• Emjah

    Vi som använder Gonal-F

    Detta är en fortsättningstråd på: www.familjeliv.se/Forum-7-125/m23376718.html som nu har stängts efter 3 månader.

    Använder du dig av Gonal-F är du välkommen in i vårt lilla forum.
    Här kämpar vi och följer varandra åt i jakten på ett plus!

  • Svar på tråden Vi som använder Gonal-F
  • Hallonbusken

    Hej igen! Jag hittade hit jag också fast jag som vanligt inte varit flitig med inlägg ...
    Håller tummarna för dig, Pinklady - nästa gång är det kanske din tur! Det kan kännas så otroligt långt borta, det där plusset, men rätt var det är så sitter det där, klockrent!
    Sitter här med lite ont i magen och ömmande bröst och är bara GRAVID!!! Kan knappt fatta att det är sant! Vågen för dr J!!! Efter andra försöket med Gonal så tog det sig, just när det kändes som mest hopplöst. Jag var visst inte för gammal!
    Grattis till er andra som plussat och ni som inte är där än - det kommer! *håller tummar och tår*

  • Hallonbusken

    Åh, tack lillstrumpan! Undrar hur länge det dröjer innan man fattar??

  • Hallonbusken

    Tack allihopa! *rörd*
    Nja, nästan nytt - fick veta i fredags. Hade tagit ledigt från jobb i tors-fre och åker givetvis på en uvi. Eftersom besvären inte försvann ringde jag vc på fre morgon och nämnde också att jag kunde vara gravid. Då blev det fart - odling skulle lämnas omedelbums på fm och på em fick jag tid för läkarbesök. Uvi var det och efter ett par vimsiga sköterskor i labbet fick jag träffa läkaren som stolpade in på rummet och meddelade att gravtestet var positivt. Jag började ju storlipa så klart, trodde ju aldrig att det skulle ha tagit sig denna gången men oj, vad jag bedrog mig!
    Så nu knaprar jag pencillin (en för gravida ofarlig sort förstås!) och besvären är så gott som borta om man bortser från biverkningen räserbajs förstås!!

  • Gokoglan

    ringde RMC i morse, fick reda på då att de har nytt nummer och jag fick lämna medd till en SSK till Britt-Marie o hon ska sen får tid ringa mig...lite rörigt skrivit men jag hoppas ni förstår.

    Jag hade välkomnat en vecka till av lugn & ro, innan mensen skulle komma, normalt måste jag ta gestapuran för att min mens ska komma el efter en behndling av pregnyl...

    nu när man slappnat av och tar in lugnt...ja då ska denna j-äkla mens komma!

    Missförstå mig inte tjejer, klart jag & min man vill göra allt för att bli gravida men...det har varit jobbigt och vi har hållit på freniskt med RMC sedan förra våren .-((

  • Lizo

    Hej!
    Var och gjorde vul idag och har tagit min ovitrell. Men dr sa att äggbl var ganska små, i den "nedre skalan". Men vi kunde bli gravida sa han. Är det någon oxå legat lågt och blivit gravid? Grattis alla ni som plussat, visst är det underbart!

  • Hallonbusken

    Znipp: Den senaste omg så var blåsan 16 mm på cd 14 och dr J var inte nöjd utan jag fick ta 150 IE med Gonal-F den dagen och sedan ta Ovitrellen dagen efter. Och det funkade ju jättebra!
    Tydligen kan de växa 3 mm om dagen så det händer ju en del på bara ett dygn!
    Håller tummarna för att det går bra för er!

Svar på tråden Vi som använder Gonal-F