• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • Pillis 72

    Hej på er!

    Min tös Hanna fyller 3 månader den 24/2. Jag är lite bekymrad över att hon inte vill ta nappflaska (jag helammar). Har ni nåt´ bra tips på hur jag ska få henne till att dricka ur nappflaska???
    Vill pumpa ur så att hennes pappa kan mata henne vid behov.

  • am76

    Jag satte in kopparspiral på efterkontrollen. Gjorde skitont när BM satte dit den och kunde knappt gå hem , fick sedan ta alvedon men hade ändå väldigt ont. Blödde sedan i 5 dgr efteråt. Men sen dess har det funkat bra tack o lov - hann ju undra vad sjutton jag nu utsatt mig för ! Valde kopparspiral då jag inte tål hormoner.

  • Thinner

    Pillis....Testa köpa NUK:s flaskor med medföljande dinapp, kanonbra! När vi introducerade flaskan till vår lille tog han den efter bara två försök.


    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
  • am76

    Pillis 72 > Min tjej tar bara nappflaskan av pappa om jag inte är i närheten + att hon verkligen är jätte hungrig, sen ratar hon fryst upptinad mjölk, dagsfärsk ska det vara tycker hon. Inte alldeles lätt med andra ord, borde öva mer men det är ju såå tråkigt att pumpa ur.

  • Preggi

    Vår stora tjej helvägrade nappflaska länge. Till slut så tog hon mams ultivent napp. Tror att det är bra om pappan ger när du vet att hon är riktigt hungrig.

  • Thinner
    Bibob....om det är mig du pratar med så äter han mellan 135 till 200 ml på kvällen innan vi lägger honom, det bero lite på hur mkt han ätit under dagen som styr hur mkt han äter på kvällen men oftast blir det 160 ml ungefär.

    Här har ni mitt lilla gryn
    När Jag Blir Grå, När Jag Faller, Orkar Du För 2?
  • Mill06

    Åhh den som kunde få "roa" sig lite... Blev klippt under förlossningen och stygnen, eller ärret spänner å gör så ont när vi har försökt så vi får helt enkelt vänta lite till..... Ledsen

    Satte in kopparspiral vid kollen två mån efter Majas utträde! Det gjorde ont just när den sattes in men efteråt var det bara som mensvärk ett par dagar.

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!