• milimina

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    vi som hade BF augusti 2006! gamla som nya är välkomna!

    Äldre trådar:
    Del 1: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m5833194.html
    Del 2: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m7691494.html
    Del 3: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m9821365.html
    Del 4: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m11348493.html
    Del 5: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m13940491.html
    Del 6: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m16842954.html
    Del 7: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m20264831.html
    Del 8: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m23425452.html

    fikatråden: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m22916764.html
    bebislistan: www.familjeliv.se/Forum-3-20/m11837977.html
  • Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006
  • malincha

    Elisabeth: nejdu, jag kan fortfarande inte fatta det. Det känns heeeelt sjukt. Det pirrar i magen varje gång jag tänker på det (alltså jämt!!).
    Jag vill börja NUUU. Det är så långt till januari!

    Kul att du ska börja jobba nu. Hoppas Benjamins baskilusker försvinner bara...

    Marfa är inte inloggad. Hoppas hon har fått åka in!!

  • Elisabethjz

    Håller med Nanis, håller tummarna att Marfa är på förlossningen!!!

  • nyth

    nanis-Gud vad roligt att du kom in!! Men jag tänkte nog att du skulle det, passar dig perfekt. Jag pluggar ju också, tycker att det funkar alldeles utmärkt. Nu är ju iof M hemma med Cajsalisa än så länge, blir nog jobbigare när hon börjar dagis och man måste börja tänka på hämtning o lämning, men det är bara att pussla ihop det så gott det går!

  • Marfa

    Bra att ni har koll på mig, men TYVÄRR ingen bebis ännu. Känner mig besviken varje morgon jag vaknar och inget har hänt. Är dessutom tydligen så virrig att jag glömde Bm tiden igår. Hon ringde och frågade hur jag mådde efter att hon sett att jag varit inne på sjukan. Så nu ska jag dit imorgon som jag trodde. Hon får inte boka någon tid för igångsättning förrens det har gått 41+6, så jag antar att det blir ytterligare ett besök till bm om det inte kommer igång.
    Svärföräldrarna är här, så det vore ju perfekt att den kom inatt. Det är ju sånt man måste tänka på att man har barnvakt. Jag har ju mamma, men hon jobbar, så då kan det ju köra ihop sig lite.

    Elisabeth vad trevligt att dina svärisar är hos er. Låter mysigt att gå ut och äta med vacker utsikt.

    Nyth hur går det för M att vara hemma med Cajsalisa? Han var ju så väldigt mycket på jobbet tidigare. Har han släppt det helt och ägnar sig helt åt papparollen?
    Har förklarat för jonas att det blir mycket för honom att göra nu när vi ska ha två stycken bebisar. Hoppas att han fattar bara att ta ordentligt med ansvar.

  • Marfa

    Mollan har du något märke på grindar som du vet att man kan spänna fast? Har kollat på en i babyproffsens katalog och enligt expediten borrade man fast den. Men ibland vore det bra att kunna flytta den.

  • N0RPAN

    Måste ju höra mig för här... finns det några mer än vi som börjat försöka plussa igen?

    Känns så lustigt att söka inlägg med sökorden BIM, tänk så länge sedan det var. Känns lite läskigt att det faktiskt finns en möjlighet.... Konstigt nog kommer jag inte alls ihåg hur det kändes sist trots att jag fint skrivit dagbok vecka för vecka. Vist började det med att brösten spännde och att magen kändes lite som vid mensvärk? Synd bara att inga av de symtomen dykt upp...

  • milimina

    hehe, det är ju ett helt gäng som redan är gravida vi ska börja efter nyår, jag vill inte vara höggravid på sommaren igen utan vi satsar på tidigast oktoberbebis. (fast vi är inte helt jättenoga med skydd, heller... så man vet ju inte)


  • Smurfan 81

    Jag kände ingenting i brösten den här gången! De var väl så uttänjda... Magen däremot kände jag lite i den här gången också, men över huvudtaget tycker jag det var mycket mindre symtom den här gången förutom att illamåendet kom tidigare!

  • Anke

    Jag har så oregelbunden mens (fortfarande) att BIM existerar inte i min värld. vi tänkte försöka med syskon våren 2009, så det blir syskonverkstad till sommaren för oss.


    .?:*¨¨*:?.Nygift , 29 september 2007.?:*¨¨*:?.
Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006