• MaC

    Fler som testat pos i dagarna med BF mars/april09?

    Själv testade jag positivt i går och beräknas då få en liten till i mars/april. Tredje barnet, har en flicka född 04 och en pojke född 06. Känns otroligt spännande och roligt - samtidigt som det hela känns bekant vilket inger lugn.
    Fler som är nygravida? Ska vi följas åt under graviditeten?
    /Magdalena

  • Svar på tråden Fler som testat pos i dagarna med BF mars/april09?
  • Mamma till en

    Ankissen, välkommen. Roligt med fler mammor

    Lottetottan, typiskt att din bm var sjuk. Jag fick samma som förra gången och fick oxå ett jätteförhör om alkohol och tobak!Nåja det är väl enligt deras rutiner.
    Vad är det för blodprov du pratar om? Här får man snällt gå till blodtagningen och lämna för det är inget som bm eller något där uppe gör Blir nog att jag tar mitt i v 14 för de får allt nöja sig med ett och samma prov för trippeltestet och blodgruppering

    Skönt att det snart är helg! Tycker nog att jag känner mig mindre illamående och det är ju bra! (*peppar peppar*)..

  • Pusselbiten86
    Mytis skrev 2008-09-05 08:20:56 följande:
    Nu ska ni få höra hur säker man känner sig i denna komun när det gäller vårdcentralerna iaf... Jag har som sagt fått en extrem klåda på hela kroppen men framförallt på händer och fötter.. det kliar så jag blir galen.. vart rekomenderad att söka bm men när jag ringde dem sa det att jag måste söka vårdcentralen ist pga att jag inte är inskriven på mvc än.. (suck)Så i onsdags fick jag arslet ur vagnen och ringde vårdcentralen. Jag förklarade snällt för sköterskan att jag har klåda över hela kroppen men framför allt på händer och fötter och att jag även har fått små vätskefylda blåsor på magen och armarna och att det kliar så jag blir galen.Jag fick en tid i går. kommer ner och får prata med en läkare som börjar ställa frågor nästan direkt. hon frågar om jag lider av hemoröjder. nej det gör jag inte svarar jag och funderar vad det skulle ha med att det kliar på kroppen att göra. hon förtsäter att ställa frågor så som om jag sett mask i min avförin om jag blöder efter att jag vart på toa hur ofta jag tvättar mig i underlivet osv och jag svara nej på allt. blir väldigt konfunderasm. Läkeren suckar lite och säger att hon måste nog undersöka mig.hon ber mig lägga mig på britsen på sidan med ruman mot henne. hon berättar att hon ska kolla hur min analöppning ser ut sedan även föra in ett finger för att känna om hon känner något konstigt. Jag blir väldigt nervös och illa till mods och säger väl lite i halvfalset. varför ska du undersöka mig där när det är på armarna det kliar. Läkaren såg då väldigt paff ut och gick fram till sin dator titta på skärmen och säger lika oförstående som mig armarna? ja svarade jag det kliar på armarna händerna benen ryggen magen och fötterna. hon kollar på skärmen igen och utbrister Men här står det att du lider av analklåda.skoja inte att jag höll på att dö.. hur som helst så börja hon titta på mina vätskafylda blåsor på magen och sedan fick jag tavegyl utskrivet mot klådan. Sen skicka hon en remis till hud.. men nästa gång jag går till vårdcentralen så ska jag fråga läkaren vad det står att jag söker för innan hon börjar fråga mig massa saker.
    ASG..

    kanske inte så kul upplevelse men hiiiiimla skoj o läsa

    kanske man ska akta sig för Vc hädanefter
  • Mamma till en

    Mytis, man ska ju inte skratta men jag kunde inte låta bli när ja läste ditt inlägg!
    Tur att det löste sig till sist och att du ifrågasatte!

  • Mytis
    Svar på #410
    det gjorde min sambo oxå när han fick veta... han veck sig dubbekt av skratt.. själv kan jag inte längre hålla mig när jag ska berätta för folk(familjen) men då var dethemskt..
  • Mytis
    Svar på #412
    ja... eller skaffa hörappareter åt sköterskerna man pratar med...
  • Mytis
    Svar på #413
    jag skrattar själv när jag berättar om det.. men just då var det en riktig mardröm..
  • Pusselbiten86
    Mytis skrev 2008-09-05 08:52:12 följande:
    Svar på #413jag skrattar själv när jag berättar om det.. men just då var det en riktig mardröm..
    Kan tänmka mig de

    Åhh kollade resor... tror ni inte attd e bara finns 3 platser kvar..
    Och vi behöver 4:a

    SUCK..
    dessutom så har inte mannens pass kommit än .. :(
  • Mamma till en

    Pusselbiten86, hoppas att ni hittar något snart och att passet kommer.

    Vi åker till Turiket nästa lördag och jag längtar SÅ och hoppas att det värsta illamåendet gett med sig!

  • Mytis

    Har hamnat i ett litet dilemma som jag hoppas att jag kan få hjälp med här

    Min dotter sa till mig förra helgen att hon såg på mig att jag hade en bebis i magen och jag behövde inte ljuga för henne.
    Hon är 8a år.
    Jag förnekade att jag hade en bebis i magen pga att vi har bestämt att inte säga något till någon förns efter vecka 12. Men flera nära och kära har listat ut detta iaf.. ser det på mig märker det på mig osv. ochjag är jätte dårlig på att ljuga så när de ifrågasatt så har jag berättat.
    Men iaf jag berätta för mamma (som var bland de försts att avslöja hemligheten) att min dotter sagt detta till mig och hon tycker att jag ska vänta tills efter rutin ul i vecka 16-17 på att säga något. men jag vill ju inte att min dotter kanske ska få höra om det genom någon annan än mig. och vi bor på en liten ort så rykten sprid snabbt..
    ska jag berätta för henne nästa helg när jag är i vecka 12 eller ska jag vänta?
    hur har ni andra gjort/ska göra?

  • Millami

    Mytis
    ja hade nog berättat till henne då jag passerat v. 12....
    just för d du skrev att hon kan ju få höra d från andra...å eftersom hon redan listat ut hur det är så....


    Lycklig Mamma till Anton
Svar på tråden Fler som testat pos i dagarna med BF mars/april09?