• EvigaLängtaan

    APIFORCE!

    Hej!
    Ni som ätit apiforce, gick det fortare att bli gravid? Hur lång tid tog det med Apiforce? Fick ni några biverkningar?

    Tacksam för svar :)

  • Svar på tråden APIFORCE!
  • Tintene
    Lilla Fjun skrev 2007-07-11 17:11:29 följande:
    Titta vad jag hittade när jag googlade om Apiforce!! Bidronninge gele indeholder planteøstrogener der kan nedsætte fertiliteten både for kvinder og mænd- og frarådes stærkt i alle undersøgelser mht fertilitetsbehandling. Der er desværre ikke mange ting der virker mod barnløshed- men meget som folk tror virker, og endnu mere som folk vil betale i dyre domme for, i håb om at de virker. Tag nu ikke noget der kan skade dine chancer, eller barnet for den sags skyld.
    usch, nu blir jag orolig..........
    man kanske ska sluta med api iallafall.
  • Misja

    Bara 2 eller 3 Apiforce kvar nu. Jag har tänkt gå och köpa en ny burk idag, och ska då fråga lite mer i butiken. (om ingen skvaller-käring från trakten står och antecknar) ; )
    Molvärken har lugnat sig nu, men i måndags hade jag riktiga hugg i magen när jag promenerade. Vet inte hur ÄL känns, men hoppas att det var nåt med det.
    Jag känner ingen oro just nu med Apiforce, det är ju liksom mitt hopp. Om jag inte plussar på några månader blir jag dock skeptisk.
    Vet inte när jag BIM-ar, men tar grav.test om 1½ vecka.

  • Lilla Fjun

    Jag vill ju helst att kroppen ska vara "naturell", tror inte att det är en fördel att mixtra och försöka påverka kroppen, blir säkert bara svårare att bli gravid då MEN nu börjar jag bli desperat om ÄL inte vill komma snart. Ska ge det ett par dagar till sedan blir det Apiforce vare sig jag vill eller inte!

  • Lilla Fjun

    Snälla!!!
    Skriv och berätta vad de sa i hälsokosten när du varit där!!


    Misja skrev 2007-07-13 09:12:12 följande:
    Bara 2 eller 3 Apiforce kvar nu. Jag har tänkt gå och köpa en ny burk idag, och ska då fråga lite mer i butiken. (om ingen skvaller-käring från trakten står och antecknar) ; )Molvärken har lugnat sig nu, men i måndags hade jag riktiga hugg i magen när jag promenerade. Vet inte hur ÄL känns, men hoppas att det var nåt med det. Jag känner ingen oro just nu med Apiforce, det är ju liksom mitt hopp. Om jag inte plussar på några månader blir jag dock skeptisk. Vet inte när jag BIM-ar, men tar grav.test om 1½ vecka.
  • Misja

    MCH, absolut ska jag göra det! Hoppas att det är samma kvinna som sist - hon hade egen erfarenhet av Ap. När jag då frågade om de sålde produkten lite försynt frågade hon ju; "Försöker du bli gravid?"

  • Lilla Fjun

    Tack!
    Är så ledsen att min ÄL inte kommer. Då är det ju kört man får ju liksom inte ens en chans att bli gravid

  • Misja

    Nu har jag varit på hälsokosten!
    Hon som var där sist jobbade tyvärr inte.. Men frågade en annan, hon hade inte hört nå´t om Apiforce och infertilitet.

  • Misja

    Köpte dock en ny burk + E-vitaminer, det sa ju hon förra att jag kunde ta till Ap. som extrahjälp..

  • Mignonne

    Mijsa jag har vari inne i två hälsokostbutiker och de säger att det är bra om man blir gravid. Sedan har jag varit i en som inte hade hört talas om det och hon ringde till en kollega i en annan affär eftersom hon var ganska ny. Hon hade inte heller hört talas om något man kunde ta för att öka upp fertiliteten.

    Jag blir mer undrande om detta nu är gängse uttalat att det skall hjälpa mot infertilietet varför rekommenderar då inte gyn och bm att man går till hälsokosten och köper dessa?

  • Snozie

    Mignonne- Därför att det inte gjorts några studier på om dom verkligen ökar ferteliteten. Vanliga läkemedel som är godkända har ju testats och där vet man tex vanliga biverkningar mm. För egen del har jag inget att förlora. Sen jag började med Apiforce så har sykeln gått ner från 80-90 dagar till 36!!! Så vist funkar dom på mig.

  • Lilla Fjun
    Snozie skrev 2007-07-13 20:37:54 följande:
    Mignonne- Därför att det inte gjorts några studier på om dom verkligen ökar ferteliteten. Vanliga läkemedel som är godkända har ju testats och där vet man tex vanliga biverkningar mm. För egen del har jag inget att förlora. Sen jag började med Apiforce så har sykeln gått ner från 80-90 dagar till 36!!! Så vist funkar dom på mig.
    Kanske värt att prova ändå...
  • Linneafg

    Jag är 37 och vi har försökt i 15 månader. Jag testade apiforce bidrottningengelé förra cykeln och senaste cykeln tog jag både det bipollen (fram till ÄL) och rosenrot (efter ÄL) och idag plus!!!!! Så antingen funkar det eller så hade det gjort det oavsett men det känns som att funkade! Tror att jag hade tidig ÄL dock, att cykeln blev lite kortare men vet ju inte eftersom mensen aldrig kom, för vi hade bara sex dagarna innan, ej på ÄL (enl dubbla appar). Nu livrädd för MF dock men försöker att bara vara glad. Jag fick min kille att äta mer Zink också denna cykel, det kanske bidrog på sitt håll? Heja alla! Snart snart! <3

Svar på tråden APIFORCE!