• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • TheCoopers
    Marijjasol skrev 2007-05-06 20:23:01 följande:
    FamiljenCooper:Låter som våra döttrar är rätt lika utvecklingen då..*ler*Jag har beställt en barnmatsbok som jag blev rekommenderad på öppna förskolan så nu ska här bli matlagning..

    Jo det verkar så Skrattande igår satt hon dock själv lite ... men sedan ramlade hon åt sidan igen ...
    Hon ligger gärna på mage nu och hasar sig fram ..simmar och lyfter upp benen i krypställning . Vänder sig och rullar runt .

    Adele sover i sin egen säng och har gjort så ett tag , hon bökade runt så mkt på natten att det inte gick att sova

    Vi har ingen gåstol till Adele ännu ... ska skaffa en om ett tag - hon har ju sin Jumparoo som hon är galen i Hoppar som en galning ! Ibland är jag rädd att den ska gå sönder hahah


    Islandgirl :


    Häftigt att man redan nu kan se delar av deras humör på gott och ont *L*
    Adele är helt klart en pajas ... tror redan jag kan se när hon leker med mig och vill vara rolig


    Inspector Gadget is King
  • Mirremama

    Godmorgon! Idag blir vår lilla skrutt ett halvt år! KNappt man hinner med! Jag tror vi ska premiäråka scootern till bvc idag, har längtat länge efter att börja använda den, ville vänta tills han sitter själv

    En fråga: har ni andra fått er mens tillbaka än? Min har inte kommit än.


    Stolt mamma till Albin, född 7.11.2006
  • SassieStar

    Min son har haft gåstol sen han var typ 3 månader, och han ÄLSKAR den..han har aldrig tyckt om att ligga på mage, men jag försöker läga honom så ofta som möjligt för att han ska få träna ryggen och kanske börjar krypa snart..
    han gör krypreflexen med benen men armarna hänger väl inte riktigt med hehe :P

  • Marijjasol
    tjorvisen skrev 2007-05-07 08:26:45 följande:
    Fast det är väl ändå upp till var och en? Min dotter vill inte ligga på mage och har aldrig gillat det heller. Inte skulle jag tvinga henne heller.
    Naturligtvis är det upp till var och en. Jag tror att det hon menade var att när dom ligger på mage så tränar dom nacken och ryggen för att bli så stabila som möjligt.
    Vilket de säkert kan bli annars oxå men det var så jag uppfattade att hon menade.
  • Marijjasol

    En fråga: har ni andra fått er mens tillbaka än? Min har inte kommit än.
    [/citat]
    Jag fick tillbaka min efter 2 månader trots att jag helammade, vilket jag tyckte var rätt surt..*mutter mutter* Trodde jag skulle slippa den ett tag där men men..

  • CarinaB

    Fick tillbaks mensen efter 6 veckor trots helamning under den tiden... men sedan jag började med minipiller har det blivit mer småblödningar och oftare istället för en "vanlig" mens

  • tjorvisen

    Jajemen! Den kom redan i januari så en månad var jag utan. Fast för mig gör det inget. Känns okay att veta att allt är bra på så vis iaf.


    Mirremama skrev 2007-05-07 09:13:22 följande:
    En fråga: har ni andra fått er mens tillbaka än? Min har inte kommit än.
  • tjorvisen

    Joo jag förstår hur du menar Glad De var på oss som sjutton när vi sa att dottern inte vill ligga på mage. De tyckte att vi skulle försöka trots att hon gallskrek och vart tvärsur *muttrar*
    Jag blev så arg så jag sa bara att alla barn är olika individer och alla KAN inte tycka om samma saker. Det borde ni om några, veta om. Då blev de tysta och har inte frågat en enda gång efter det Glad


    Marijjasol skrev 2007-05-07 09:48:31 följande:
    Naturligtvis är det upp till var och en. Jag tror att det hon menade var att när dom ligger på mage så tränar dom nacken och ryggen för att bli så stabila som möjligt.Vilket de säkert kan bli annars oxå men det var så jag uppfattade att hon menade.
Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!