Inlägg från: tröttamamman |Visa alla inlägg
  • tröttamamman

    Någon med BF runt den 22 oktober?

    I den här tråden vill jag vara med, har BF 24 oktober, ser ut som om det datumet är tomt i listan!


    Börjar också längta grymt mycket nu, är trött på att jobba och önskar att jag vore 3 veckor fram i tiden!


    Inga sammandragningar ännu men däremot förvärkar lite då och då. Detta är andra barnet och med första kände jag absolut inget alls innan de riktiga värkarna började.


    Är 34 år (äldst i denna tråden?) & bor i västra Stockholm.

    Namnlistan är 5 namn lång, alla killnamn för vi vet att det är en sådan som skall komma ut. Alla 5 får nog ligga kvar på listan tills han har kommit ut.

    Har ni som bor i Stockholm bestämt er för vilken förlossningsenhet ni vill ha som förstahandsval ännu? Vi hade tänkt Karolinska men nu börjar vi fundera på Danderyd i stället, har hört att det inte är lika slitet där. Fast under förra förlossningen och BB-vistelsen så spelade det ingen roll tyckte jag, det enda som var viktigt var att vi hade fått ett barn och att vi fick bra kontakt med barmorskan och förlossningssköterskan, vi hade varit lyckliga även i ett soprum!

  • tröttamamman

    Vad kul att det har börjat hända saker här i tråden, trots att ni verkar få vänta lite på att förlossningarna skall komma igång ordentligt!

    Själv skulle jag inte vilja att bebisen kommer nu, har sovit så himla dåligt de senaste 2 veckorna (sov i natt mellan kl 03 och 06). Så jag behöver sova på dagarna och det kan jag inte göra förrän på måndag då jag har slutat jobba. Men efter några dagars vila så vill nog även jag att det skall sätta igång.

    Någon annan som har problem med nattsömnen? Jag är på v 37+4 idag.

    Ingen yrsel för mig.

  • tröttamamman

    Ni är inte ensamma kvar, jag är också kvar Generad Har BF imorgon, den 24:e, men har inte kännt ett dugg ännu. Så jag får nog snällt vänta! Dottern kom 8 dagar efter utsatt dag, pust!

    I morgon skall det bakas, frysen börjar bli välfylld nu, och sättas in foton i album. Någon gång i nästa vecka börjar jag väl krypa på väggarna. Har ni några bra tips på sysselsättning?

  • tröttamamman

    Har ägnat 2 timmar till att städa ur och skura ur kylskåpet, har man börjat vänta då? Flört

  • tröttamamman
    skruttis85 skrev 2008-10-24 11:49:31 följande:
    Va duktig du är då... kan du inte ta en sväng förbi här med skurtrasan sen??
    Kanske det, det kanske sätter igång allt!

    Skall ta en lång promenad sedan, efter jag har bakat. Och provsmakat en massa, för visst är man värd något gott nu!
  • tröttamamman
    skruttis85 skrev 2008-10-24 19:56:08 följande:
    Värkar var fjärde minut... Nu bär det av till förlossningen
    Tjoho! Lycka till skruttis85!
  • tröttamamman
    soff82 skrev 2008-10-25 18:00:52 följande:
    Hej hopp!Tittar till er igen. Jag hade för övrigt BF 21/10 (står ju i ts) Måste säga att jag är liite avis på er som fortfarande är gravida just nu. Saknar de lugna nätterna då man fick SOVA! Så sov medan ni kan
    Sova? Icke! Inte med halsbränna, nästäppa, förkylning, liten blåsa, tung mage och en tvååring som drar en i håret halva natten. Så jag längtar tills de första första sakerna försvinner. Men tvååringen vill jag behålla! Glad

    Här är det fortfarande lugnt (BF +1). Någon annan som är kvar i tråden?
  • tröttamamman

    Jag är ockå kvar...

    BF+2 idag. Igår kväll försvann slemproppen (varför har den så äckligt namn?) så nu kanske det inte är så långt kvar? Fast det kan  ju dröja en vecka till eller så... Gick långpromenad idag för att försöka påskynda litemen har inte kännt något ännu. Fast i natt drömde jag att jag hade värkar, skumt!


    Grattis Lena 74!

  • tröttamamman
    skruttis85 skrev 2008-10-27 12:23:11 följande:
    Oskar är född !! Han kom under lördags natten 00.47... på bf 25/10Hela 3975 g och 51 cm lång, och är världens goaste lille skrutt...Allt gick bra o vi mår bra.... fick dessvärre spendera gårdagen på astrid lindgrens barnakut, då v blev ditskickade av barnläkaren på DS. Han va svullen i höger ljumske, och misstanke om ev. ljumskbråck fanns. Visade sig vara ett vattenbråck, ofarligt och gör inte ont (lättnad)Så nu är vi hemma o bara myser!!Lycka till alla ni andra ! Kram
    Grattis Skruttis 85!!! Skönt att det inte var något allvarligt!

    Var hos bm idag, fick tid för tillväxt-ul nästa måndag om bebisen inte har behagat titta ut då. Annars såg allt bra ut, han verkar ha det så bra där inne!

    Men jag vill ha en oktoberbebis, inte novemberbebis!
  • tröttamamman

    Ett dygn sedan MillaN o LillaN var här inne, hon kanske föder???

    Kände ingenting igår men idag har värkarna satt igång, får se hur lång tid det tar. Kanske blir en oktoberbebis i alla fall!

    BF+5 idag.

  • tröttamamman
    Csve skrev 2008-11-04 08:07:13 följande:
    bf+13...
    Hoppas på idag för dig!

    Får du vänta så länge som BF+21, som längst? Är det inte vanligast att man sätter igång efter 14 dagar? Jag håller tummarna för dig och lider med dig!

    För mig kom sonen på BF+4, den 29/10 (så det blev ingen novemberbebis). De riktiga värkarna kom bara pang bom, så kan det ju bli för dig också! Fasiken vad ont det gjorde, men man fick ju verkligen lön för mödan när underverket hade kommit ut!
Svar på tråden Någon med BF runt den 22 oktober?