Inlägg från: Grodan Soda |Visa alla inlägg
  • Grodan Soda

    Legalisering av cannabis!?

    Ja, en del i den här tråden är nog blinda.

    Men AnnaKlara verkar ju vara den av oss som verkligen ser verkligheten i Amsterdam i alla fall och mot det kan väl ingen annan sätta sig?

    För som jag har förstått det så är det ingen annan i den här tråden som dagligen ser situationen i just Amsterdam, eller har jag fel?

  • Grodan Soda

    Vi kan väl låta AnnaKlara summera sin egen verklighet, eller?

  • Grodan Soda

    Oroa dig inte, hon kommer säkert online igen. Bara för att man inte orkar sitta här dygnet runt så kan man ju ändå få summera sin egen verklighet. Blir så svårt att ta dig på allvar om DU ska summera HENNES verklighet.

    Åtta jobbarkompisar till mig var i Amsterdam för ca 2 år sen och jobbade där under några veckor. De blev hysteriskt less på alla langare som ville sälja knark till dem, både cannabis och annan skit. Så ja, jag tror nog att AnnaKlaras verklighet stämmer rätt bra.

  • Grodan Soda

    Men som sagt, vi får fråga henne igen när hon kommer online.

  • Grodan Soda
    Kornblume skrev 2007-05-16 23:01:50 följande:
    Jag har varit i Amsterdam och blev erbjuden sex. Aldrig droger konstigt nog. Men det blir ju bara en löjlig diskussion när man tar sadana godtyckliga argument som diskussionsbasis. Som att det skulle bevisa att haschlegalisiering ökar sexförsäljningen?
    Hänger inte riktigt med i dina tankar nu men det är helt ok kanske?

    AnnaKlaras upplevelser är väl lika mycket värda som alla andras upplevelser? Det vi är med om är ju fakta för var och en av oss, men det är kanske det du menar?
  • Grodan Soda
    Kornblume skrev 2007-05-16 23:09:07 följande:
    Ja ungefär, ville absolut inte nedvärdera AnnaKlaras verklighet eller nagon annans. Menade bara att min erfarenhet av att inte bli erbjuden hasch är lika relevant som att andra kompisar blivit det eller inte. Man kan liksom inte säga: aha jag blev erbjuden sex - alltsa leder haschlegalisering till ökad sexförsäljning. Tyvärr har jag inte heller nagra fakta att komma med at nagot hall just nu sa jag kanske inte borde vara sa fräck!
    Fast jag håller inte med. Har man aldrig blivit erbjuden knark på gatan i Sthlm och så plötsligt under tre veckor i ett annat land så blir alla åtta erbjuden det i olika former vid flertalet tillfällen så ja, då tycker jag att det verkar som att det är fler langare som verkligen vågar sig fram till främlingar i det landet än här hemma.

    Visst, det är inte svårt alls att få tag på droger här hemma heller men diskussionen har ju delvis handlat om att langarna tappar kontakten med nya köpare OM man legaliserar t.ex. cannabis och ja, både AnnaKlaras (som lever där varje dag som jag förstår det) och mina åtta jobbarkompisar verkar ju vara levande bevis på att langarna både finns kvar och att de är mer "drivna" än här hemma.
  • Grodan Soda
    lollisen skrev 2007-05-16 23:17:25 följande:
    De tyngre missbrukarna går mer fritt i Holland eftersom de inte känner sig lika förföljda där som i Sverige, därmed har det lockat många utlänningar dit som en bieffekt.
    Hur menar du med "utlänningar dit som en bieffekt"?
  • Grodan Soda

    Ja, det kan jag faktiskt tänka mig. Vill man nyttja droger så gör man nog gärna det i ett land som är liberalt inställda till droger.

  • Grodan Soda
    lollisen skrev 2007-05-16 23:39:25 följande:
    Men det var generellt draget i hur många det är som är tunga missbrukare där.. statistiskt är det inte mycket som skiljer i tunga missbrukare..Holland har som förslag på att gå vidare och avkriminalisera även tyngre droger nu, så HURRA för politiken i Holland.. Knarka fritt ÄR bra.. W Panthera tigris skrev 2007-05-16 23:30:38 följande:
    Tur att man inte bor i Holland då.
  • Grodan Soda

    Måste bara inflika en sak här...

    I Thailand är prostitution lagligt. Nog köps det GARANTERAT mer sex där än här i Sverige? Och nu menar jag PROCENTUELLT, så att vi är färre invånare påverkar alltså inte resultatet i den uträkningen.

    Så ja, nog är det så att en legalisering bidrar till fler som brukar?

Svar på tråden Legalisering av cannabis!?