Inlägg från: maria8109 |Visa alla inlägg
  • maria8109

    Bästa mammorna i Vrena!

    elegi skrev 2008-06-04 21:09:26 följande:
    Ingen fara, kan ju lika gärna vara så att du ahr med dom och väskan men varken dueller jag kommer att tänka på att dom ligger där vilket resulterar i att du bär hem dom för att sen bära med dom tillbaka till jobbet
    Haha, Ja det där låter som oss
  • maria8109

    Clara - blev det nåt dopp i det stora blå? Skrytvarning här: Mina pojkar badade i söndags i havet! Båda två halkade visserligen i, dom gick i vattnet och kastade stenar och slank i. Såg hel-festligt ut, först Linus och sekunden senare Anton... Men sen skuttade dom runt nakna i vattnet, så mysig sommarbild det hade blivit OM det inte var för att kameran låg i båten som vi åkte med..

    Jag jobbar på lördag så vi missar det.

    Vi har investerat i en STUDSMATTA. Barnen älskar den. Så skönt, sommaren är räddad. Nu håller dom sig sysselsatta hela dagarna!!

    Trevlig Nationaldag på er alla. Go Sverige, go Sverige, vi är bäst och stolta över vårt land. Våga visa det. Är så in i norden trött på att man nästan måste skämmas för att vi älskar Sverige och är grymt stolta över att vara svenskar!!! Ska sjunga nationalsången HEEEELA dagen!

  • maria8109

    Haha, mina föräldrar och syster med familj åker till Turkiet i morgon. Och jag är faktikst inte ett dugg avis! Så varmt som det har varit idag så var det bara en paraplydrink som fattades, annars trodde man nästan att det var vid medelhavet man befann sig!

  • maria8109

    Fia a skrev 2008-06-09 19:00:46 följande:


    Hej alla mammor som går till öppna. Ella fixar en blomma till elin som hon får på torsdag. Så vi får ge henne en peng när vi splittat på alla som vill vara med. Vi sa att ca 20-30 per fam är lagom
    Vi vill självklart vara med på blomman!!!
  • maria8109

    Blähä, vilket vidrigt väder. Vi har suttit inne hela dagen, var ute en väldigt kort stund på fm, men det blåste så jävligt att Linus frågade om vi inte kunde gå in! Är det nån som är uppdaterad på vädret och vet om den här skiten ska fortsätta? Hörde om ev regn senare i veckan... Ja, tack säger jag bara. Gräsmattan är så vass och stickig att det går bara inte att gå barfota. Lite regn behövs..

    Hurra och grattis till mig (och min underbare make) som firar 5 årig förlovningsdag i morgon! Fan, 5 år. Låter ju skitlite. Vänta lite!! Slingrade precis av mig ringen för att dubbelkolla. Jovisst 5 år! Hm, ett extra grattis till Daniel då, som orkat stå ut med mig såååå länge!

  • maria8109

    Va roligt Jenny! När är den stora dagen?

    Clara, det är snart dags för dig att boa in dig på sjukhuset va? Uppdatera oss OFTA, vet inte om du märkt det, men vi är ju lite nyfikna av oss här ute...

  • maria8109

    Åh, Jenny. Klänningen låter ju som en dröm! Underbar! Glöm för guds skull inte att lägga ut bilder. Blir det i Vrena kyrka? Den håller dom ju på att snygga upp, kommer nog att bli riktigt fin! Och så gifter ni er på Antons födelsedag, mycket bra val av dag .

  • maria8109

    Blääää, jag hade nog dött en smula om en orm ringlade över mina ben sådär. Tapper son du du har!!!!!

    Anna, hittade ni nåt kul på stan?

  • maria8109

    Duktiga ni är Anna. Var ju samma sak för mig, sprang runt på reorna, men köpte INGET... Undra om jag börjar bli sjuk eller nåt?!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!