Inlägg från: Angel80 |Visa alla inlägg
  • Angel80

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Åh massa bra tips tjejer, nu ska jag ut och handla lite på stan, sen hem och packa inför morgondagen. Gud så roligt och skönt det ska bli att få komma iväg några dagar.

    Ha det riktigt gött alla så hörs vi om några dagar.

    Kram på er.

  • Angel80

    Tack tjejer.

    Smurfan - det är väl dags vilken dag som helst nu? Kanske har tittat ut en liten knodd snart. En bra vän till maken blev farsa igår morse och två av mina bästa vänner ska ha i början på feb och i början på juni. Det kommer bli ett händelsefullt år i år.

    Ha det en riktigt bra helg nu. Kram på er!

  • Angel80

    Ciaooooooooooooooo! Hemma från Italien igen. Guuuuuuuuuuuuuud vilka underbara dagar vi har haft, enbart god mat, goda viner och framförallt ruggigt exklusiv och fantastisk shopping. Vågar knappt se maken i ögonen när räkningen kommer nästa månad. Men men, gjort är gjort och jag har faktiskt handlat mer till honom än till mig själv. Han fyller ju år om några dagar. Vet att han kommer att bli överlycklig.

    Nä nu ska jag hoppa i badet, idag ska jag bara ta det lungt och njuta av min resa.

    Maken och lilleman är på dagis. Maken har precis lämnat lilleman för en halvtimmes tid. Vi får se hur det går. Han grät lite grand.

    Igår hängde han heeeeeeeeeeeeeeela tiden kring halsen på maken och skrek i högan sky. Han är sååååååååå jäkla klippsk ungen. Vet precis att han kommer att bli lämnad. Tog honom en dag att komma på. Bara fröknarna kom i närheten skrek han. ingen kan komma och ta mig ifrån min pappa inte.

  • Angel80

    Svirroo - ja lilleman är ju "normalt" inte blyg eller speciellt försiktig när det kommer till andra människor. Men nu är det som om han vet att han ska bli lämnad av pappa och det går absolut inte för sig. Spelar nog faktiskt ingen roll hur de är och har varit i sitt förhållningssätt till andra vuxna och barn tidigare. Det som spelar någon roll är snarare hur stor separationsångest de kan tänkas ha när det verkligen gäller. Alltså när de känner att de verkligen kommer att bli "övergivna".

    Vi får hoppas att inskolningen går bra för er. Håller tummarna.

    Jag klippte lillemans lugg förra veckan. Det syns inte ens mer än att han slipper att ha det i ögonen. Jag vill egentligen inte klippa men det började bli väl långt, och han blåste liksom upp mot ögonen för att försöka blåsa bort håret.

  • Angel80

    Pesco - när det gäller tvättmaskinger och torktumlare så finns det egentligen bara EN riktig rollsroyes som håller vad de lovar och är vansinnigt prisvärda maskiner. MIELE!!

    NÄ du behöver inte spruta gift, var noga med att inte lägga otvättad textil med tvättat textil, finns det bara tvättat textil i tex lådor och garderober så brukar de inte ta sig in. Dammsug ofta gör stor skillnad. Vi har inte haft några problem. Har hittat ett "lik" ett gång men det är det enda.

  • Angel80

    Smurfan - åh vad spännande det låter. Måste kännas helkonstigt att du snart ska in på förlossningen och snart har ett litet knyte till där hemma. Jag önskar dig all lycka till med förlossningen. Många kramar.

  • Angel80

    Pesco - Det låter ju verkligen toppen.

    Idag hade det gått mycket mycket bättre på dagis för lilleman, han var ledsen i en minut eller två men sen hade det gått hur bra som helst.

    Maken hade nämligen talat om för lillemans inskolningsfröken att han ÄLSKAR bollar så hon hade fixat med sig några extra till parken idag. Så han fick syn på bollarna så fort de kom dit och satte direkt igång med sitt bolla bolla bolla bolla bolla bolla. Han är tokig ungen. Bara bollar i huvudet. Helt seriöst, han springer runt med sina bollar överallt hemma. Golfbollar, tennisbollar, fotbollar och allt annat som är runt och påminner om en boll.

    Tänk vad glad mamma kommer att bli när lilleman blir utlandsproffs. Gärna Italien och Fiorentina, det vore inte dumt.

  • Angel80

    Anke - jag var öppen närmare 7 cm när jag kom in och ändå så tog det ytterligare 13 timmar innan lilleman tittade ut. Det är verkligen extremt individuellt.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006