Inlägg från: maria8109 |Visa alla inlägg
  • maria8109

    Bästa mammorna i Vrena!

    Åh, i sånna här lägen saknar man tidningen... Jag vill också seeee!!

    Jag är också på om det blir tjejfest. Fast helst lördagen (5:e) jag jobbar då och kan alltså inte på fredagen. Men jag bangar på krogen.

  • maria8109

    Pizza är alltid gott! Kan ju vara skönt att slippa hålla på med mat... Låter bra!

    Jag är ledig idag, och ska snart slå ihjäl ungarna, jag menar leka med dom... Kaffe först, snart är jag människa!

    Trevlig helg alla! Är det nån som börjat semester?

  • maria8109

    Är det nån som vet om Fia har kommit hem? Är ju liiiite sugen på DETALJER!!! Och Clara... Vill ju veta vad den lille gossen ska heta!!

  • maria8109

    Åh, jessica, vifta hit lite av den goda bebisdoften är du gullig! Jag håller på att dö av bebislängtan. Men Daniel har lagt benen i kors... Det blir nog inga fler. Buhu, måste nog dränka mina sorger lite känner jag!!!

  • maria8109

    Fia a skrev 2008-06-28 00:19:59 följande:


    Hej.Nu är vi hemma eller har varit sen igår. Filippa kom ut 11.07 vägde 3685 g och var 50,5 cm lång. Shitt va fort det gick. Helt underbart var det faktist Dejtade Clara lite gran och har ju självklart sett den lille raringen Så nu väntar vi på Ella. Såg henne med magen i morse......Tack för alla grattis!!!Vi ses!!!
    Hej. Va skönt att allt gick bra. Har du lagt ut nån bild på Filippa? Jättefint namn föresten. Kram!
  • maria8109

    Åh, nej va det snurrar runt en massa sjukor.. Här är barnen bara snoriga.. Peppar, peppar.. hoppas det inte bryter ut till nåt värre, både jag och Daniel sitter lite taskigt till på jobbet, med semestrande kollegor och ensam-arbete...

    Vilken otroligt underbar dag det har varit. Vi har varit ute precis HELA dagen, och ungarna har sprungit runt hela dagen, jag avslutade kvällen med att tok-jaga dom runt på gräsmattan, allt för att dom skulle vara så gris-trötta som möjligt och somna gott. Vilket som också gjorde. Så två flugor på smällen blev det, två trötta pojkar och jag brännde väl en sisådär 14 kalorier eller nåt!!

  • maria8109

    Tittade precis på bebisbilderna på sn.se och såg en oförskämmt snygg och fräsch Clara med otroligt söta barn. Supergullig liten Elis!

  • maria8109

    Idag var Linus så gullig att jag höll på att puss ihjäl honom! Vi skulle iväg efter lunch och jag satte på mig en kjol (som jag förövrigt fick ta av mig för att jag tydligen behövde andas också) och sen ett linne. Och Linus säger att han vill ha sin klänning!

    Men lilla gubben, sa jag, du har ju ingen klänning bara flickor som har. Och jag har ju en kjol på mig, det här är ingen klänning.

    Han tjatade och tjatade och började sen gråta för att han inte fick ha sin klänning med bilar på. Jag blev helt nollställd!

    Sen kom jag på det!! Han menade ett linne, med bilar på!!! Och han blev sååå glad när jag fattade! Jag blev också ganska så glad för jag vara nära att faktiskt köpa en klänning åt honom, eftersom han så gärna ville ha en!

    Så, summa summarum, KLÄNNING = LINNE!!

Svar på tråden Bästa mammorna i Vrena!