• Tina83

    vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!

    jag fattar inte varför det jämt ska handla om Zlatan så fort sverige har spelat en match!!!!!!!!

    det anda SVT snackade om när de visade sporten imorse va Zlatan o hans "målchanser" .. men shit, han gör inte mål så ofta, är det en nyhet?? han har inte gjort mål på 9 matcher! han gör ju ingenting vettigt, står o väntar på bollen!

    bänka människan o sätt in nån som både kan hjälpa till på plan OCH göra MÅL!!!

    dem sa inte ett ord om Källström som fakriskt sköt mål!!!

  • Svar på tråden vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!
  • emby87

    speedy gonzales skrev 2007-09-10 09:35:02 följande:


    fortfarande.... han har inte gjort mål på två år!!!!sen kan han spela hur j-a bra som helst... han gör inte sitt jobb, och ser inte till att de andra i laget kan göra sitt heller!!!
    Zlatan var den bästa spelaren på planen i lördags. Så är det bara.
    Det var praktiskt taget bara han som skapade alla målchanser. Eller dom mål chanser Sverige nu skapade.

    Om att han inte ser till att dom andra i laget gör sitt bästa? Please...
    Menar du att han ska springa o jaga tex Anders Svensson när han har bollen för att få honom att springa fortare o göra bättre passningar...?

    Zlatan är ensam i Svergies landslag i den klass han här. HAn är som sagt en RIKTIG världsspelare. Finns många andra jätte duktiga i landslaget som spelar i bra klubbar och gör bra ifrån sig men ingen är lika bra som han.

    Om man nu skulle bänka Zlatan i en landskamp mot ett bättre motstånd (som vissa här i denna tråd tycker) så anser jag att det är ett STORT hån mot den internationella fotbollen.

    Tack o lov att det finsn vissa här som håller med mig
  • xenaa
    emby87 skrev 2007-09-10 16:32:24 följande:
    speedy gonzales skrev 2007-09-10 09:35:02 följande: Zlatan var den bästa spelaren på planen i lördags. Så är det bara.Det var praktiskt taget bara han som skapade alla målchanser. Eller dom mål chanser Sverige nu skapade. Om att han inte ser till att dom andra i laget gör sitt bästa? Please...Menar du att han ska springa o jaga tex Anders Svensson när han har bollen för att få honom att springa fortare o göra bättre passningar...?Zlatan är ensam i Svergies landslag i den klass han här. HAn är som sagt en RIKTIG världsspelare. Finns många andra jätte duktiga i landslaget som spelar i bra klubbar och gör bra ifrån sig men ingen är lika bra som han.Om man nu skulle bänka Zlatan i en landskamp mot ett bättre motstånd (som vissa här i denna tråd tycker) så anser jag att det är ett STORT hån mot den internationella fotbollen.Tack o lov att det finsn vissa här som håller med mig
    japp! word!!!
    ????????○♥☼☺Leo - 07-06-22 ☺☼ ♥○?????????
  • speedy gonzales

    eftersom han är just anfallare ska han göra mål...
    när han börjar leverera igen så kan han vara värd en plats, han var jättebra i lördags förutom just den där lilla detaljen med mål....

  • emby87

    speedy gonzales skrev 2007-09-10 17:22:56 följande:


    eftersom han är just anfallare ska han göra mål...när han börjar leverera igen så kan han vara värd en plats, han var jättebra i lördags förutom just den där lilla detaljen med mål....
    Då borde inte Elmander heller få spela? För han gjorde ju inte heller mål.
    O med närmare eftertanke så gjorde ingen i Sverige mål... Alltså borde ingen spela Hehe, skämt åsido..

    Matchen i lördags var den bästa han gjort på väldigt länge i landslaget. Han är påväg! Som kommentatorerna i TV3 sa: "han gjorde allt. utom mål"

    Hur många anfallare borde man inte sätta på bänken i olika lag bara för att dom inte gör mål?
    Det är praktiskt taget omöjligt för en spelare att göra mål i varje match. Iaf i landslaget. Dom träffas 1 vecka innan en landskamp/träningmatch. Spelar ihop sig lite. Spelar matchen. Alla åker tillbaka till deras klubbadress o ses (oftast) inte förrän nästa landskamp..
    Nu är alla i landslaget proffisionella o borde hinna/kunna spela ihop sig någolunda på 1 vecka innan en landskamp. Men herregud, dom är bara människor allihop.

    Jag är hur som helt sjukt imponerad av Kungen (Zlatan) himself, att han ryckte upp sig så kopiöst inför denna landskamp om man tänker efter hur han har spelar dom innan.
    Kanske kan man skylla på att han var omotiverad förut?
  • Verkligen

    Åh... Zlatan är ju wonderful ju!!! Om jag fick välja en kille att spendera mitt liv med så skulle det bli han.. Hans attityd är sexig å han är snygg..


    Vad du än tycker så tycker jag tvärt emot...
  • speedy gonzales

    ja, det är nog det som varit det största problemet. att han verkat väldigt oengagerad i landslaget. sen är det ju grym skillnad på spelidén i landslager o i inter. o på medspelarna med. gör han mål i resterande em-kval matcher han får spela (är ju avstängd mot lichtenstein) så kanske jag kan börja fundera på att tycka han är ok

  • zazla

    Ja ingen kickar fotboll som Zlatan Och han har ju världens skönaste personlighet också, haha. Men folk tror ju att han är kaxig när han är ironisk

  • speedy gonzales

    Yeah!


    lundqvist skrev 2007-09-11 09:51:20 följande:
    In med Allbäck istället Han gör iaf mål på sina chanser
Svar på tråden vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!