• snabbavinden

    Tvillingar Aug -08

    Var på UL idag för o kolla hur långt jag igenligen var gången, då det visade sig att vi väntar tvillingar. Skulle gärna komma i kontakt med fler som väntar tvillingar för jag har abslolut ingen erfarenhet av tvillingar. Detta är min tredje gravidetet.

  • Svar på tråden Tvillingar Aug -08
  • Anki85

    vad planerar ni att ha för vagn ni som har bil... som vagnen tyvärr måste få plats i=P (allt hade ju gått så mkt lättare om man slapp anpassa sig efter bilen=P)
    jag har en volvo 855 men jag tycker att den är mkt liten i bak... ni med lika dana bilar - vad ska ni ha för vagn??
    håller på att kolla efter barnvagnar men man kan ju inte bestämma sig förrän man vet vilka som går in...
    kramar
    Anki

  • snarf

    Vi har en gammal mercedes med ganska så stort utrymme bak men ingen kombi. Tack och lov så har barnenshus i borlänge varit guld värda och låtit oss prova att stoppa ner alla modeller i bilen så att vi nu vet vad som går och inte går. Den som gick ner smidigast var absolut emmaljungas twin city cross och carenas med två hårdliftar som tillbehör. Herkules är den största och absolut klumpigaste att fälla ihop, den gick absolut inte.

  • snabbavinden

    jag har en skoda octavia kombi, vi var och köpte en beg tvillingvagn Emmaljunga minns ej vad den hette mer. Men iaf så var det väl nätt o jämnt som den gick in i bilen. Men å andra sidan så måste vi ändå köpa en större bil så skodan kommer min sambo att få ta över då vi måste ha en bil med fler platser med tanke på att vi kommer att bli 6 st i familjen. Så man får väl kolla hur vagnen får plats i bilen man ev tänker köpa.

  • Jannabus

    Var till BM idag. Ställde mig på vågen och jag har nu gått upp 2,4 kilo sedan inskrivningen i december. Tycker det är lite? Vad har ni andra gått upp? Vill tillägga att jag är i vecka 22.

  • snarf

    oj, 2.4 kg. Hade oxå velat ligga där omkring *s*
    Jag är i vecka 22+0 idag och vågen står nu på 74 kg, vägde 62 innan. Så nu är man 12 kg tyngre och inser att man blir en valross i sommar.

  • Jannabus

    Jag vägde lite mer än genomsnittet innan graviditeten, det kanske har med det att göra. Jag har läst en del inlägg här på sidan om att vissa till och mer har gått ner en hel del i vikt under graviditeten. I början trodde jag själv att jag skulle gå upp jättemycket, eftersom att jag har så lätt att gå upp i vikt, och det kanske kommer...

  • puret101

    Det blev varken en herqules eller Teutonia, de hade nämligen fått in en Carena Double Swing och för oss var den helt perfekt! Rymliga innermått, små yttermått, rejäla hjul, bra pris och jättesmidig att fälla ihop och den tog liten plats i bilen :) Vi tog gröna liggdelar och bruna sittdelar ! Känns verkligen som helt rätt vagn (även om sambon tyckte den var ful)

    Jag har oxå gått upp 12kg! Men men, det är inte mycket att göra åt.

  • snarf

    Puret - Ja vi hade ju bestämt oss för en carena me beige klädsel. Tycker oxå att vagnen är ful men utan liggdelar så är den helt okej. Den enda nackdelen är att jag är kort (162) och vagnen har inte ställbart handtag eller vad de nu heter. Så jag och den yngsta dottern får problem med att gå med den.
    Annars är det som du säger, absolut den bästa vagnen att få ner i bagage luckan
    Vi har fortfarande inte riktigt släppt den så vi får se om de blir en sån i slutändan än då.

Svar på tråden Tvillingar Aug -08