• båt

    Uppsala fika Maj-Juli!

    Hej tjejer!
    nu var det ett tag sen jag hann sitta vid datorn o det lär inte bli så länge nu heller då jag är jätte trött.
    Tänker på er som har det tungt nu!

    C har varit sjuk i en vecka nu, började med hög feber, massa dreggel, orolig sömn, massa hosta o lite mer gnäll. Nu hostar han mest. Det är mkt för familjen nu då j ag försöker fixa i orning med julpynt. P har häcken full på jobbet o jag ser hur dåligt han mår av det o det känns inget vidare. men nu i december kommer han vara ledig fredagar o hemma hela januari så jag hoppas han kan återfå sina krafter igen.

    jag börjar jobba snart o trots allt strul så ska det bli roligt att börja jobba igen.

    jag längtar till jag får se din lilla prins Soulfan.

    stor kram så hoppas jag att vi kan ses snart. Hur ser nästa vecka ut för er? När kommer du hem Audrey? Hoppas du får en riktigt skön semester

    Oj då nr one, hoppas du mår mkt bättre nu tre veckor är lång tid.

    kram kram på er nu ska jag sussa.
    god natt!

  • båt

    gnäll gnäll o åter gnäll + en massa massa bus o älskar att sätta käppar i hjulet för mamma är vad mina barn har gått in för idag. Helt jä_la slut är jag o då har jag inte kommit till läggdags än. var tvungen att klaga lite!

  • båt

    Hej!
    Jag kan också.

    17 dec
    Nr One
    Audrey
    Cissi
    Båt

    18 dec
    Nr One
    Audrey
    Cissi
    Båt

  • båt

    jag o sockris kommer samtidigt, men inte förren halv sju sju. min mage kurrar redan. ska bli roligt att träffas.
    kram kram

  • båt

    hej hej!
    Nu är det bara några timmar kvar tills min "ledighet" är slut. Jag är skit nervis över hur det kommer att gå på jobbet. Jobbet kommer ju gå bra, men hur mkt kommer jag sakna mina älsklingar o lilla C som kommer börja dagis snart, det känns så overkligt
    Tänk om man haft råd att välja själv hur mkt man vill jobba, jag hoppas jag hamnar i den sitsen ngn gång, SNART!

    Annar hoppas jag att vi kan ses ngt sen. Kram kram till er alla o god fortsättning på det nya året.

    god natt o sov gott!

  • båt

    ja när P börjar tjäna storkovan så blir jag glad, om det nu inträffar ngn gång
    det var en bra men skitjobbig dag. rean håller på för fullt o det är inte orning ngn stans. kläder kläder o åter kläder överallt, tycker det är synd att så fort det blir rea så slängs kläderna huller om buller, det är ju inget fel på dem bara för att de är nedsattta.
    ja ja det blir nog bra det här.

    Nu ska jag till ICA o handla lite till maten ikväll, det blir natchos o vin

    varmvattnet här har varit off hela dagen o inte kommit än!!!, jä_la skit företag de där Dalikia!!!!!!!!! så nu har jag avreagerat mig också.

    puss puss

  • båt

    Hej har inte varit inne på ett bra tag nu. Jobbet tar upp mkt tid nu o jag måste koncentrera mig så att det går bra.
    Jag har hamnat i ett jobbigt dilemma. Som jag vet varken ut eller in i.
    Ja jag är gravid igen. Det var verkligen inte tänkt nu, men att ta bort det känns inte alls bra heller. P vill behålla det så bollen ligger hos mig, han förstår att jag kanske inte orkar o vill nu så han stöttar mig vad jag än skulle besluta mig för.
    Jag vill ju ha ett barn till, fan jag vet inte! Vi har sagt att vi inte ska säga till ngn, men jag måste prata av mig, så vi håller det så länge här på tråden tills vi bestämt oss. På sätt o vis är jag ju jätteglad, men det ända som är att det inte var tänkt nu utan om ett år så då bollar jag fram o till baka ett år hit eller dit??????????

    Äventyr: stort GRATTIS till er jättekul för W att få ett syskon

    Ta hand om er o nu. Jag hoppas ngn har tid att träffas snart, jag kan träffas efter jobbet ngn dag om jag jobbar.
    Nu ska jag turbo fixa mig o rusa iväg.

    kram kram

  • båt

    nu har jag bestämt mig o jag vill inte göra abort. O det känns helt rätt även om det inte är planerat. kommer dock vänta ett tag innan jag berättar för släkten.
    Kul att höra av dig vitapantern.

  • båt

    Äventyr: jag vet inte vilken vecka då jag inte har koll på då jag hade mens sist, men mellan tummen o pekfingret mellan v 7-8.

    Här har hela familjen magsjuka. fy vad hemskt jobbigt det är, vill bara ligga i sängen o sova, men det går ju inte nu när barnen är små.

    kram så länge

  • båt

    Cissi: styrke kramar till dig! Om du vill ha ett barn till så tycker jag definitivt att du ska ta upp det med R igen snart, det är nog inte ovanligt att man tänker efter lite extra när man vill ha ett barn till, finns ju både för o nackdelar. Jag tycker det har fungerat jättebra med två fast visst har det varit fullfart dagarna i enda, men nu har båda pojkarna utbyte av varnadra o det underlättar mycket.

    kram kram så hoppas jag verkligen att det vänder för dig snart!

  • båt

    Smulis: jag kommer, slutar dock 18 men det ska nog inte vara några problem att sluta en halvtimme tidigare. ska bli roligt att gå

  • båt

    Tisadg 17/2; cissi, Soulfan + N, Båt efter kl: 18.30
    Onsdag 18/2; cissi,Soulfan + N, Båt efter kl: 17
    Torsdag 19/2; cissi, Soulfan + N

  • båt

    Sorry här kommer ett lite lent inlägg. jag är magsjuk o kan inte heller ikväll. rena bantningsmetoden, men jag blir lite orolig över hur fostret mår då jag är så sjuk, ngn som vet?

  • båt

    Ja det finns inget bra sätt att säga det på: har fått missfall, jätteledsna är vi, men det var väl inte friskt då. Jag ville bara berätta. Nu förstår jag varför man inte ska berätta för tidigt. Jag kommer vänta med det nästa gång, fast kanske inte för er.
    sköt om er!

Svar på tråden Uppsala fika Maj-Juli!