huvva* jag önskar att jag kunde stoppa in nåt där när hon skriker och skriker .

  • dyckan

    Martin vill oxå att jag ska bära honom, men det är ju inte alltid man kan eller har tid för det. Jag tycker det är lite jobbigt att ha storebror hemma för då vill han oxå att jag ska bära honom. Så jag satte Martin i babysittern och satte igång en cd skiva med en massa disney låtar på. Då blev han lugn.. Tyvärr är jag tvungen att sjunga lite oxå.
    Vet att storebror alltid blev lugn när han fick lyssna på Elvis... Det kan han blir fortfarande.

  • Polette

    Hej på er alla! ytterligare en november mamma! Benjamin föddes den 7/11, i england. Allt går väldans bra, inga problem alls med skjukdommar eller annat! Ben är en glad liten busunge, som älskar att stå i mammas eller pappas knä och leka i sin babygym. Har börjat ge risgröt på kvällen, då erfarne svärmor trodde att hunger var anledninngen till att han började vakna flera gånger på natten..
    Någon av er "nya" mammor som har lämnat era barn till bsrnvakt än... Vi ska göra i morgon, för första gången och jag är smått nervös ska jag erkänna! kommer gå med mobilen i handen hela kvällen för att inte missa ett samtal!

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!