Inlägg från: Grodan Soda |Visa alla inlägg
  • Grodan Soda

    Legalisering av cannabis!?

    Slusska skrev 2007-05-11 20:25:53 följande:
    En lag mot något kan även vara nåt som drar ungas intresse!
    Jaaaa, så då ska vi kanske legalisera allt då? Så att ungdomarna slipper frestas!

    Äsch, nu är jag ironisk. Men detta börjar faktiskt bli komiskt.
  • Grodan Soda
    Niklas skrev 2007-05-11 20:27:18 följande:
    Om läkaren som begår mord blir tillfrågad så, jo, det är väl klart.Varför tacka nej? Det är klart att många mördare förstår mer än väl att det är fel och de vill ju också synas och få ett bra rykte.
    Haha!! Ja du... du har säkerligen absolut helt rätt. Ska tänka så nästa gång jag hör någon inom vården som avråder till mord.
  • Grodan Soda
    Niklas skrev 2007-05-11 20:28:51 följande:
    Risken att åka dit för piratkopiering är väldigt låg.Risken för att åka dit för brukandet av tex canabis är väldigt låg om man inte gör det framför näsan på en polis.Risken för att bli tagen för fortkörning är också väldigt låg.Jag sa aldrig att är lika många ungar som gör det någonstans i min text så, nej, jag menar inte på fullaste allvar något som jag inte har skrivit nej.
    Jag tolkar dina svar som (om du ursäktar) att du mest troligt inte arbetar med ungdomar. När en eller några av dem nyttjar droger kommer det oftast fram, så nej, risken att åka dit är inte särskilt liten.
  • Grodan Soda
    Niklas skrev 2007-05-11 20:29:41 följande:
    Varför ska du göra det?Du kanske inte ska sitta och påstå att det inte är så, att läkaren troligen inte skulle vara läkare om denne brukade cannabis när du egentligen inte har en aning. Se det inte som omöjligt bara. Allt är möjligt.
    Jag har inte påstått att läkaren inte nyttjar cannabis. Däremot tvivlar jag starkt på att han gör det. Ska be min moster fråga honom när hon träffar honom på måndag.
  • Grodan Soda
    Slusska skrev 2007-05-11 20:29:53 följande:
    Har aldrig påstått att hasch är NYTTIGT eller BRA. Men tycker att Sverige har en dubbelmoral ang. ex. hasch V.S alkohol.Anser personligen att cannabis ex. är ett BÄTTRE alternativ än alkohol.
    Jag tycker också att Sverige har en dubbelmoral i den här frågan, precis som i så många andra frågor.
  • Grodan Soda
    Niklas skrev 2007-05-11 20:33:11 följande:
    hahaha jag blev beskylld för att nyttja droger i min ungdom trots att det bevislingen inte var sant.. detta av "tränade narkotikapoliser" (de påstod det när de grep mig i tunnelbanan på väg hem från flickvännen iaf) så jag ger inte mycket för om du eller någon annan anser dig vara bättre på att se det än vad någon annan är som inte arbetar med ungdomar. Klart man kan se ett missbruk när det kommer till både alkohol och droger men jag snackar inte om missbruk utan mer bruk då och då. Ungefär som jag brukar sprit. Några gånger per år. Inte dagligen.
    Vem har pratat om att "se" missbruket? Skratta på du men sanningen är faktiskt den att ungdomar bryr sig om varandra, ofta mer än vad vi vuxna bryr oss om varandra, och deras omtanke leder oerhört ofta till att de berättar för andra vuxna vad deras kompisar gör.
  • Grodan Soda
    Slusska skrev 2007-05-11 20:33:23 följande:
    Ja det kan hon ju göra, för jag tror säkerligen att kan kommer svara: Jajemensan, OM han nu gör det.Jag påstod inte heller att han GÖR det, men klart att det finns en möjlighet!?
    Ska maila henne den här tråden också. Lovar att återkomma!
  • Grodan Soda
    Niklas skrev 2007-05-11 20:34:08 följande:
    Ja, tvivla kan man ju alltid göra men du fick det att låta som att det inte var möjligt pga läkaryrket.
    Eller så var det kanske du som tolkade mitt inlägg så?
  • Grodan Soda
    Niklas skrev 2007-05-11 20:36:49 följande:
    Så fungerade inte jag och det  var inte speciellt länge sen jag ansågs vara ungdom.Vi hittade på enormt mycket dumt och än idag har det inte bubblat upp till ytan.Spriten flödade bl.a. och vi betedde oss som riktiga tattarungar faktiskt.
    Ja, självklart finns det ungdomar som begår olagliga handlingar utan att de kommer fram. Men ofta kommer det faktiskt fram, betydligt oftare än vad många vuxna verkar tro.
  • Grodan Soda
    emmies skrev 2007-05-11 20:43:28 följande:
    danstina: vi har skilda åsikter helt enkelt
    Ja, det är vi absolut överens om!
Svar på tråden Legalisering av cannabis!?