• 9Kärleken6

    Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3

    Här fortsätter vi babbla om vårt älskade GeKås i Ullared! Skrattande


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • Svar på tråden Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3
  • flisansma

    jag hade med svårt att bestämma mig för jag ville med ha en lättare vagn att ha med i bilen. Tänkte först köpa en Emmaljunga Scooter men så blev det den här som var 1500 kr billigare. Stor tygkorg under har den med. Min dotter på 1,5 år sitter superbra i den.
    Den är helt klart värd varenda krona.

  • Flaxa1

    krinzon:
    Ser att du har fått en del info redan, men jag fyller på lite.

    Jag kan tyvärr inte lägga upp några bilder men den påminner om en som min kompis har köpt på Babyland för runt tusenlappen. Den på GK:s kostade mellan 4 och 500, jättebra pris.

    Den är svart med ett par grå detaljer och fälls på mitten. Finns sufflett och samma typ av "bälte" som på vår Emmaljunga. Helt liggläge och dubbelt så stor korg undertill som kompisen hade. Hjulen fram är såna som "svänger åt alla möjliga håll" så den är väldigt smidig att köra o svänga med. De går att låsa oxå, om man vill det. Samma "foder" på körhandtaget som på E-ljunga, inte delat handtag för två händer, utan en hel "stång".

    Vi ska ha den i bilen tänkte vi och använda när vi är ute och handlar. Den funkar inte lika bra i "terräng" som E-ljungan (som är väldigt klumpig men stadig) men det gör nog ingen sulky.

    Vi gick in och köpte den direkt när vi kom till GK:s och använde den sedan under shoppingen, så den är väl inkörd nu! Jättenöjd.

  • charmmiss

    flaxa1

    har tänkt köpa den sulkyn, men hur gjorde ni, gick ni direkt till kassan och köpte den, o använde den sen i butiken?
    Hade också tänkt använda den direkt så att man slipper ha med sig bilbarnstolen i nån kundvagn.

  • 9Kärleken6

    Jag har en snarlik sulky, men jag har köpt vår på Jysk för 450:-, är super nöjd med att ha den som shoppingvagn etc. Ligger alltid i bilen. Men på längre prommisar så är det ju så klart kombivagnen som gäller. Smart att köpa den först och sen använda den i butiken!


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • Realmilla

    Det var någon som frågade om mat kedjor utanför Gekås. Och Burger king finns...sen är dt nog "okända" resten vad jag minns...

    Någon som vet när barnavdelningen öppnar?

  • flisansma

    denna vecka håller dom på att flyttar om.
    gå in på gekas.se där kan du se alla nyheter m.m.
    Så innan midsommar har de lovat att bli klara.
    Jag var där den 25/5 och handlade för 5300 och så ska jag dit på torsdag med när vi ändå ska åka till Tylösand så måste jag åka dit med =)

Svar på tråden Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3