Inlägg från: maria8109 |Visa alla inlägg
  • maria8109

    Bästa mammorna i Vrena!

    Jösses, det brinner på Mjälnäs! Såg röken när jag åkte hem och läste nu på sn.se att det brunnit sen i förmiddags. Fan, det lär inte bli mycket kvar. Usch, det är en av mina största fasor, att förlora allt man äger, minnen och allt i en brand! USCH!!!

  • maria8109

    Nä, men stackars Nattis med familj. Skicka många kramar från oss om du pratar med henne. Var det i deras hus det började?

  • maria8109

    Nä men fy fan. Usch, vet ju inte va man skriva. Du kan väl meddela så fort du vet nåt. Men fan, var tar man vägen när nåt sånt här händer... Det går inte att föreställa sig vad dom stackarna tänker på/gör just nu!!

  • maria8109

    Ja, Linda hälsa till dom! Vi tänker på dom, det är väl ingen tröst, men man blir ju väldigt hjälplös. Usch ja, nu skvalar det riktigt bra här med... Ser ju knappt va jag skriver..

    Men så som du skrev Anna, att Olov tänkte sprina in, så hade nog jag också reagerat. Liksom försöka hitta nåt, bara en endast lite grej som inte är totalt förstört! Jag tror att hon kommer nog be om hjälp när hon landat, så gott det går.

  • maria8109

    Skit FL. Nu har jag försökt var 10 sekund att komma in på FL i 2 timmar! Där gick min make-lediga kväll! Daniel är på kill-fest (kan man säga så?) och barnen sover. Då bänkade jag mig framför datorn med en FLASKA vin och skulle umgås med er här... Men skitdatorn har gjort mig pissed-off (och full, flaskan är ju bara halv nu...) och nu orkar jag inte sitta här längre. Ska kasta mig i soffan och njuta av att ha full kontroll över fjärrkontrollen!

  • maria8109

    Nä, ska den jävla skit-elden aldrig ge sig? Har du hört av Nattis? Usch, kunde knappt sova i natten till lördag. Egoist som man är, så malde ju tankarna på tänk om det skulle hända här. Gamalt hus, gamla el-produkter som säkert får kortis närsom... Men givetvis så gick många tankar till Nattis med familj!

    Dagens Linus: Han hoppar runt här med ett tennisracket och gastar, det är en jävla geting!!! Ojoj, det var nog mina ord, oups!

  • maria8109

    Anna - Jag kan inte komma och leka på tisdag. Hade bestämt med syrran som har semster att hon skulle komma i morgon och sova kvar och hjälpa mig med lite barnvakt så jag kan få lite ordning på kaoset här tills 2 årskalaset på lördag. Jag är ledsen, men jag vill hemskt gärna leka med er, är ledig på fredag också.

  • maria8109

    Oh, nooo. Jag är jätteledsen! Va jag ställer till det Jag får ta mitt straff... Inget fika på EN HEL vecka! Men tisdag nästa vecka är jag fri som en fågel, då har jag bara tandläkar-helvetet men det är halv 3 på em!

  • maria8109

    Åh, va kul med konsert. Och skapligt pris för barn! Hoppas ni får det toppen bra!

    Var det nån som hörde/såg finalen på 200 m? Jag hörde på radion på vägen hem och jag fick fanimej gåshud! Vilken man! Vilken jävla MAN Bolt är! Fan, undra om han är snygg?! *smyger iväg och googlar* Skulle ju vara toppen bra att ha en så snabb man hemma, tänkt vilken rysare varje gån han klipper gräsmattan. Grannarna skulle ju få prestationsångest! *Drömmer* Drömmer om en man som öht klipper gräsmattan.........

  • maria8109

    Skööööönt Sandra! Smaska på!!

    Nu ska jag muta mina monster med fika, så jag kan hänga tvätt! Och ta en kopp KAFFE utan skrik och gap!

    Trevlig torsdag på er!

  • maria8109

    Mumsigt! Jag ska göra After Eight-grädde till Antons tårta! Har fått fnatt på mint... Svinigt gott!

    Jordgubbsmuffins lät ju inte så tokigt det heller. Är det sylt eller hela bär i? *söker efter tips...*

  • maria8109

    Mmmmmmmm, päronmousse, det lät ju SKIIIITGOTT, det ska då inhandlas i morgon! Hade annars tänkt mig hallonmousse, men vi ska ju ha ett kalas till om 2 veckor så det blir väl det ena nu och det andra sen! Oooo, så gott det ska bli!!

  • maria8109

    Börjar någon här bli lite nervös inför en viss speciell dag på LÖRDAG????! Du har väl inte fått kalla fötter Jenny? För visst var det på lördag? Nu blev jag ju lite osäker... Hm!?

  • maria8109

    Amen Jenny, så lyxigt! Ha det svinskönt och så sola lite för mig med, min fina semester-bränna är som bortblåst! Buhu!!

  • maria8109

    Var faaaan är vattnet? Jag har en grym längtan efter att få borsta tänderna, men då vill jag minsann ha lite vatten!!!

    Jahaja, då var det klart. Vi har ingen bebis längre utan en stor 2åring som firade sin stora dag med att vara utan blöja hela dagen, inga olyckor! Många fina paket och mycket gott fika *klappar mig själv på axeln* Jag hade bakat allt, här var det inge köpe-fika!!! Usch, jag vill ha en liten kille, nu är han så stor, i tisdags räknade han till 13!!! Jag bara satt och gapade!

    Nä, nu ska jag se om vattnet kommit tillbaka!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!