• Felicia34

    Någon som gjort/gör IVF och är svårstimulerad?

    Jag är vad man kan kalla svårstimulerad och har vid varje försök ökat dosen, sist hade jag 375 enheter Menopur. Meonpur kan vara bra om man är svårstimulerad, står f ö massor om det på det här forumet. Jag får ändå högst 7 äggblåsor och högst fyra ägg. Dock brukar de stackare som befruktas dela sig som de ska...alltid ngt. Aldrig plussat ännu.

  • Felicia34

    Villblimammaiår: Jag bytte till menopur vid tredje försöket (är nu inne på fjärde försöket) och har alltid sprayat länge innan ÄP, p g a helger som inträffat så kliniken varit stängd, den här gången sprayade jag väl i tre veckor drygt. Eller om det var mer. Höll på att bli galen vissa dagar av biverkningarna. Jag sa själv till om menopur och läkaren hade inget emot det. Innan hade jag gonal-f.

  • Felicia34

    Oj, det förra var alltså till Mamma till viljestark dotter : /

  • Felicia34

    Hoppan: Det inger hopp att läsa hur bra det gått för dig. Som svårstimulerad kan det kännas xtra tungt (jag tillhör ju oxå den skaran). Är inne på mitt fjärde försök, ruvdag 10, jobbigt. Känns som mensvärk mest hela tiden tycker jag, hur kändes det för dig när du blev gravid, om du minns det förstås?

  • Felicia34

    Masse: En till hoppingivande historia : ) Hur många äggblåsor, ägg hade du när du blev gravid? Hur såg delningen ut på det ägg du fick tillbaka? Eller fick du två tillbaka?

  • Felicia34

    En fråga till den som kan svara: Om man har ÄP på en onsdag och ET på en fredag (samma vecka förstås) - hur många celler ska det vara då, för att betraktas som "normalt och bra"? Fyrcelligt, sexcelligt?

  • Felicia34

    Ja mina oxå, blev osäker, tyckte ngn skrev att de ska vara sexcelliga efter två dagar?! Ja ja...Var är du i IVF-processen?

  • Felicia34

    Masse: Den här gången hade jag 7 äggblåsor vid VUL. Vid ÄP fick de ut fyra ägg, två befruktades och de andra två var omogna och slängdes(trots en Menopurdos på 375). Nåväl, jag fick tbax de två befruktade som båda var en nia av tio på betygsskalan - och tro det eller ej, men nu är jag gravid, hade testdag 25/1, så det är tidigt förstås. Är så glad så d är inte klokt! Hoppas det blir en bebis!! Hur går det för dig?

    Tickan: Hur går det?! Hur gick det med äggblåsorna?

  • Felicia34

    Tack för ditt grattis! GRATTIS TILL DIG till det fina embryot!! Vissa här på forumet påstår att en kombination av Puregon = skapar många blåsor och Menopur = skapar bra kvalitet, kan vara bra. Hör m din läkare! Nu håller vi tummarna för dig jättemkt!!!

  • Felicia34

    Masse: CvL alla gånger. Du då?
    Hur kände du dig i början av graviditeten (symtommässigt), alltså de dagarna efter testdagen? Ändrades det sen? Hur? Ja som du märker - ngt nojig...

Svar på tråden Någon som gjort/gör IVF och är svårstimulerad?