Inlägg från: Angel80 |Visa alla inlägg
  • Angel80

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Angel: Det går säkert bra, tror din arbetsgivare vill föregå med gott exempel

    Haha, ja man hade ju önskat det iaf Så är dock inte alltid verkligheten. Du vet, vad man säger och gör är två helt olika saker.

  • Angel80

    Hur är läget annars mollan, behöver 5 minuters brake från datorn och boken?

    Tänker på nanny som har tenta just nu. Hoppas att det går bra. Själv har jag några inlämningsuppgifter kvar och två prov innan julledigheten, men sen blir det välbehövt jullov.

  • Angel80

    Åh, men då skall jag inte störa dig stackarn. Måste ändå hinna läsa en massa innan lunch, då kommer lilleman och maken och hälsar på och skall luncha med mig.

    Hoppas det går bra med lägenhetsbytet, annars får ni försöka ringa värdarna och ligga på som bara den för att de skall skynda på.

    Kram

  • Angel80

    Godmorgon

    Äntligen fredag och lite ledighet, skall lämna lilleman hos svärisarna ikväll och sen iväg på partaj och utgång.

    Smuggel - visst skall du till uruguay över jul och nyår? Har du åkt ännu, var ska du någonstans?

    Min syrra flyger nämligen till Buenos Aires dagen efter julafton och skall en sväng till Uruguay innan hon åker tillbaka till Argentina för att fira nyår. Tänke på lite tips kanske som jag kan förmedla.

  • Angel80

    Smuggel - hon skall vara där en månad. Var exakt vet jag inte, tror att de skulle någonstans vid kusten iaf innan de åker tillbaka till Argentina. De har bara några dagar på sig för de skall försöka vara tillbaka i Buenos Aires så att de kan fira nyår där, eventuellt åker de tillbaka till Uruguay sen igen, jag vet inte riktigt, de tar det nog som det kommer, därav min fråga på lite tips.

    Hon skall dit på semester en månad. Inget jobb den här gången.

  • Angel80

    Engelska-läraren skrev på tavlan följande ord:

    "Women without her man is nothing"

    och bad eleverna tillägga kommatecken och punktera

    Pojkarna skrev

    "Woman, without her man, is nothing".

    Flickorna skrev

    "Woman! Without her, man is nothing!"

    I rest my case!

  • Angel80

    Smuggel - å det vore super, jag vet att de vill till uruguay bland annat för lite sol och bad. Så om det är en trevlig kuststad så vore det super. Syrran är iofs van packpackers och har alltid sin lonely planet närmast hjärtat när hon reser och planerar mycket utifrån det. Men det är som sagt alltid roligt med tips på ställen som är värda att besöka, mer än vad boken tipsar om alltså.

    mollan - fy vad trist, jag vet att när vi har vår julfest så brukar jag ta tag i de enda som är uthärdliga att prata med, sen kutar vi allra först in och tar ett bord så att vi får sitta tillsammans, annars hade vi inte stått ut en sekund någon av oss. Låter som om vi har lika roliga människor på våra arbetsplatser. hahahahaha

  • Angel80

    Det roligaste är att förr bjöd de in gamla pensionärer till personalens julfest också. Människor man aldrig träffat och dessutom inte alls på samma våglängd som en annan.

  • Angel80

    För det mesta lagom hårda pluttar som lätt ramlar ur blöjan när man byter eller som flyter omkring i badkaret om han råkar bajsa där.

    Ibland är det lite mer kletigt, vad det beror på vet jag inte.

    Jag pratar bajs här alltså.

  • Angel80

    mollan - jag vill inte vara värsta tråktanten nu, men lilleman började för kanske en månad sen att sova allt mindre, sover oftast mellan 22 och 06-07 varje natt, alltså bara 8-9 timmars sömn, han verkar klara sig alldeles utmärkt på den sömnen, ibland sover han lite på dagen också, men han verkar inte trött eller så, han har nog helt enkelt mindre sömnbehov nu.

    Kanske håller alma också på och lägger om sitt sömnschema.

    Vad vet jag, bara en tanke.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006