Inlägg från: Angel80 |Visa alla inlägg
  • Angel80

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    Pesco - välkommen hem! Men fy vad läskigt, stackars stackars lilla Robin. Jag hade nog ärligt kräkts av chocken om något liknande hade hänt min lilla kille.

    Måste berätta, lillemans första dag på dagis (inskolning) en och en halv timme ute i ösregn och storm tillsammans med de andra barnen. Han var så slut efteråt att han somnade innan maken hann sätta honom i vagnen, sen ville han inte vakna, vi gick och käkade lunch, kollade i affärer osv.. Han vaknar alltid annars om man går utifrån och in. Men inte denna gången. Undrar när han kommer att somna ikväll?

    De följande fyra dagarna skall de vara ute under hela inskolningen innan de går in. Gäller att ha bra kläder. Det hade inte maken, han var helt dygnsur. Men han får faktiskt skylla sig själv. Han vet att de fyra första dagarna sker inskolningen 100% utomhus.

  • Angel80

    Det gick iaf bra, han kastade sig ner i sandlådan (badbaljan med tanke på vädret) och lekte med de andra barnen och förskolelärarna. Brydde sig inte ens om pappa. Förrutom efter en timmes tid ungefär då han var jättetrött och bara grät när de andra barnen sjöng för fulla muggar, vilket de alltid gör, varje dag innan de går in. Hehe. En dag i veckan är de inte på "dagis" överhuvudtaget då befinner de sig i skogen. T.o.m. lunchmaten kommer cateringföretaget och lämnar i skogen. De är ute oavsett väder, finns bara dåliga kläder säger de. Det verkar toppen, så himla glad över att vi fick platsen.

  • Angel80

    milimina - men stackars lilla junior. Man blir så himla rädd när de ramlar och slår sig. framförallt när det gäller huvudet. Jag blir lika rädd varje gång. Nu var det visserligen väldigt längesedan han gjorde illa sig ordentligt sist. Men man går med andan i halsen väldigt ofta känns det som när han utmanar ödet gång på gång.

  • Angel80

    2 feb
    Twixie
    Angel

    16 feb
    Twixie
    Angel

    1 mars
    Twixie

    8 mars
    Twixie

  • Angel80

    Godmorgon.

    Fick igår reda på att makens jobb kanske måste ha stängt längre än beräknat, tanken var ju att han ska börja jobba igen den 1 februari. Men troligtvis kommer de behöva ha stängt hela mars också. Tråkigt för honom då han längtar tillbaka till jobbet. Men iofs kan han ju vara hemma en extra månad. Härligt med en riktig "hemmaman" För lilleman går ju på dagis då.

  • Angel80

    renovera och bygga om, haha typ samma sak, men jag menar att det är en del som behöver renoveras och så passar de väl på och bygger om en del annat samtidigt. haha

  • Angel80

    Åh motivera mig snälla något att sluta småäta eller ge mig något bra tips på något riktigt gott nyttigt. Har gått upp 6 kg sen jul och rökstoppet. Tänk vad ciggen gör för vikten egentligen. Kilona bara rinner av en när man bolmar.

  • Angel80

    Twixie - tack, många verkligen superbra tips. Själv tuggar jag nikotintuggummi, överdoserar kaffe, tuggar morötter och granny smithäpplen så att jag snart kräks. Men limeklyftor var ju ett bra tips, och mörk choklad brukar jag käka när jag har som värst godissug. Hårda sockerfria halstabletter ska jag inhandla. Nu ska jag nog klara någon timme till. 18 dagar nu utan cigg.

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006