• 9Kärleken6

    Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3

    Här fortsätter vi babbla om vårt älskade GeKås i Ullared! Skrattande


    .?:*¨¨*:?.Ninas mamma.?:*¨¨*:?.
  • Svar på tråden Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3
  • Realmilla
    Plippi skrev 2007-07-04 10:50:06 följande:
    Tänkte bara tala om att de har flyttat barnavd nu, så den ligger närmare damavdelningen, och leksakerna ligger nu mer längst ner i hörnet där verktygen var innan. Helt otroligt stort!De har dessutom fått in ett större sortiment av barnsaker, som BILBARNSTOL, en ny sorts sulky, som ser ut lite som BMX:en, men robustare och fyra stora hjul i stället för de små snurrande. De hade även fått in en matstol i plast, som ser ut precis som den på IKEA. Jag är helt fashinerad av av den nya barnavdelningen måste jag säga. Den känns som en riktig avdelning nu och inte bara intryckt bland textillen. Det fanns massa andra grejer oxå, som ni nog kommer att märka.
    Gud va roligt Längtar dit. Vad hade de för bilstolar?? Babyskydd också? Vikt?
    Min syster är nämligen ute efter ett billigt alternativ...
    Vad tog dem för matstolarna?
  • krinzon

    Hej! Har sett att en del av er har inhandlat säkerhets anordningar, typ dörrspärrar osv. Vart hittar man det och fanns det många olika saker att välja mellan?

  • Plippi

    ja det var babyskydd jag menade. Kollade inte märket sftersom jag inte själv behöver någon, men de såg jättefina ut.


    Realmilla skrev 2007-07-04 20:46:47 följande:
    Gud va roligt Längtar dit. Vad hade de för bilstolar?? Babyskydd också? Vikt? Min syster är nämligen ute efter ett billigt alternativ...Vad tog dem för matstolarna?
  • Athena78

    Hej hej!

    Jag & sambon har planer på att åka till Ullared på semestern, tänkte höra om ni har några tips? Ngt speciellt man ska tänka på? Typ när bör man vara där? Köer...ja vad vet jag! Vad kostar saker och ting, kan man jämföra med typ Ö&B eller dyrare?

    Tack på förhand!


    Längtar till semestern! 9 dgr kvar...
  • Yosa

    Athena:
    Många saker är billigare mot andra affärer. En del saker tokbilligt. Exempel på det är paraply för 17 kr, nappflaska för 10kr, tandkärm 7-20 kr, babaymössa 20 kr på ett ungefär. En del saker kostar normalpris. En del märkes-leksaker tex Fisher Price och BRIO är i vissa fall rikigt billiga. Det jag gillar med gekås är att vanliga märken (tex mitt hårvax Lóeral) finns där och att man då inte behöver chansa på okända märken. Mitt hårvax kostar ca 20kr mindre på gekås mot på ICA här. Med tanke på att det går åt några tuber/år så sparar man en del.

    Kolla www.gekas.se

    Ett tips är att tänka framåt (om du har möjlighet att ta med mycket pengar). Presenter som ska köpas framöver, julklappar, barnpresenter, kompis som väntar barn? osv.

    Sänkläder, handdukar, film, teknik, verktyg, kläder, underkläder, kryddor, hårvård, väskor, gardiner, barn, presenter ja tänk igenom vad som behövs och kolla som sagt www.gekas.se för att få inspiration.

    *jättekul*

  • kattengustav

    Athena78: Du kan hitta märkes kläder där också och det är väldigt billig. Billigar än Ö&B. Antingen ska man åka dit tidigt på morgonen eller på eftermiddagen. Under semestern brukar det vara mycket folk nästan hela tiden. Åk inte vid barnbidrag eller några dagar efter eller vid löning och några dagar efter. Ännu mer folk då.

  • Lilla Sofie

    Hej Athena *vink, vink*
    Jag var ju där förra veckan. (TRE gånger)


    + gravid i vecka 12 +
  • Athena78

    heeej gumsan!

    ja just det! Vad handlade du?? Priser? *nyfis*

    Pössss!

    Tack alla för tips!


    Längtar till semestern! 9 dgr kvar...
  • MissBeccis

    Fler som har bilder? Laddar inför ett besök i nästa vecka...


    Alicia, född 060623 ~ Pojke BF 071011 ~ www.rebeccas.se
  • Mian

    Babyskydden hade något finskt märke. Inget jag sett förr, men de såg fina ut.

Svar på tråden Ullaredstråden forts från"nya Ullaredstråden volym 3