Inlägg från: Grodan Soda |Visa alla inlägg
  • Grodan Soda

    Legalisering av cannabis!?

    emmies skrev 2007-05-11 17:43:02 följande:
    danstina: du har ingen som helst anledning att bli otrevlig i tonen!Jag baserar inte det på något speciellt.. alla röker eller dricker inte i närheten av sina barn! jag hade inte suttit här hemma och druckit mig berusad om min pojk var med.. inte heller om jag skulle röka på.. emmie
    Otrevlig i tonen? Vad har jag skrivit som du tolkar otrevligt? *kikar bakåt men hittar inte* Om du menar min fråga vad du baserar din åsikt på så är det ju inte ett dugg otrevligt, du skriver att du inte tror att folk kommer röka cannabis i närheten av sina barn men folk röker ju tobak i närheten av sina barn, vad är det som säger att folk ska börja ta sitt ansvar med just cannabis?

    Säg gärna vad det är jag sagt som du upplever som otrevligt! Att vara otrevlig var inte alls vad jag hade tänkt mig i alla fall.
  • Grodan Soda

    W Panthera tigris skrev 2007-05-11 17:15:48 följande:


    med nöje .. vi snackar inte alla droger vi snackar cannabis ..
    Jag vet att vi snackar om cannabis och inte om ALLA droger. Men i och med att cannabis är ett samlingsnamn på olika sorters droger så har jag all rätt att använda just ordet droger. Inte ska vi väl försköna saker mer än vad vi behöver?

    Hoppas middagen smakade bra föresten. Min blev alldeles förträfflig, man får bra aptit av att diskutera!
  • Grodan Soda
    emmies skrev 2007-05-11 17:43:02 följande:
    danstina: du har ingen som helst anledning att bli otrevlig i tonen!Jag baserar inte det på något speciellt.. alla röker eller dricker inte i närheten av sina barn! jag hade inte suttit här hemma och druckit mig berusad om min pojk var med.. inte heller om jag skulle röka på.. emmie
    Nej, självklart så röker inte alla i närheten av sina barn. Men tyvärr så gör MÅNGA det och att en legalisering leder till att många barn tvingas bli passiva rökare av cannabis är det väl knappast någon som tvivlar på?

    Så då är ju frågan; ska vi legalisera cannabis och acceptera att barn blir passiva rökare eller ska det fortsätta vara förbjudet så att polisen kan ingripa när det blir känt att föräldrar nyttjar dessa droger och därmed samtidigt gör deras barn till passiva användare?
  • Grodan Soda

    W Panthera tigris skrev 2007-05-11 19:15:45 följande:


    nej nej cannabis är en samlings namn för det som innehåler thc använder man namnet droger så snackar man om allt .. från sigg till heroin och såna generaliseringar tycker jag inte om .. det ger folk fel bild av diskutionen
    Nej, jag snackar inte om alla sorters droger bara för att jag använder det ordet.
  • Grodan Soda
    Tiiina86 skrev 2007-05-11 19:00:06 följande:
    vilka idiot förklaringar d finns  orka lyssna på era dumma bortförklaringar varför d ska lagaliseras, alkohol är itne bra någonstans MEN är d bättre att förstöra samhället med ännu mer skit??  jaja ni verkar vara där i er egna värld å där kan ni få vara, i omröstningen visar det tydligt att marioteten tycker absuólut itne att d borde lagaliseras på något vis å d visar kanske att några här borde tänka om...
    Jag tycker att det är det som gör diskussionen så skön! De som förespråkar nyttjandet av droger kommer aldrig få uppleva sin dröm om en legalisering. Därmed inger diskussionen ingen som helst oro för min egen del. Men visst håller jag med dig i att man borde tänka om, i alla fall om man tänker på andra och inte bara på dem som faktiskt vill nyttja drogen. Massor med människor far illa av olika rusningsmedel, även de som inte nyttjar dem. T.ex. av alkohol, tobak och så knark då förstås.
  • Grodan Soda

    W Panthera tigris skrev 2007-05-11 19:14:26 följande:


    min matlagning blir alltid utsökt danstina
    Låter bra det! Själv är jag rätt kass på den biten, tur maken är bättre.
  • Grodan Soda
    sakoline skrev 2007-05-11 18:48:13 följande:
    Och vi pratar inte LSD här så ta inte upp några psykoser...
    Varför ska vi inte prata om psykoser? Man vet ju att framförallt kvinnor kan få psykoser av just cannabis UTAN en annan inblandad orsak.
  • Grodan Soda

    Är det någon som har faktiska uppgifter på att alkohol som ensam ansvarig substans skapar aggresivitet hos folk?

  • Grodan Soda

    W Panthera tigris skrev 2007-05-11 19:14:26 följande:


    Tiiina86 för den delen idiotförklaringar ?? ja om man är en inskränkt stackare som inte ser längre än sin näsa .. och inte vågar tänka längre än så fördelar upphäver nackdelar hur man än vänder och vrider på det
    Det där är också en idiotförklaring; "att man är en inskränkt stackare som inte ser längre än sin egen näsa". Du måste acceptera att andra inte tycker som du, de är inte inskränkta för det. Tråden tappar helt sin "charm" om man ska kalla varandra för elaka saker bara för att man inte kan handskas med att man inte får stöd i sin egen åsikt.
  • Grodan Soda

    W Panthera tigris skrev 2007-05-11 19:24:40 följande:


    ja .. man måste bland annat tänka på barnen till föräldrar som blir förföljda nedvärderade och stämplade på grund av eehh att dem inte vill förgifta sig själva ? hhmm jes bra tänkt :)
    Jag fattar ingenting av ovanstående text! Vad menar du?
Svar på tråden Legalisering av cannabis!?