Inlägg från: Pumisen |Visa alla inlägg
  • Pumisen

    Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?

    omkring 28 dagar, har väl dragit ut några dagar någon gång, men runt 28 tror jag!


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    Nettan 80 skrev 2008-01-30 09:19:01 följande:
    Då har du BIM runt den 7:e Feb.
    ok!! Då är jag på utbildning i sthlm..heheh!! Vore ju kul om man finge ett plus då!!!

    Tack för hjälpen!!
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    Bobousch 1/2- symptom: Hungrig! Mest hela tiden. Svullna, varma bröst (gått upp typ en strl).

    Tussa85 1/2 - symptom: Uppsvälld och tung mage, trött, hungrar all the time!, molvärk, ömma och lite tunga bröst, kissnödig ofta, fryser/svettas om vartannat.

    Kvilleshopp 2/2 - symptom:ömma bröst, frysser mycket. mycket och vita flyttningar,känner obehag i tjej magen. fått lite små hug. kissenödig ofta. äter mycket på kvällen. stick i svanken. och har nu mer känningar i tjej magen.sambon tycker jag har hårdare bröst.

    Havanna vs Neo 2/2 - symtom: ömma bröst, vita flytningar, ont i ländryggen, typ mesvärk, mogonpigg (vilket jag aldrig är i vanligafall men var det min förra graviditet, ständigt kissnödig, yr, lite illamående lite metallsmak i munnen. Men jag inbillar mig säkert många av dessa symtomer.

    aliaK 2/2 - symptom: illamående, yr, trött, konstig matlust.

    Frila2 3/2 - symtom: trötthetskänsla i benen, illamående som började 29/1. Tror inte riktigt att det är någoting, hade mycket fler symtom innan jag plussade förra gången

    Pethra 3/2 - symptom: yrsel, trötthet, illamående, mensvärk, nästäppa, svullna bröst och hunger (samma som sist jag var gravid)

    plantan 3/2- symptom: illamående till och från (kräktes måndags) ont o svanken. Testar på BIMdagen

    Ell 4/2 - symptom: ömma, svullna bröst, hungrig ofta, kissar ofta, mkt vattninga flytningar som kommer och går

    anna apelsin 5/2: Känsla av utdrivningsreflexen emellanåt

    Jooonanna 6/2 - symptom: Molvärk i nedre delen av ländryggen, lite stick i underlivet, flytningar.

    Yoshimi 7/2: Inga symptom alls än så länge.

    Pumisen 7/2 - symptom:känns som utdrivningsreflexen i brösten, några hugg i tjejmagen, fryser ibland, halsbränna..fast mer som metallsmak i munnen...såg nyss att jag börjar få fina landskap med ådror på brösten..gud så vackert not!! Glömde skriva..brösten är AP-tunga, o ilar då o då!!!

    Nyfiken och otålig 14/2 - symptom: vägrar att ha symptom denna gång. Förra gången hade jag ALLA symptom, men ack och ve, tant röd kom ändå. Fast, det är för tidigt med symptom nu, får väl se vad jag säger om en vecka...

    Mona82 Har lite konstiga symtom:) Blödande tandkött, fett hår (dagen efter de är tvättat, har kunna gått flera dagar förut utan att de blivit fett:)). trött, mensvärk fast ingen mens, ont i svanken, flytningar, kom lite mjölk ur brösten när jag klämde. Funderar på att testa imorgon, men törs inte ifall man inte får nåt plus...

    yingyang 1-2/2 inga symtom bara lite mensvärk
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    nyfiken och otålig skrev 2008-01-30 10:08:33 följande:
    Lyssna på mina skensymptom...(hm, jag som inte skulla ha några)Jag har inte ens haft ÄL, men mår pyton ändå. Snurrig, trött, lätt för att gråta, svullen mage, fryser som en gnu för att snabbt känna mig svettig, eller kallsvettig, ont i höften. Känner mig löjlig, men kan inte hjälpa hur jag mår. Hade en knasig mens förra gången...hm, varför mår jag pyton???Stackars mig!!!
    Hmm..ta ett test o kolla! Så slipper du undra sen

    Jag hade oxå en knasig mens förra gången, men hade neg på testet jag tog...och nu fick jag jättetidiga symptom efter äl, så jag trodde det var ett tidigt missfall förra mensen, men då borde det ju visat ett plus på stickan oxå!!

    Du kanske har flunsan på g?? Hoppas inte...
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen

    Jaha..nu sitter man här o läser igenom alla inlägg man missat på en dag!! Vad kul att vi är så många

    En sak som är lite lustig är att mångas symptom har börjat avta!! Det var precis det jag tänkte skriva om när jag satte mig vid datorn...jag har haft värsta symptomen, men nu har jag knappt nåt kvar!!
    Jag fattar inget!!!! Har bim 7/2, så det är ju väldigt tidigt, men redan några dagar efter äl började mina symptom...

    Hmm..känns deppigt, samtidigt som jag vet att det kan vara så att symptomen kommer o går...men man vill liksom ha dessa symptom ändå..för man känner sig nästan gravid när man har dom

    Jag är nästan helt säker på att tant röd kommer som ett brev, men jag HOPPAS HOPPAS så mycket att det kommer ett plus istället!!

    Vi har precis satt igång verkstaden... (10/1) så jag ska nog tagga ner lite tror jag..heheh..

    Hur går det för er andra?????

    Kramar


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen

    Tråkigt...kvilleshopp..styrkekramar till dig!!!


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen

    Jag har inte haft så jättemycket av mina symptom kvar..men igår satte dom igång igen..så eftersom jag är testmissbrukare, så testade jag imorse
    Har bim den 7 el 10 jan...vet inte direkt så det är ju på tok för tidigt att testa..jag vet

    Iallafall så fick jag ett JÄTTESVAGT JÄTTESVAGT PLUS!! Men det är så svagt att man knappt ser det med blotta ögat!! Är säkert ett spökstreck...men man vill ju så gärna att det ska vara ett streck så jag inbillade mig säkert!

    Sen kan det ju bero på att det är så tidigt att testa, så att jag inte har så mycket hormoner i kroppen ännu...vet inte !!

    Jag ska testa igen i mitten på nästa vecka så får vi se,,, om inte tant röd har dykt upp förstås innan dess... Men mina bröst håller på att sprängas!!!!

    Hur går det för er andra??


    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    yingyang skrev 2008-02-02 13:08:24 följande:
    Pumisen mina bröst är varma & ömmar men jag själv fryser... :)
    Den känslan hade jag strax efter äl...men sen har just frusenheten försvunnit. Mina bröst känns som blyklumpar o väldigt ömma..men när man tar på dom så är dom inte så ömma som man tycker det känns...konstigt!!
    Förra gången jag var gravid så kom den här tyngdheten väldigt tidigt oxå.. men ömma blev dom inte förrän v.6-7 nånstans!!

    Har du testat ännu?? Du har väl bim idag eller?? *nyfiken i en strut*
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    yingyang skrev 2008-02-02 13:15:37 följande:
    nä inte testat än då jag vill vänta några dagar för att vara säker... ja jag har Bim idag :)
    Oj..du e duktig som håller dig

    Själv testade jag i morse..fast jag inte har bim förrän 7-10/1....hihi! Men det visade ju ett svagt plus...även fast jag tar det väldigt lätt på den saken...för det var så svagt så man såg det knappt!
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
  • Pumisen
    KvillesHopp skrev 2008-02-02 13:16:48 följande:
    hure ofta hade ni sex???? ska man ha sex bar apå äl dagen och dagen efter eller hur ska man göra.?
    Ja du!! Vi startade våran bebisverkstad den 10 jan...o så fick jag mens på natten mellan 10 o 11 jan
    Men när jag berätta för min arbetskollega att vi hade kört igång, o att jag så gärna ville ha en kille denna gången så sa hon att vi skulle ha sex 10 dagar i rad runt äl!! Så vi körde på...hahhahahah!!! Men efter 6 dagar orkade jag inte längre...det blir liksom inte kul när man känner att man bara gör det för att bli gravid!!

    Förra gången när jag blev gravid med dottern, så hade vi sex  varannan, var tredje dag o det tog sig direkt, så det är  nog olika!! O då hade vi inte sex just bara för att bli gravid..jag hade fått mf innan dess så jag väntade troget på mensen, men den kom aldrig, utan jag testade en sticka senare o det visade sig att jag var gravid..
    Hoppet, det sista som lämnar mig...
Svar på tråden Gravida! Vilka symptom hade ni ca en vecka innan bim?