• Bibob

    Barn födda i nov 06 !!!

    Här är en tråd för oss som fick barn i nov 06. MIn son är född den 4nov. Tanken är att man kan bolla med ideér och funderinga över våra guldklimpars utveckling , rutiner osv...=)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2007-02-22 13:25:51:
    Ps. Vad kul att det är så många som har barn födda i november och att så många hänger på tråden =)

  • Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!
  • Tussetösen
    Angelseye skrev 2007-03-09 13:35:05 följande:
    Tussetösen och TheSunset: Hihi, min syster bor i Oxelösund, så vi ska dit o hälsa på. Hon har oxå fått sej en liten nyss, i januari. Så tycker de är dags att fara ner o hälsa på.
    jahaa..  ja då va det kanske inte så konstigt att jag inte visste vad som fanns där...  
    molly7272 skrev 2007-03-09 13:23:13 följande:
    Kanon fin vagn Funderar på att ta fram sitt delen här snart,bara för att prova denNågon som vet var man får tag på dyna till sittvagn med spöket Laban på?
    finns det vagn med spöket laban... *vill ha*
  • Tussetösen
    förresten... Theo har vänt sig nu... från rygg till mage..
  • vildabebin

    Mill06: Tror inte du är ensam med om att vänta med smakport. MIn barnmorska rekoommenderar inte direkt att man SKA/BÖR börja då, hon menar bara att de har blivit tillsagda att informera om att man kan börja vid 4mån då många mammor inte kan helamma, av olika anledningar. Men oxå för det kan vara svårt för barn att acceptera annat än tutten ju äldre de blir. Jag träffade en mamma som har en kille på 1år som vägrar äta mat å där vill man ju inte hamna. Hade själv tänkt börja senare men nu vett'e sjutton..

    Tussetösen: DEt låter som en bra början, så småningom kommer det gå mkt bättre. *håller tummarna*

  • Angelseye

    Tussetösen: Hihi, nä men de finns inte så mycke annt där heller, så hade inte hon bott där hade ja nog aldrig besökt den delen av landet :)

  • molly7272

    Tussetösen har sett dyna till sittvagn med Laban på,
    men inte hittat på vart de finns.
    Såg en ild någonstans på en sån dyna, men hittar inte på den igen.

  • am76

    lillmama > Vår tös har sovit likadant sen vecka 7. Somnar mellan 22-23 sover till 07-08 med 1-2 matpauser på ca 10min. Dagtid: 45 min på fm, ca 1-2 h mitt på dagen och 45 min på em. Vi har aldrig lyckats få henne att somna före 22:00 på kvällen.

    Verkar så himla skoj med smakportioner, vi börjar nästa torsdag när hon är prick 4 månader.

    Nästan alla här verkar ju ha vänt på sig, inte våran Tea dock trots att hon försöker o försöker, så snart kommer det väl...

    SKönt att det är fredag! Familjen samlad igen !

  • Mill06

    Är det något av era barn som har börjat få tänder??

    Maja har blivit såå otroligt klängig och skrikig de sista dagarna. Så fort hon hänger på min axel börjar hon "gnaga" på den, även sin egen hand, hon kliar sig också mycket runt munnen o näsan, och dreglar en massa.

    Jag har börjat fundera på om det är nån tand på G?? Hon är snart 4 månader, men ja vet inte när det börjar dyka upp tänder..?

  • am76

    Nåns bebis som har annan ögonfärg än blå nu ??

    Hört att man vid 4 månader ska börja se vad det blir för färg i slutändan. Tea har ff helt blå ögon (mamma gröna pappa blå).

  • Kanga1
    Mill06 skrev 2007-03-09 16:45:45 följande:
    Är det något av era barn som har börjat få tänder??Maja har blivit såå otroligt klängig och skrikig de sista dagarna. Så fort hon hänger på min axel börjar hon "gnaga" på den, även sin egen hand, hon kliar sig också mycket runt munnen o näsan, och dreglar en massa.Jag har börjat fundera på om det är nån tand på G?? Hon är snart 4 månader, men ja vet inte när det börjar dyka upp tänder..?
    exakt likadant här med celine, börjar också tro på tänder fast dom kan ju ligga där under o flytta sig o klia länge innan de kommer.. barnen kan ju få feber o diarre också då.
Svar på tråden Barn födda i nov 06 !!!