• Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!
  • maria8109

    Jag länkade till några stycken bara, ni som fick länken kan väl hjälpa mig och skicka den vidare. Sist jag kopierade en länk till flera stycken så blev jag avstängd i HELA 2 timmar!!! Kännde mig som värsta brottslingen!

    Hur ser det ut för ikväll? Vad ska vi ta med oss till fikat?
    Morsdag på er alla fina Vrena mammor!

  • maria8109

    Nämen Clara, det där lät ju asvidrigt! Stackare, men det var ju tur att dom upptäckte det redan nu! Fast jobbigt att gå och oroa sig. Och tufft att vara hemifrån så länge. Usch va jag lider med dig! Många kramar till dig och la familia!

  • maria8109

    Anna, jag ljög nog förut. Kan inte alls gå i morgon. Korvgrillning med dagis vid näset! Sorry, men ev. på onsdag!!

  • maria8109

    Åh, vilken mysig kväll det var nere vid sjön! När vi kom var det en tonåring som BADADE!!! Sen badade Elin och Tanja MED KLÄDERNA, fast dom sprang mest omkring, inte doppade sig. Men ändå... Linus skulle ju givetvis inte vara sämre, men vi hann stoppa honom i tid. Blöta strumpor var det enda vi inte kunde förhindra!

  • maria8109

    Ska ni gå nåt i morgon? Eller på torsdag? Hör och häpna: Jag fick min latmask-make att GÅ ner! Så jag fick en lite dos motion jag med idag!

  • maria8109

    Usch, jag sorterar 18 ton bebiskläder. Fick den briljanta idén i nåt svagt ögonblick. Inte nog med att det är jobbigt (det är troligen 18 ton..) det är oerhört snyftigt. Har gråtit en skvätt för varje bebisbody i st 56. Gråtit för att jag troligtvs aldrig kommer att få fler bebisar och för att det är skitsvårt att vika en body som är yttepytte-liten... Och jag har gett mig fan på att det ska vikas, inte bara kastas ner i kartongerna! Fy fan så mycket kläder man köper åt sina små.. Nä, nu får det vara för ikväll, få se om jag återupptar projektet i höst eller nåt!

    Trevlig helg i sommarvärmen alla!

  • maria8109

    Skönt Jenny, grattis! Härligt jobbat!

    Lotta, hur varmt var det i vattnet? Tänkte ta oss ner och plaska på fredag (där blir vi väl heeeelt ensamma... )men vi badar inte om det är isbitar i vattnet !

    Härligt att det gick bra Anna, men fick stackarn bara sova en kvart? Vilken tortyr...

  • maria8109

    Jajamän, har grejerna i väskan! Låter dom ligga kvar där, då är risken mindre att jag glömmer dom i morgon. Därmed inte sagt att jag faktiskt kommer att ta med dom, smart som jag är bestämmer jag mig säkert i morgonbitti att lämna väskan hemma.. Så smart är jag!

    Men somnade hon inte i bilen in till sjukan då? Och du då, hur många koppar kaffe hinkade du i dig i natt?

  • maria8109

    Jenny, jag tror halva vrena tänker lapa sol på näset. Alla (utom Robban då ) är väl lediga och solsugna!

    Det skulle vi ju kunna göra typ nån söndag eller så, träffas och sola/bada/fika/SNACKA SKIT och mysa allihopa, med barn och karlar... Eller utan karlar, nästan roligare så

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!