Inlägg från: Pumisen |Visa alla inlägg
  • Pumisen

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    Bobousch 1/2- symptom: Hungrig! Mest hela tiden. Svullna, varma bröst (gått upp typ en strl).

    Tussa85 1/2 - symptom: Uppsvälld och tung mage, trött, hungrar all the time!, molvärk, ömma och lite tunga bröst, kissnödig ofta, fryser/svettas om vartannat.

    Kvilleshopp 2/2 - symptom:ömma bröst, frysser mycket. mycket och vita flyttningar,känner obehag i tjej magen. fått lite små hug. kissenödig ofta. äter mycket på kvällen.

    Ell 4/2 - symptom: ömma, svullna bröst, hungrig ofta, kissar ofta, mkt vattninga flytningar som kommer och går

    anna apelsin 5/2: Känsla av utdrivningsreflexen emellanåt

    Jooonanna 6/2 - symptom: Molvärk i nedre delen av ländryggen, lite stick i underlivet, flytningar.

    Yoshimi 7/2: Inga symptom alls än så länge.

    Pumisen 10/2 - symptom:känns som utdrivningsreflexen i brösten, några hugg i tjejmagen, fryser ibland, halsbränna..fast mer som metallsmak i munnen...såg nyss att jag börjar få fina landskap med ådror på brösten..gud så vackert not!! Glömde skriva..brösten är AP-tunga, o ilar då o då!!!

    Nyfiken och otålig 14/2 - symptom: vägrar att ha symptom denna gång. Förra gången hade jag ALLA symptom, men ack och ve, tant röd kom ändå. Fast, det är för tidigt med symptom nu, får väl se vad jag säger om en vecka...
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    tussa85 skrev 2008-01-29 21:03:59 följande:
    Ska bli intressant och se vilka som plussar
    Ja verkligen!! Hoppas vi alla gör det, men jag börjar mer o mer tro att jag är skengravid!!!

    Har inget att jämföra med sådär.. När vi bestämde oss 05 för att försöka så blev jag gravid direkt, men det slutade i mf... Sen blev jag gravid utan att få mens igen efter mitt mf, o då hade jag  alla dom symptom jag har nu... Och i mars-06 föddes vår dotter...

    och efter det har vi inte försökt nåt mer förrän nu. Och vi startade den 10 jan, heheh..fick mens på natten till den 11:e...så vi körde igång direkt efter mensen igen..o nu sitter jag med alla dessa symptom...så jag vet inte vad jag ska tro.. Eftersom jag inte har gått o väntat på plusset i flera månader förut, så har jag som sagt inget att jämföra med!!

    Oj, snurrigt det blev...hoppas ni förstår..E lite trött i knoppen
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen

    Usch vad tråkigt!! Nästan alla mina symptom är som bortflugna...bara lite ont i tjejmagen...inget annat

    Jag drömde iofs att jag plussade inatt, men det är ju inget symptom

    Lycka till alla ni andra...många som har bim snart juh!!!!

    Jag hoppas mina symptom kommer tillbaka, om inte , så hoppas jag att det visar plus på stickan snart!!!!


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    Nettan 80 skrev 2008-01-30 08:12:05 följande:
    Hejhej,jag hade alla symtom man bara kan ha alla de gånger jag fick minus, 21 försök, och när jag sen plussade hade jag inte ett enda . Jag blev till och med så orolig att jag var tvungen att ringa och fråga BM, och tydligen är det mer vanligt att man inte känner ngt än att man gör det. Så de som inte känner ngt, ge inte upp för det.Lycka till alla!!
    Känns ju skönt att höra!! Då alla mina symptom är borta!!
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    KvillesHopp skrev 2008-01-30 08:36:17 följande:
    god morgon allaja gud vad kul att vi fått ording på en lista, :) ja men som ni säger bara för att man inte känne rnågot så betyder det ju inte att det inte kan va något !!själv går jag runt och funderar på om jag ska testa mig .? vet att det är bim -3 men ändå.. vill veta... nuuuu sambon fick en chok i går. vi skulle lyssa och mitt i allt stanna han upp och bra vad är det för fel på dina bröst..??  ja bara vad nej inget.. jo dom är hårda det ska dom inte va. då sa ja att dom varit ömma sedan   fre lör. och det har nu då gått 5 dag. med ömma bröst.... sedan under nattan har jag haft lite stick i svanken och även kännt obehag i tjej magen.. tänkte direkt växtverk... vad tror ni??pumsen: vi hoppas på plus för dig. även om du inte har några symtom..
    Men gud...kan du inte testa nuuuu??? så nyfiken

    Ja, jag hoppas verkligen att det är nåt ändå... symptomen har börjat lite igen...har mäkta ont o huggningar i de nedre regionerna av magen...svullen i hela magen. Men det kan jag vara annars oxå...fast inte de där stickningarna!!

    Du måste säga hur det går om du testar dig!! Vill så gärna att vi alla ska få ett plus!! Gud, jag känner mig helt nojig...hmm...känner mig som 15 år igen!!
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    KvillesHopp skrev 2008-01-30 08:46:28 följande:
    ja vist gör man man är helt upp i detta.. gud blir ju galen.. men tror du att det kan visa något nu har ju itne bim förens på lördag??ja där ser du och det står ju på olika sidor att symptomer kan avta i bland..  hihihi ja gud vad kul det hade varit om alla  hahah
    Testa du!! Det kan visa sig 3 dagar innan om du tar med morgonurin, o det är ju fortfarande morgon!!! Men skulle det visa minus så kan det ju oxå betyda att det inte syns ännu... men det står på cb testet att man kan testa 3 dgr innan bim!!
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen

    Ja testa nu KvillesHopp!! Såg att vi har samma namn...fint


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen

    jag skulle nog testa med cb...men det är jag det!!


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen

    Det kommer säkert!!! Du kanske är en låghormonare? Sen är det ju tidigt som du sa oxå!!

    Jag hoppas det inte var vi som pressade dig alltför hårt?!!!


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen

    Alltså jag fattar inte en grej... om jag hade mensens första dag den 10 jan! Då hade jag äl den 22 jan eller runt där!! När ska jag testa då???

    enligt vissa så säger dom redan nu i helgen, alltså 2-3 feb! Men jag har ingen aning?!! någon som kan svara på det kanske??


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?