Inlägg från: Angel80 |Visa alla inlägg
  • Angel80

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Verkar ju som om fler kan den 16 feb. Kanske bättre att ta det då.

  • Angel80

    Vad ska vi hitta på för skojsigt då? Några förslag? Behöver väl inte bli så avancerat. Några glas gott vin och trevligt sällskap brukar duga bra. Så länge man hör vad man själv säger. Iaf till en början.

  • Angel80

    Ancy - åh stort grattis till lillgrabben!

    En av mina bästa vänner fick en liten son igår. På min mans födelsedag. Lustigt. Lillkillen tittade dessutom ut 10 dagar för tidigt. (förstföderska) Gud så söt han är lillkillen. Massor med mörkt hår. Precis som lilleman. haha

    Nu har det släppt på dagis. Idag när maken lämnade lilleman, pussade han pappa på kinden och gav honom en kram, sen sa han hej då och vände sig om och sprang i full fart till de andra barnen. De andra barnen var bara såååå gulliga enligt maken. De ropade hej carl hej carl högt när han kom springande. Sötpluttar.

    Men han var inte ledsen en sekund ens.

  • Angel80

    Skrutt - jag har fått 10% av min månadslön utbetalt varje månad den 25. Precis som en vanlig löneutbetalning. Dock bara 10%.

  • Angel80

    Skrutt - vad var det för jobb nu igen? Grattis förresten. Var det på länsförsäkringar?

  • Angel80

    Jag kommer nog att bli "hemma" ett tag till, har precis sökt förlängd studieledighet till slutet av oktober. Tycker att det är så jäkla kul och intressant. Just nu håller jag på med Webdesign, Internationell Ekonomi och Engelsk Affärskommunikation. Låter kanske inte så kul, men ruggigt intressant och roligt att få träna geniknölarna.

  • Angel80

    Skrutt - ja det är nackdelen med att plugga. Allt man får ge upp. Träningskort, sl-kort, fri läkarvård och medicin, fria glasögon, rikskuponger, massage etc. Men men... Vad gör man inte för att få pyssla med något man tycker är kul.

    Anke - jobbade som administratör/utredare normalt. Kan tro att det är samma sak som jag pluggar men det är det inte alls.

    Jag pluggar Komvux på Jensen Education. Det är sammansatta kurspaket bestående av fristående kurser som man annars kan söka var för sig. Det kurspaketet jag läser nu heter Internationell företagare och ger en helhetsbild på företagande och handel med ett internationellt perspektiv.

    När jag är klar med denna kursen tänkte jag läsa ytterligare ett kurspaket som heter Nyföretagande, den kursen ger ett helhetsperspektiv på vad det innebär att starta och driva ett företag samt att utveckla verksamheten för att lyckas bättre med affärer.

    Ja det var lite kort..

  • Angel80

    Någon mer liten som är galen i Mora träsk, lilleman springer och hämtar dvd-filmen med MT och springer till projektorn i vardagsrummet och pekar och upprepar MOra tills vi sätter på dvdn. Han blir jätteledsen om han inte får titta. Vet inte riktigt hur bra det är att han tittar så ofta men han verkligen älskar det så det är svårt att låta bli.

    Just nu är de faktiskt i UpplandsVäsby och tittar på MT som uppträder där. Pappa och morfar fick åka med. De har säkert störtkul.

  • Angel80

    mollan - haha, ja lilleman är helt såld, han har börjat köra diverse rörelser också, sträcker upp och viftar med armarna, ploppar med fingret i munnen, ställer sig på golvet och snurrar runt och sträcker fram ett ben i taget och "skakar lite grand" hahaha, han ser för rolig ut.

  • Angel80

    ancy - jag pluggar för fullt, ända till oktober förhoppningsvis. Nu är det verkligen fullt schema, har varit ute på morgonen (tidigt) och powerwalkat staden runt. Idag har jag varit och tränat på morgonen och ätit frukost på gymmet. Har precis kommet "hem". Usch ligger lite efter i pluggandet. Inte bra att sitta här då.

    Det går bra för lillaman på dagis nu. Funkar fin fint. Lämnade vid kvart över 8 i morse och ska hämta vid 12. (maken fixar)

    From nästa vecka blir det nog längre dagar. Hoppas att det flyter lika bra då.

    Twixie - fy sjutton, vad hemskt, förstår din känsla, hittade lilleman i köket med en sylvass filekniv i morse. Han hade tagit köksstolen och klättrat upp på diskbänken och fått tag i en kniv. Jag nästa kräks när jag tänker tillbaka på det. Jag blev alldeles illamående när jag fick syn på honom i morse. Hemska tanke.

  • Angel80

    Vad handlade uppdrag granskning om igår? Det var någon om sparande och Swedbank och Nordea om jag inte minns fel?

  • Angel80

    Smuggel - det gör ni verkligen rätt i. Lilleman hade så jäkla kul.

    (sov i tre timmar efteråt, ville inte vakna, utan vi fick jobba ganska hårt för att få honom att gå upp ur sängen)

    Han fick deras autograf också. Så nu har både pappa och lilleman deras autografer.

  • Angel80

    Smuggel - ja oavsett om han har hört dem förrut eller inte så tror jag de flesta barn uppskattar musik, dans och rytm.

    Det är roligt och bra tror jag för barn med just detta. Bra för kordination och övrig utveckling både fysiskt och mentalt. För vem rörde inte på sig natt och dag när man var liten. Speciellt idag tror jag det är viktigt att redan från tidig ålder få en sund inställning till fysisk aktivitet. Så att man inte bli en soffpotatis.

    Om han mot all förmodan inte gillar mora träsk så tror jag att några 100-tals andra barn som dansar och sjunger definitivt kommer att fånga hans intresse.

  • Angel80

    mollan - hmmm låter som en riktig toppendag? Vad hoppas du själv på? Berör det dig i stor omfattning?

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006