Inlägg från: JuliaåRonjasmammis |Visa alla inlägg
  • JuliaåRonjasmammis

    Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?

    Hej & välkommen 242!!


    En ny början...
  • JuliaåRonjasmammis

    Cissi; jag tycker att jag får mer utslag och mer kli de perioder när jag äter mycket värktabletter. Har funderat på om det är nån slags överkänslighet kanske. Är det nåt du har känt av?

    Kram/Kim


    En ny början...
  • JuliaåRonjasmammis

    Cissilalia; grattis till vitkminskningen! Kul att du verkar så glad & taggad!! Lycka till med fortsättningen, kör du nån speciell grej, typ GI?

    TuvaLi; önskar dig bättring och hoppas att krisen du skrev om får en lösning! Du "låter" så ledsen just nu. Kramar!!

    NiXxi; Det där låter ju sjukt jobbigt!! Kan de inte ta in en vikarie istället? Beordrad övertid, jo visst, men inom rimliga gränser!! Nu blev jag surSkrikandes...

    Många kramar även till alla er andra!/Kim


    En ny början...
  • JuliaåRonjasmammis

    Hmm, låter som om stora feministhäxan Kim behöver komma och läsa lusen av några av era män....! Jag förstår att ni har det jobbigt, men tror att ni behöver sätta ner foten, en gång för alla!

    Försök förklara att ni båda är vuxna människor, med ett gemensamt hem och gemensamma barn som är (borde vara...) bådas ansvar. Förklara att ni snart inte står ut och att förhållandet är i stor fara. En vacker dag tar tålamodet slut och då står han där ensam. Vad ska han göra då, flytta hem till mamma igen?!

    Förstår inte hur ni orkar, ni som både är sjuka, arbetar och drar hela lasset hemma?! Inte så konstigt om ni mår dåligt och funderar över livet!

    Som jag skrivit förut, är ju jag lyckligt lottad, med en man som självklart tar 75% av allt här hemma, som gått ner i arbetstid just för att ha tid med hem & barn. Jag är medveten om att inte alla lever så, men det är något jag verkligen skulle unna er, att ha det så!!

    Hoppas verkligen att ni får någon rätsida på livet, önskar er allt gott!

    jackisar 1; Välkommen!

    NiXxi; jo, domningar har jag hela tiden, ofta när jag ligger ner. Tror det beror på blodcirkulationen.

    Många kramar till alla goa tjejer här inne, några extra till er som har det särskilt jobbigt just nu! Kom ihåg, ni är bäst!/Kim


    En ny början...
  • JuliaåRonjasmammis

    Pust! Det funkade, suttit i en timme och försökt få iväg ett inlägg....ska det börja nu igen?!

    Någon annan som märkt av problem?


    En ny början...
  • JuliaåRonjasmammis

    NiXxi; sov så gott och njut av den sömn du får!! Bra att ni pratar i alla fall, det är en bit på vägen!! Stå på dig nu gumman, hoppas att det blir lite enklare med allt. Skickar lite extra styrka så länge, kramar i mängd/Kim


    En ny början..
  • JuliaåRonjasmammis

    Lakrits; Ledsen. Usch, jag har haft samma sits, får fortfarande tjata mig till de få Citodon jag får varje månad. "Du är ju beroende" säger hon. Eeh, ja, visst! Alternativet är att inte orka med någonting alls ju. Tryptizol skriver hon däremot gladeligen ut. Trist bara att jag blir så dålig av dem.

    Konstigt att det är så olika från läkare till läkare.

    Har feber och halsont här idag, ännu mer värk än vanligt och fingrar som lunchkorvar.

    Kramar till er alla/Kim


    En ny början...
  • JuliaåRonjasmammis

    Undrar hur vissa läkare tror att fibro känns? Som "lite ont i kroppen", eller, med tanke på att vissa mediciner anses för starka för just fibropatienter... *morrar*Skrikandes


    En ny början...
  • JuliaåRonjasmammis

    Dum fråga kanske; Är inte Nobligan och Tradolan identiska preparat?
    Har för mig att Ä fick Tradolan på recept efter sin knäoperation, men att de bytte ut den till Nobligan på Apoteket.

    Guld iaf att det blev några kvar åt mig, när han inte behövde dem mer! Och trist att läkaren ser ut som om hon svalt nåt olämpligt när jag för dessa mediciner på tal... de funkade ju på mig!

    Ovanligt efterhängsen feber och vidhängande halsont här, börjar tro det är nåt influensaaktigt.

    Kramar till er/Kim


    En ny början...
  • JuliaåRonjasmammis

    Jag undviker värktabletter de dagar jag tänkt dricka vin på kvällen. Har sett för mycket på nära håll hur kombinationen alkohol/värkisar slår på folk. Inte roligt!

    Ibland blir det ju då att man ändå måste ta medicin, även om man har någon middag inbokad, men då är det bara att skippa alkoholen. 

    Fast vissa tabletter ska man inte ta på flera dar, varken före eller efter alkoholintag, tror det är Dexofen och liknande tabletter.


    En ny början...
Svar på tråden Har du Fibromyalgi eller liknande Diagnos?