• milimina

    Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006

    vi som hade BF augusti 2006! gamla som nya är välkomna!

    Äldre trådar:
    Del 1: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m5833194.html
    Del 2: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m7691494.html
    Del 3: www.familjeliv.se/Forum-2-16/m9821365.html
    Del 4: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m11348493.html
    Del 5: www.familjeliv.se/Forum-11-220/m13940491.html
    Del 6: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m16842954.html
    Del 7: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m20264831.html
    Del 8: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m23425452.html

    fikatråden: www.familjeliv.se/Forum-11-265/m22916764.html
    bebislistan: www.familjeliv.se/Forum-3-20/m11837977.html
  • Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006
  • Bebbilina

    Halloj! Jag har hört att när det blir syskon så "utjämnar de varandra" Så har man en vilding brukar nästa bli lugnare.

    En kompis dotter ramlade av en sån där liten bobbycar bil, hon reagerade inte först och verkade avsvimmad och blod rann ur näsan så min kompis blev tok-rädd. Men sedan kvickande dottern till och de ringde sjukvårsdupplysningen, där sa de att man skulle hålla barnet vaket en stund efteråt för att se utvecklingen. Min kompis dotter ville hela tiden somna så de fick försöka hålla henne vaken med det hon tyckte var roligat. Men det verkar ju ha gått bra Anke! Usch det är så himla otäckt när de Donkar i huvudet så där!

  • malincha
    Angel80 skrev 2007-11-06 13:08:26 följande:
    Såfort han slår sig så överdramatiserar han något otroligt, springer runt och tar sig för ansiktet och säger ajajajajajajajajajajajajajajaj i cirka 10 minuter.
    Känner igen det där! När Hugo råkar ramla _litegrann_ kommer han till mig och sträcker fram kroppsdelen han slagit i och så ska jag blåsa. Då blir det genast bra igen!!
  • malincha

    Alltså; hur är era små egenligen? Hugo är verkligen helt CRAZY och ibland undar jag om han är överaktiv på nåt vis. Han är som en duracell-kanin. Flänger fram och tillbaka, upp på möbler ner för möbler, river ner saker, har sönder saker. Jiiiises. Jag är helt slut efter en dag hemma med honom.
    Är jag hemsk som känner så??

  • milimina

    just nu vill jag inte alls vara mamma. efter att ha hållit mej vaken ett par timmar eller så inatt vägrar han nu sova middag. alltså har inte jag fått sova heller. och självklart är han supergnällig, klängig och allmänt irriterande eftersom jag är så trött att jag vill kräkas. jag får inte sitta ifred för då gnäller han, han vill inte sitta i knät heller, eller om han vill det så petar han mej i ögonen eller munnen eller håller på och klättrar på mej vilket jag inte vill och så blir han sur igen för att han inte får som han vill.

    vi är inte sams alls just nu!


  • Anke
    malincha skrev 2007-11-06 15:42:49 följande:
    Alltså; hur är era små egenligen? Hugo är verkligen helt CRAZY och ibland undar jag om han är överaktiv på nåt vis. Han är som en duracell-kanin. Flänger fram och tillbaka, upp på möbler ner för möbler, river ner saker, har sönder saker. Jiiiises. Jag är helt slut efter en dag hemma med honom. Är jag hemsk som känner så??
    neej, det konstaterade vi ju precis var helt normalt. att bli utmattad.
    jag längtar till Nora tycker det är roligt att sitta och rita och måla själv, eller läsa en bok =)
    .?:*¨¨*:?.Nygift , 29 september 2007.?:*¨¨*:?.
  • Angel80

    nanis - nähä du, det är så "normalt" det kan bli, lilleman klättrar och balanserar på armstöden på fåtölj och soffa. Han kom för några dagar sen på den bra idén att först ställa sin träbil i botten, uppe på den lyfte han upp sin gåvagn och sist lade han en stor träkub, därefter klättrade han upp på sitt lilla torn för att komma upp i fönstret. Kan jag säga att det bara sa kras och sen låg lilleman med alla sakerna inklusive blomkrukorna från fönstret i en liten hög på golvet.

    Han klättrar på precis allt, han bygger upp med kuddar i spjälsängen för att kunna komma ut ur sängen.

    Han brukar hämta små grejer så att han kan klättra upp på högre stolar med hjälp av dessa saker, så att han kommer åt glödlampor och annat kul.

    Jag tror inte du behöver vara orolig, det verkar helt normalt. Men visst är man tokslut efter en hel dag. Fast nu är det maken som skall vara hemma i tre månader så för mig är det lugnt

    Alla möbler som inte är fastskruvade i väggen välter han också med jämna mellanrum, går nog en 20 glödlampor och annat i veckan.

  • Twixie

    Haha, får väl vara glad att min lilla kille är en korttis som inte når så högt än. Så han kan inte vara i soffan, sängen eller annat än om vi lyfter upp honom. Han har precis kommit på att man kan konka runt på pallen så når man bättre men det är inte så sofistikerat än och pallen är vinglig så den välter så fort han får minsta oblans (= inte kommer upp till det han vill). Kanske också nu för att vi har allt i v-rummet då vi målar om i sovrummet så det är trångt och han kan inte förflytta sig lika bra så vi måste vara ute mest hela tiden. Det betyder ju dock inte att han är still Utan bara att han flänger runt på allt han kan flänga runt på/i/under. Är glad att han än så länge inte kommer ur spjälis för vi har ingen plats för större säng .

  • malincha

    Men dåså. Då behöver jag inte gå till läkarn och be om valium då. (möjligtvis till mig!!)

    Milimina: känner igen mig i det du skriver.

  • Angel80

    Twixie - haha, jag skrattade gott idag, med tanke på längd. I passet är lilleman 68 cm och ser inte ett dugg ut som han gör idag. hehe, nu är han väl snarare 90 cm el något. Lång som fan. Han ser ut som en liten runt boll i ansiktet på bilden, nu har han ju fått en massa tydliga drag i ansiktet. Tänk att det passet är giltigt i fem år från utfärdande.

  • Twixie

    Angel - Ja, det är sjukt att småbarnspass är giltiga så länge, de behöver ju bara gå månader för att de ska förändras i ansiktet när de är små Borde mer vara årspass eller liknande... När är det ni reser?

Svar på tråden Förstföderskor i Sthlm med BF Augusti 2006