Inlägg från: maria8109 |Visa alla inlägg
  • maria8109

    Bästa mammorna i Vrena!

    Eeeeeeeen dag kvar!!!! Satan så skönt det känns! Är ju trots allt 4 (!) år sedan jag hade riktig semester! Sen har jag ju varit hemma större delen av dom 4 åren, men det har ju verkligen inte varit någon semester Just det, för dom som inte vet (jag hade ingen aning!!!) så är 120 dagar FP semestergrundande. För mig betyder det att jag inte behöver ta 2 veckor obetald sem utan får ju 8 dagar betalt utöver min ihop-jobbade semester! Lyx!

    Anna, nåt skvaller om Ella? Typ NAMN på bebisen-pojken?

  • maria8109

    Åh, en liten Jesper, jättegulligt namn. Skönt att allt blev som hon ville, hoppas att allt gick super bra!!!

    Ja, jag jobbar imorgon, sista dagen...

  • maria8109

    Suck och stön, fick springa enr till bilen och hämta telefonen, vad är detta för terror egentligen, fick ju en massa motion. Fy på dig Anna! Men jag grejjar det i morgon. Vi kan ju komma om du har "öppna" nån dag nästa vecka så tar jag med mig det eller så kastar jag ner den i brevlådan. Kommer inte ihåg priset, men vänta med pengarna tills jag vet!

  • maria8109

    Jag är inte helt säker på om vi kan komma. Vill gärna, men är inte säker på att vi hinner. Kanske kan jag övertala Daniel att klippa gräset på fm (så han håller sig sysselsatt) så är det färdigt sen... Mmm ska klura lite till på hur jag ska lösa detta.

    Vi får se om vi ses i morgon! Nu ska jag ut och "jaga" mördarsniglar... Har ni andra också såna otäckingar? Plockar säkert en 50 st varje kväll.... Fan dom måste ju föröka sig värre än kaniner?!!

  • maria8109

    I morgon ska det bli riktig sommar!!!! Sol och bad!!! Fast idag var det ju också varmt och skönt, men lite mer värme dör vi ju inte av!!

  • maria8109

    Nope, vi åker på stug-semester i morgon och är borta ända tills på fredag

    Men jag har ju dina piller, kanske kan svänga förbi med dom på fredag kväll om det inte är bråttom. Eller lördag fm?! Vet inte riktigt när vi kommer hem iofs..

    Nästa vecka har vi inget inplanerat för, kolmården bara om det inte regnar eller är dö-hett... Men vi har inte spikat nån dag än!

  • maria8109

    89 spänn! Nä, men då kanske jag kan ta Linus på en cykel-tur (han cyklar, INTE jag....) på lördag, kan vara lagom när Anton sover, att han får hitta på nåt, röra lite på sig..

  • maria8109

    Jaaa, Jenny. Djulö var GULD! Väldigt fin camping och jättefint bad, minifolfen såg jättefin ut den med, men den hoppade vi över. Åk dit!

    Men shit vilken dag det varit. Det var t.o.m så jag bangade värmen och fick gå in en stund på em. Var nere på Näset med barnen och mina föräldrar. Låg i och plaskade mellan 10 o 14..Sen var det omöjligt att stanna kvar, blev olidligt varmt! Där var det inte många alls. Trodde jag skulle träffa alla Vrenas bästa mammor där, men det blev ju bara jag, ja och några till, mest 08:or faktiskt!

    Anna, får ta pillerasken en annan dag. Blev för varmt efter stranden, pallade inte att gå så långt som ända bort till dig. Det är ju flera 100 meter!

  • maria8109

    BAjs-larm... Väckte Anton. Vad har hänt? Anna, vet inte vad vi har för planer i morogn, men är volvon hemma så är vi hemma.. Ni kan ju ta villavägen upp och se.

    Nu ska jag tillbaka till soffan och LAS VEGAS, älskar den serien!!!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!