• qbtq

    Föräldralediga mammor och pappor i Gustavsberg?

    Precis nyinflyttad till Gustavsberg med min lilla Theo 8 månader. Finns det några föräldralediga i Gustavsberg som vill hitta på ngt om dagarna? Promenad, fika eller ngt annat?

    /Angelica & Theo

  • Svar på tråden Föräldralediga mammor och pappor i Gustavsberg?
  • Bobbylina

    Usch då, stackars theo =( hoppas han blir bättre snart!

    Vi kanske kan ta en promenix imorn, eller är det någon som tänkt gå till ÖF?
    Vi har nu varit o köpt en vagn! ganska nöjd, men den stinker mat!! så jag får gå ut o vädra den lite tror jag!


    31/3-07 kom vår lilla guldklimp Melwin!!
  • MommysLittleMonster

    Hej hej å tack för senast!

    Hoppas lilla Theo mår bättre nu!

    Idag kl 12.30 ska jag lära mig kassan på nya badhuset, men jag har Elis med mig och hittar gärna på nåt efter...tror inte det tar så lång tid...


    ♥ Mamma till Alli född 22 Mars -06 & Elis 23 Maj -07 ♥ Moster till Lorinne
  • lindah

    Stackars Theo! Och er också för den del. Alltid jobbigt när ens barn är dåliga.

    Andreas kom hem från Oslo igår kväll. Med sig hade han 1000 g M&M. Slank ner en hel del igår... Har dock varit på morgonpromenad, sprang lite också, så det räcker i motionsväg idag.

    Kul med nytt jobb, borde också skicka iväg ansökan om extrajobb. Angela, vet du om de söker fler folk i badhuset? Har faktiskt jobbat extra i badhus förr.

    Som sagt, ni är välkomna över ifall ni vill .

  • Bobbylina

    Hejsan! vart inget träffande idag, vi va ute med hunden en liten sväng efter luch o det va en riktigt pärs, Melwin är jättekinkig idag..tror det är den 4:e tanden som spökar.. Lyckades få honom att somna vid 15, o 10 minuter senare kommer den där j-vla glassbilen utanför o låter som bara den, Melwin vaknar förstås jätteledsen.. *arg*

    Imorgon ska vi eventuellt åka till Tyresö o gosa med nyfödda tvillingbebisar! Så då kan inte vi ses, men nästa vecka?

    Angelica, hur mår Theo nu??


    31/3-07 kom vår lilla guldklimp Melwin!!
  • qbtq

    Hihi, om några år kommer Melwin skrika då också när han ser glassbilen men då av den anledningen att mamma vägrar honom glass Tvillingbäbisar låter mysigt... och jobbigt.

    linda: såg på www.varmdo.se att dem söker personal till badhuset, det stod en mailadress där också som man kunde kontakta om man var intresserad.

    Enligt rapporterna från Alex som är hemma så har han sovit större delen av dagen, har ätit ytterst lite under protest men dricker iaf så vi får se hur länge han kommer vara hängig. Jag hittar gärna på något på måndag eller tisdag, på måndag fm kommer dem och byter ut vårt köksbord så då måste jag vara hemma men annars har jag inget planerat.

  • Bobbylina

    angelica, ja förmodligen lär det bli så, hi hi Melwin verkar va en riktigt envis kille så han lär kunna skrika ordentligt tills han får som han vill eller inte..=)

    bra att Theo får i sig lite vätska i alla fall, annars måste han väll läggas in på sjukhus? förstod inte riktigt vad det är för fel? fick ni reda på nåt? har han feber o så?

    Vi får försöka styra ihop något på måndag eller tisdag då när Angelica är hemma, hoppas theo är bättre då! Vi har som det ser ut nu inget planerat nästa vecka  så vi kan ses lite närsomhelst!


    31/3-07 kom vår lilla guldklimp Melwin!!
  • qbtq

    Nej jag vet inte riktigt heller vad som är felet. Han är trött och hängig och vägrar äta, ingen feber eller ngt sånt. jag trodde han skulle bli inlagd igår eftersom han inte hade druckit ngt eller knappt kissat på två dagar men alla värden visade att allt var bra med honom så vi fick åka hem. Idag dricker han ju lite iaf och det är ju en klar förbättring från igår. Håller tummarna för att han blir bättre snart.

    Ngn som har ngt förslag på vad vi ska hitta på nästa vecka?

  • Bobbylina

    Förresten, en liten fråga... Köpte ju en begagnad vagn igår, den luktar mat,typ indisk mat eller nåt sånt, trodde det bara va trappen som lukta där vi va, men när vi kom hem lukta vagnen oxå..så jag trodde att det skulle bli bättre om jag gick ut o lufta den idag men tycker inte att det hjälpt. Någon som har något supertips på hur man får bort lukten? kan ju ta bort klädseln o tvätta men sufletten går ju inte att ta bort så lukten finns ju kvar där ändå.. Kanske går bort med tiden! men vill ha bort den NUUUU!! Hoppas nån av er besitter något hemligt knep från era förfäder =)


    31/3-07 kom vår lilla guldklimp Melwin!!
  • Bobbylina

    Vi kan ju alltid gå på ÖF på tisdag men frågan är om man vågar gå dit o riskera att bli förkyld igen?? Nån som varit på Babycafet borta i Mölnvik? kanske kan ta en promenix dit? eller ta en långpromenix runt gustavsberg, annars kan vi va hemma hos oss, men då får jag sanera här först..ser ut som ett bombnedslag!! eller åka till Andys i sickla? (vet inte hur ni andra har tillgång till bil o så?) nån som har nått annat förslag? kanske roligare för barnen o va inne nånstans så de kan leka?


    31/3-07 kom vår lilla guldklimp Melwin!!
  • MommysLittleMonster
    Lindah: Ja de söker fler folk vad jag vet!

    Jag åker till Hälsingland på söndag och är borta hela veckan, så jag och Elis får vänta till veckan därpå...
    ♥ Mamma till Alli född 22 Mars -06 & Elis 23 Maj -07 ♥ Moster till Lorinne
Svar på tråden Föräldralediga mammor och pappor i Gustavsberg?