Inlägg från: Angel80 |Visa alla inlägg
  • Angel80

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Folk tittar på en väldigt konstigt, då har jag bara lust att skrika, -vad f** vet du om hur det är att ha ett barn med en vilja av stål i alla lägen.

  • Angel80

    Alltså hon var imponerad av hans övriga utveckling, inte specifikt vikten och längden Blev lite konstigt där.

  • Angel80

    milimina - ja det känns liksom som, "kolla den där morsan, så går det när man låter barnen göra som de vill och man inte uppfostrar sina barn rätt"

    Usch det känns förjävligt ibland.

    Ha så trevlig på fikan.

  • Angel80

    smuggel - jag förstår att du beklagar dig, stackars dig faktiskt, låter inte alls kul.

    Jag hoppas verkligen inte att lilleman kommer dragandes med något från dagis när han börjar där, för han börjar inskolningen den 15 januari och den 19 januari åker jag till florens, vill ju inte vara sjuk då. Åker väl på kräksjukan eller något med min tur. Eller varför inte influensan när vi ändå är i farten.

  • Angel80

    smuggel - vi har bara lämnat in vagnen på specialincheckningen i en sån där plastpåse man köper, kostar typ 40 spänn.

    Tror inte väskan skydda bättre än plastpåsen, å då hjulen i är avtagbara så täcker ändå ingen försäkring för vagnen, då måste man montera av hjulen.

  • Angel80

    Halloj

    Nanis - vad roligt då kan hugo och lilleman spela tillsammans för här är en till som har vansinnigt roligt med innebandyklubborna, just nu använder han sopskyffeln och borsten som innebandyklubba. Han har även ett mini golfsett i plast, det är himla populärt. Han slår i väg bollarna och springer efter och gapar bolla bolla bolla bolla bolla, typ hundra gånger.

    Är det någon mer som har ratat vällingen. Lilleman totalvägra numera välling, det enda drickbara han dricker är vatten och mjölk.

    Men det borde ju inte vara några problem för välling är ju ingen viktig näringsföda. Jag är bara lite orolig för han äter väl någorlunda ok, men han ligger ju lite under på viktkurvan och mycket över på längden. Han kanske blir som en lyktstolpe tillslut. Något speciellt man skall tänka på att de får i sig förrutom det allra vanligaste då såklart (typ tallriksmodellen)?

  • Angel80

    Twixie - å så fruktansvärt, det skär i hela mitt hjärta när jag hör något sånt.

  • Angel80

    Halloj

    längesedan man tittade in. Tänkte bara höra av mig och tala om att allt är bra. Äntligen känns det som om man är tillbaka i "verkligheten". Plugget har börjat igen och vardagen är här. En vardag som jag faktiskt uppskattar otroligt mycket. Allt är inte bara barn barn barn längre. Jag har hittat tillbaka till det gamla livet vid sidan om som går att kombinera med familjelivet utan att det känns krystat eller svårt. Börjat träffa vänner igen (på ett normalt sätt utan att det skall planeras ). Allt känns så himla bra. Stack iväg solo fyra dagar efter nyår medans maken och lilleman drog till landet. Inget stort projekt, bara bestämde mig och drog iväg. Skönt. Har varit ute på krogen och blivit halvt medvetslös.

    Kan gå på stan själv lääääääääänge och bara glo i affärer och prova kläder i lugn och ro.

    Lilleman börjar dagis om en vecka. Jag har begärt förlängd studieledighet som jag får svar på idag och allt rullar på.

    LIlleman är "galen" som vanligt men underbar och har utvecklats något otroligt.

    Åker till Italien om två veckor. Härligt!

    Har slutat röka, har inte rökt en cigg på 7 dagar. Tack gode gud för nikotintuggummi! Har dessvärre lagt på mig 3,5 kg på grund av rökstoppen men nu har jag och maken lagt om vår kost helt och är rena hälsofreaken i matväg igen. (som vi var innan)

    Ja det var en kort uppdatering om vad jag pysslar med.

    Har inte haft ork att ögna igenom tråden. Hur är det med er andra. Några nya graviditeter? Någon som har klämt ut en liten knodd ännu?

    Vilka jobbar, vilka är hemma fortfarande. Tänkte att jag skall kika in lite senare idag igen så det vore kul att höra om era äventyr.

    Ja jag glömde berätta något tokroligt, två av mina bästa vänner som båda var tärnor på mitt bröllop är gravida. Tycker att det är skitkul! Blev så himla glad.

    Ja ja, nu har jag tjatat klart.

    Kram och puss på er!

  • Angel80

    Twixie - tack.

    Ja det är fantastiskt hur dum man kan vara ibland. Tänka att det aldrig blir sig likt istället för att tänka att det blir vad jag gör det till. Kan inte sitta här på arslet och hoppas på det bästa utan man får fasen se till att ta tag i saken själv, skita i vad andra tycker om hur man borde vara som mamma osv. Jag är den jag är och mitt liv med min familj blir vad jag gör det till, inte vad samhället tycker att man borde vara.

    Visst har jag fattat det innan också, men jag har liksom inte riktigt gjort något åt saken. Från en dag till en annan blev helt plötsligt livet en dans på rosor. (nästan iaf) hehe, fortfarande får man beklaga sig lite över lillemans obefintliga sömnbehov osv....

  • Angel80

    Smurfan - jag vet inte riktigt vad jag ska säga, världen är full av ynkryggar som skyller ifrån sig och aldrig tar något ansvar. Det värsta är att många verkligen TROR på fullaste allvar att de inte har gjort något fel även om det ibland är uppenbart att det är så. En olycka är ju alltid en olycka, ingen medveten handling av någondera part. Men att försöka lägga ansvaret på någon annan för att ursäkta sig själv och sitt eget handlande är fegt.

    Hoppas att allt är bra med er andra. Igår var jag på premiärbesök på xoko och det blir definitivt inte sista gången. Mycket trevligt. Bara jag och min väninna.

    Tack nyth och mollan för en riktigt trevlig frukoststund i morse. Det får vi verkligen göra om.

    På tisdag börjar lilleman dagis. Kommer nog att bli superbra. Hoppas jag iaf. Många andra på tråden som har börjat i dagarna förstår jag. Hoppas att det går bra för alla.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006