• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • tjorvisen
    Mirremama: Snygg vagn! Kan Albin redan sitta i den eller ska du ha den längre fram? Jag funderar på att låta Jonna provsitta i våran vagn (duo) men jag tycker det är lite tidigt än.
    ღ ♥ ღ Älskade dotter! ღ ♥ ღ
  • Mirremama

    Den är för längre fram, säkert skulle han kunna sitta i den för han sitter rätt bra med stöd, men den är ju rekommenderad från 6 mån, så det blir väl att vänta otåligt Vi köpte den ren nu för vi ville vara säkra på att få den färg vi ville ha och så, det kan vara rätt lång väntetid på dem.


    Stolt mamma till Albin, född 7.11.2006
  • molly7272

    Kanon fin vagn
    Funderar på att ta fram sitt delen här snart,
    bara för att prova den

    Någon som vet var man får tag på dyna till sittvagn med spöket Laban på?

  • TheSunset
    Mirremama skrev 2007-03-09 13:00:19 följande:
    Den är för längre fram, säkert skulle han kunna sitta i den för han sitter rätt bra med stöd, men den är ju rekommenderad från 6 mån, så det blir väl att vänta otåligt Vi köpte den ren nu för vi ville vara säkra på att få den färg vi ville ha och så, det kan vara rätt lång väntetid på dem. Stolt mamma till Albin, född 7.11.2006
    Vi har oxå köpt en scooter...gjorde det för några veckor sen..hade tänkt att ha den när vi åker till teneriffa.. Bilder finns i galleriet..
    ♥ Hampus 990910 & Julia 061101 ♥
  • Angelseye

    Tussetösen och TheSunset: Hihi, min syster bor i Oxelösund, så vi ska dit o hälsa på. Hon har oxå fått sej en liten nyss, i januari. Så tycker de är dags att fara ner o hälsa på.

  • lillmama

    hej alla mammor

    Har en liten Gustaf som föddes 20 nov, skulle vilja veta hur mycket era bebisar sover på dagen?

  • Kanga1

    jaha då började vi på allvar med smakisar igår... morotspuré blir det denna vecka.. hihi så roligt det såg ut. Men hon tyckte iallafall om det för hon blev sur när  teskedsportionen tog slut...
    Nån annan som börjat?
    Och hur mycket ger ni?
    Någon som börjat med gröt och ger en portion varje morgon eller kväll?
    Nyfiken på att hör hur andra gjort!
    Trevlig helg på er alla!

  • lillmama

    Gustaf brukade sova 45 min på förm sedan ca 3 tim mitt på dan sedan 45 min på kvällen somnar sedan ca 20.30.Men nu helt plötsligt så vill han nästan inte sova alls på dagen o vaknar mkt oftare på natten oxå... nån som känner igen detta?

  • sailormoon81

    hej allihopa jag har en william som är född den 25nov. Börjar väl fundera på att börja med gröt snart, nån annan som börjat lite tidigare? 0ch vilken gröt började ni med?

  • NochA

    Mirremama: Snygg vagn!
    Vi har en Brio Nova. Fast jag tycker att den är lite klumpig att få in i bilen bara. Annars så är den kanon!

    Kanga1- Vi har gett börjat ge Nova smakisar. Först körde vi med potatis utblandat med bröstmjölk, i 3 dagar. Och sen igår så började vi med morotspure. Det har gått jättebra! Första gången så var hon lite skeptisk. Men nu så klagar hon för att jag inte skyfflar in maten fort nog. Hon får kanske 5-10 teskedar men 2/3 kommer säkert ut igen.

Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!