• Emjah

    Vi som använder Gonal-F

    Detta är en fortsättningstråd på: www.familjeliv.se/Forum-7-125/m23376718.html som nu har stängts efter 3 månader.

    Använder du dig av Gonal-F är du välkommen in i vårt lilla forum.
    Här kämpar vi och följer varandra åt i jakten på ett plus!

  • Svar på tråden Vi som använder Gonal-F
  • Pinklady

    jag har kl 8 så då är jag före dig..


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Hallonbusken
    Pinklady skrev 2007-11-08 16:24:48 följande:
    hallonbusken går du med i växjö??
    Ja, det gör jag! Fast nu vet jag ju inte hur länge till eftersom vi lyckades denna gången. Ska iaf på vul den 21/11 och hoppas att pyronet därinne är kvar!! Ska bli jättespännande! Har haft några oroliga dagar nu med en uvi som inte gett med sig, fick fel pencillin - allt är bättre nu iaf. Sen får vi väl se vad dr J har för planer!
  • MikKat

    Hej svej,

    Lycka till på era VUL nästa fredag. Är det sådant dag 14 VUL för att se om man får ta Ovitrellen??

    Vet ni, jag var på VUL igår. SPLG erbjuder ju det när man blivit gravid. Blev något chockad när Ulv berättade att det inte bara var en utan TVÅ bebisar därinne....! Nu fick jag ännu mer att oroa mig för Oj, oj hur ska detta gå!?

    Hur går det för alla här i tråden? Är det några som är gravida el? Kan jag inte få en snabb uppdatering? Orkar inte läsa igenom alla inlägg..

  • Hallonbusken

    Vad kul!! Kommer att gå suveränt förstås! Grattis tvillingmamma!
    Hur såg det ut på ditt vul inför Ovitrellen? Hade du många ägg på g då?? Nyfiken eftersom jag tror att det bara bor en inne hos mig eftersom Ulv bara nämnde nåt om att "blåsan bara var 16 mm" men man vet ju aldrig?!

  • Pinklady

    jo för mig är det dag 14 vul så jag får se om jag får ta ovitirellen.. det dumma är att vi ska upp till min familj i jönköping den helgen så vi måste sexa till det hemma hos någon. Uuuhh vill ju inte det . but a man got to do what a man got to do är det inte så man säger

    grattis mikkat till twinsen, dubbel lycka du kommer klara det galant och bli världens bästa tvilling mamma.

    hallonbusken hoppas uvi ger sig snart så du kan glädjas åt lille pyret där inne.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Hallonbusken

    Pinklady: Ja, vad sjutton ska man göra? Äl infinner sig inte alltid då det är som mest lämpligt!!! Hoppas ni hittar ett bra tillfälle!!!
    Tack för din omtanke, provet visade inga bakterier idag så det är på rätt väg!!

  • Jumjum84

    Mikkat: Grattis!Va kul!! Klart du kommer klara det galant.

    Jag börjar med Gonal-F på lördag så det är inte dag 14 vul utan den man gör på dag 7. Ska kolla om det blir nån effekt. Håller tummarna... läskigt att ta sprutor nu.. Men blir det bra så

  • Pinklady

    nej inte så roligt att ha sex borta eller jo får nog göra det till något hemligt tyst så där man gjorde när man var 16.. scch scch som det var då.. var rätt så trevligt kan jag minnas

    minns tebax typ då man hade sex då hemma som yngre.. typ ett move och tyst hörde du något?? nej fortsätt , scch knakade det?? nej då det är lugnt.. hi hi vad man var tokig som ung.. klart de visste man jorde det men man var så dum som yngre så man trodde ingen visste förutom kompisarna som man pratade med det om.


    ~~~~ Touche ~~~~
  • Jumjum84

    Pinklady: vilken timing. Men det kan ju va värt det att känna sig som en fjortis igen om det blir en liten bebis av det hela

Svar på tråden Vi som använder Gonal-F