• Tina83

    vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!

    jag fattar inte varför det jämt ska handla om Zlatan så fort sverige har spelat en match!!!!!!!!

    det anda SVT snackade om när de visade sporten imorse va Zlatan o hans "målchanser" .. men shit, han gör inte mål så ofta, är det en nyhet?? han har inte gjort mål på 9 matcher! han gör ju ingenting vettigt, står o väntar på bollen!

    bänka människan o sätt in nån som både kan hjälpa till på plan OCH göra MÅL!!!

    dem sa inte ett ord om Källström som fakriskt sköt mål!!!

  • Svar på tråden vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!
  • juniie

    det handlar om att sverigeslandslag inte kan spela på samma nivå
    som Zlatan
    Zlatan Kan spela skiiiit braa kolla på matchen mot danmark vilka passningar han la fram men ingen fattar hur han spelar..

    kolla när han spelar i inter...Ett lagg fult med proffs och han e med i star11 han e KING

  • Tina83
    juniie skrev 2007-09-16 07:46:48 följande:
    det handlar om att sverigeslandslag inte kan spela på samma nivåsom ZlatanZlatan Kan spela skiiiit braa kolla på matchen mot danmark vilka passningar han la fram men ingen fattar hur han spelar..kolla när han spelar i inter...Ett lagg fult med proffs och han e med i star11 han e KING
    då ska han inte vara med i laget, eftersom dom inte är på samma nivå..
    in med Allbäck, myyycket snyggare och härligare att titta på dessutom gör han mål!
  • Tina83

    nej, men ärligt talat så tycker jag han är respektlös. han har kanonchanser men så ska han försöka göra nån jäkla baklängesspark istället för att bara sätta bollen i mål!

    alla kan väl spexa o trixa, men personligen skulle jag vilja se mål istället. han är ju som vi sett inte kapabel att både göra en baklängesspark och sätta den i mål, så lämna det till dom som kan.

    det räcker med att bara skjuta i mål

  • xenaa
    Tina83 skrev 2007-09-17 18:41:05 följande:
    då ska han inte vara med i laget, eftersom dom inte är på samma nivå..in med Allbäck, myyycket snyggare och härligare att titta på dessutom gör han mål!
    allbäck uuurrrrk!!!!!!!
    Tina83 skrev 2007-09-17 18:43:22 följande:
    nej, men ärligt talat så tycker jag han är respektlös. han har kanonchanser men så ska han försöka göra nån jäkla baklängesspark istället för att bara sätta bollen i mål!alla kan väl spexa o trixa, men personligen skulle jag vilja se mål istället. han är ju som vi sett inte kapabel att både göra en baklängesspark och sätta den i mål, så lämna det till dom som kan. det räcker med att bara skjuta i mål
    Jo visst är han kapabell till att göra bicikletas de har han gjort i Inter.
    Om han nu så inte ska spela i landslaget varför insisterar tränare att han ska med va??
    När han hobbade landslaget så bad han zlatan komma tillbax.
    äsch ren avundjsuka för att Zlatan är grymmas
    ????????○♥☼☺Leo - 07-06-22 ☺☼ ♥○?????????
  • emby87
    Tina83 skrev 2007-09-17 18:41:05 följande:
    då ska han inte vara med i laget, eftersom dom inte är på samma nivå..in med Allbäck, myyycket snyggare och härligare att titta på dessutom gör han mål!
    [/citat]
    Tina83 skrev 2007-09-17 18:43:22 följande:
    [citat]
    nej, men ärligt talat så tycker jag han är respektlös. han har kanonchanser men så ska han försöka göra nån jäkla baklängesspark istället för att bara sätta bollen i mål!alla kan väl spexa o trixa, men personligen skulle jag vilja se mål istället. han är ju som vi sett inte kapabel att både göra en baklängesspark och sätta den i mål, så lämna det till dom som kan. det räcker med att bara skjuta i mål
    Så Zlatan ska inte spela i landslaget för att han är FÖR BRA? Låter lite konstigt tycker jag :P

    Zlatan är rent utsagt en KUNG på att göra spektakulära mål. Kom bara ihåg "klacken" Mot Danmark(om jag inte minns helt fel)
    Vem i det svenska landslaget ska då enligt dig göra dom spektakulära målen?
    Ingen annan i landslaget har en sådan bollkänsla/teknik som Zlatan har. Och visst, hade det varit en annan match som gällt mer så hade han nog inte försökt sig på en bicakleta.
    Men jag själv tror att han ville bjuda publiken på ett konst nummer som tyvär inte gick i mål.

    Han är helt enkelt i en klass för sig. Finns ingen annan än han
  • Tina83
    emby87 skrev 2007-09-17 20:11:02 följande:
    Så Zlatan ska inte spela i landslaget för att han är FÖR BRA? Låter lite konstigt tycker jag :PZlatan är rent utsagt en KUNG på att göra spektakulära mål. Kom bara ihåg "klacken" Mot Danmark(om jag inte minns helt fel) Vem i det svenska landslaget ska då enligt dig göra dom spektakulära målen?Ingen annan i landslaget har en sådan bollkänsla/teknik som Zlatan har. Och visst, hade det varit en annan match som gällt mer så hade han nog inte försökt sig på en bicakleta. Men jag själv tror att han ville bjuda publiken på ett konst nummer som tyvär inte gick i mål.Han är helt enkelt i en klass för sig. Finns ingen annan än han
    klacken mot danmark, vilket år var det då..? måste varit läänge sen.

    vi behöver inga spektakulära mål, det räcker med mål.
  • emby87





    HUR KAN DU HA MISSAT DEN?!

    Dét var ju Italien-Sverige under EM 2004.
    Grymt snyggt mål. RIKTIG världsklass alltså.

    Jamen då kanske alla i sverige borde göra mer mål elelr hur?
    Det springer ju faktist runt 10 andra spelare på planen som kan göra mål

  • Tina83
    emby87 skrev 2007-09-17 21:01:47 följande:


    KAN DU HA MISSAT DEN?! Dét var ju Italien-Sverige under EM 2004.Grymt snyggt mål. RIKTIG världsklass alltså.Jamen då kanske alla i sverige borde göra mer mål elelr hur?Det springer ju faktist runt 10 andra spelare på planen som kan göra mål
    jag vet inte hur ofta du tittar på fotboll ,eller om du spelat själv, men jag kan ju säga att det oftast är just forwards som gör målen. backarna t ex har ju inte direkt samma chans. om det inte är hörna då förstås.
    Zlatan med flera får ju bollen serverad till sig på ett annat sätt...
  • emby87

    Jag kollar på fotboll flera gånger i veckan faktist. + att jag spelat i en rätt hög division. Har dock lagt av pga dåliga knän...

    Ja preis, Zlatan MED FLERA får bollen till sig under match. Alltså borde fler göra mål. Men spelar Sverige oavgjort/förlust så är det bara Zlatan som "får för det".
    Om tex Elmander eller någon blir mållös några matcher så skrivs det ingenting om honom. Men Zlatan, ojojoj vilka rubriker!
    Nog för att man ska förvänta sig det av honom när han är sveriges bästa spelare.
    Men han tänker fotboll på en annan nivå än dom andra i laget. Han är helt enkelt i en klass för sig.
    Förstår bara inte varför du(TINA83) tycker att man ska bänka honom för att han är för bra?! Det låter som inte logiskt för mig..
    Det är väl en sån spelare som Zlatan vi ska dra nytta av. Han är ju typ den andra i landslaget som kan avgöra en match själv.
    Han skulle lätte kunna ta bollen från eget straffområde och springa över hela planen med bollen o sen göra mål. .

  • Tina83
    emby87 skrev 2007-09-18 11:11:46 följande:
    Jag kollar på fotboll flera gånger i veckan faktist. + att jag spelat i en rätt hög division. Har dock lagt av pga dåliga knän...Ja preis, Zlatan MED FLERA får bollen till sig under match. Alltså borde fler göra mål. Men spelar Sverige oavgjort/förlust så är det bara Zlatan som "får för det". Om tex Elmander eller någon blir mållös några matcher så skrivs det ingenting om honom. Men Zlatan, ojojoj vilka rubriker!Nog för att man ska förvänta sig det av honom när han är sveriges bästa spelare. Men han tänker fotboll på en annan nivå än dom andra i laget. Han är helt enkelt i en klass för sig.Förstår bara inte varför du(TINA83) tycker att man ska bänka honom för att han är för bra?! Det låter som inte logiskt för mig.. Det är väl en sån spelare som Zlatan vi ska dra nytta av. Han är ju typ den andra i landslaget som kan avgöra en match själv.Han skulle lätte kunna ta bollen från eget straffområde och springa över hela planen med bollen o sen göra mål. .
    han är ju inte för bra! jag tycker att man ska e Allbäck en chans, då han alltid är bra när han är inne. fattar inte hur dem kan bänka sveriges bästa spelare för att Zlatan ska få spela och kaanske göra mål, för alla fansens skull typ....

    han är en arrogant en som inte borde spela i landslaget, för han verkar inte trivas med laget.
Svar på tråden vad jag avskyr Zlatan..!!!!!!!!!!!!!