• Eaki

    Mars bebis 2009 i Umeå?!

    Finns det fler där ute som väntar en knodd runt mars i Umeå?

    Jag plussade idag på bim - 2, så beräknat är 24/26 mars, beroende på äl el sista mens uträkning.

    Vore kul att hitta fler att tjöta med

  • Svar på tråden Mars bebis 2009 i Umeå?!
  • lady bird

    Elsasmommy: Åh jag längtar och drömmer också om ett husköp i framtiden men jag måste läsa klart min utbildning (4-5 år till) och hitta mig ett jobb först. Till dess trängs vi i en liten, men underbar lägenhet där våra barn kommer att få dela rum.
    Vi har också balkong men tack och lov har vår lägenhet egen ingång i bottenplan med gräsyta utanför där dottern kan rastas

  • Bisca
    ElsaEbbesMamma skrev 2008-07-27 10:28:12 följande:
    Svar på #54Simphamn? Är det de som är samma som Fläse?? Sen har jag varit på Vitskärsudden, o nå annat ställe.. Norrmjöle? Hur tar man sig dit? Jo, stöcksjön är rätt okej! Och Nydala undviker jag helst! :P Aha, kanske får prata med min BM om VUL eller nå.. Men, är inte superviktigt. Dock tycker jag att man borde få VUL/UL vid v.13, så att man kan känna sig säkrare och slappna av mer. Men, är iofs rätt lugn den här gången. :) Idag ska vi ut på nån strand! Supervarmt! Och, det verkar ju som att till veckan blir det trist o grått igen.. :( När sommaren äntligen kommit så ska den bort igen! Hoppas att ni haft en bra helg och njuter av sommarvärmen! Honing: Hur mås det?? När började du må illa??
    Simphamn är inte samma som Fläse utan ligger ute vid Strömbäck/Kont naturreservat. På Umeå Kommuns hemsida finns mer info. Norrmjöle ligger längs E4 söderut, 2-2,5 mil från stan eller nåt sånt. Har du badat vid Lövöudden(tror det heter så) nåt? Har kollat stranden, men inte testat hur botten är . Håller med om att man borde kunna få göra ett UL i v 13 för att få känna att det inte är nåt MA iaf.

    ladybird: Jo, läkaren sa att hon såg ett pickande hjärta på VUL. Hon visade det för mig också, men helt ärligt så såg jag det inte. Jag såg bara hinnsäcken. När hon mätte sa hon att det såg ut som att jag var i v7, men enligt mina uträkningar var jag då i v 8+1. Ska på uppföljning på torsdag, och ska då höra om jag inte kan få komma på ett VUL till innan det vanliga UL.
  • lady bird
    Bisca skrev 2008-07-27 21:55:26 följande:
    ladybird: Jo, läkaren sa att hon såg ett pickande hjärta på VUL. Hon visade det för mig också, men helt ärligt så såg jag det inte. Jag såg bara hinnsäcken. När hon mätte sa hon att det såg ut som att jag var i v7, men enligt mina uträkningar var jag då i v 8+1. Ska på uppföljning på torsdag, och ska då höra om jag inte kan få komma på ett VUL till innan det vanliga UL.
    Men vad härligt! Samma sak när jag väntade dottern. Läkaren pekade och pekade på hjärtat som tydligen slog men jag såg inget alls.

    Nu börjar illamåendet komma krypande...
  • UmePlupp

    Här är en till som nog kanske är på G... att få bebis i slutet på Mars....vill som inte ta ut något i förskott.
    Har inte testat mig, men har ett lätt illamående ibland... och börjar bli lite större än vanligt upptill, vilket inte är helt fel nu när det är beachdags

    Känner mig dock osäker på om det ska gå vägen... och tänker vara försiktig med att gå ut offentligt och berätta något...
    Det är nämligen så att jag mycket troligt var gravid i Maj också, den gången började illamåendet tidigare och var mycket värre än nu. Jag gick bara 3 dagar över tiden innan det bröts, men jag hann känna mig jättegravid i ett par veckor.

  • UmePlupp

    Eftersom det stod om Sea-Bands här och jag inte hade en aning om vad det var så googlade jag det... verkar ju vara en kanonbra lösning för dem som det fungerar för.
    Men kanske inget man kan använda på jobbet, om man vill hålla en låg profil med en graviditet...
    Nu ska jag gå o ta min favorit mot lätt illamående... ett salt kex och sedan är det natti natti.

  • mcdurmat3

    Hej hej!

    Ni får gärna skriva in mig med. Har fått ett plus på stickan och är beräknad att få den 21 mars. Hade lite svårt att förstå att jag var gravid. För det första så gick det alldeles för fort att bli på smällen:). När jag fick värsta luktsinnet( vilket inte är så kul när min sambo snusar) och halsbränna insåg jag att det nog var dags att göra ett test. Det ska bli kul att få föja alla under resans gång.

  • lady bird

    *******BF februaribebis i Umeå*******
    27 feb Bisca (första barnet)

    ********BF mars-bebisar i Umeå********
    4 mars honing (andra barnet) Kan ändras efter UL
    21 mars Mcdurmat3
    25 mars ElsasMommy (andra barnet)
    26 mars Eaki (andra barnet)
    27 mars lady bird (andra barnet)
    29 mars Majamjau (andra barnet)

    Mcdurmat3: Nu är du inskriven, vet dock inte om du har barn sedan innan. Välkommen till dig och Umeplupp, vad roligt att vi är så många!

    Fy vad jag börjar må dåligt nu. Illamående och huvudvärk, kräks dock inte än *peppar peppar*

  • ElsaEbbesMamma

    Hallå! Va kul med fler i tråden!! Välkomna Mcdurmat3 o Umeplupp!

    Har ni andra börjat kräkas än eller så?? Jag är så himla osäker på när mitt illamående började förra gången.. Så just nu mår jag lite upp o ner.. Ibland mår jag rätt så illa, men, det är mest när jag börjar känna att jag är småhungrig, då kommer illamåendet på en gång.. Måste nästan småäta hela tiden för att jag inte ska må illa..
    När började erat illamående o kräkningar??

    Är enormt orolig för att jag kommer må superilla på Londonresan och vill verkligen inte det!!

  • lady bird

    Elsasmommy: Jag skrev graviditetsdagbok flitigt sist, och det är kul att jämföra. Sist började jag kräkas i vecka 7, ca en vecka efter att illamåendet startade.

  • Majamjau

    Jag har också funderat på när illamåendet startade sist men minns verkligen inte, och i måndags var jag på vul och enligt doktorn så är jag bara i fjärde veckan. . . =)

Svar på tråden Mars bebis 2009 i Umeå?!